Autor Wątek: POLITYKA  (Przeczytany 2154094 razy)

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
Odp: POLITYKA
« Odpowiedź #10840 dnia: Stycznia 08, 2016, 11:08:37 am »
mhm. zobaczymy za rok jaki budżet mu uchwalą.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #10841 dnia: Stycznia 08, 2016, 11:10:32 am »
mi nie chodzi, że zwiększają, a przypomina mi się jedynie sytuacja z marca, gdzie prawicowe lemingi, jak ty, darły ryja na cały internet, że mamy jednego z najdroższych prezydentów w europie i jak to możliwe itp. itd.

duda będzie tak samo drogi, ale w tym ciemne prawicowe masy nie widzą już nic złego :lol:
Spkojnie Duda nie będzie wydawał pieniedzy tak bezsensownie jak Komoruski, na czeko-orła, czy wycieczki do Japoni za2mln zł.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #10842 dnia: Stycznia 08, 2016, 13:06:48 pm »

Leszke atakuje z wykopu.

http://www.wykop.pl/ludzie/lechwalesa/

Polecam komentarze.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2016, 13:09:11 pm wysłana przez windomearl »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10843 dnia: Stycznia 08, 2016, 13:15:18 pm »
Co on tam w ogole za remanent wklejał przez dwa dni? Czytalem tylko że miał dostać przez to bana za spam  :lol:

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #10844 dnia: Stycznia 08, 2016, 13:20:59 pm »
Ja nie umiem wykopu. Kolega mi podeslal.

s00s

• Major Hermaszewski

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
« Odpowiedź #10846 dnia: Stycznia 08, 2016, 16:20:07 pm »
Ciekawa sprawa, w sumie czytam inną jego książkę i odniosłem takie wrażenie, że fikcja literacka przeplata się tam bardzo dziwnie i niezgrabnie z suchymi zeznaniami świadka "Masy". Może są zapożyczenia, ale to nadal nie zmienia faktu, że to co napisał Sumliński może okazać się prawdą. Swoją drogą, to ktoś zadał sobie niezły trud, żeby to znaleźć. Sumliński powiedziałby - ABW ;)

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10847 dnia: Stycznia 08, 2016, 16:24:06 pm »
są do tego odpowiednie programy. wystarczy, że ktoś przepuścił ebooka przez taki.

Klosz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #10848 dnia: Stycznia 08, 2016, 16:45:32 pm »
soos kompromitacja siebie i newsweeka (zreszta ta gazeta kompromituje sie nie rzadziej niz GW) :lol:

"W odpowiedzi Newsweekowi- do zobaczenia w sądzie.
W odpowiedzi na atak Newsweeka przedstawiam moją odpowiedź.
Szanowny Panie Redaktorze. W odpowiedzi na Pańskie pytania i zarzuty odpowiadam co następuje, wnosząc i domagając się na wstępie, by w mojej odpowiedzi nie dokonywał Pan żadnych zmian, skrótów, przeinaczeń, omówień itp. Proszę opublikować ją w całości, bez manipulacji tak niestety charakterystycznych dla Pańskiego środowiska.
„Odkrycie” Pańskie jest na miarę odkrycia, że woda jest mokra. W dziesiątkach miejsc, na spotkaniach autorskich, w wywiadach czy publicznych rozmowach i wystąpieniach wielokrotnie podkreślałem i nigdy tego nie kryłem, że w ostatnich książkach celowo i śladowo nawiązałem do klimatu czy stylu klasyków, na których się wychowywałem, jak Mc Lean, czy Chandler wytwarzając jednakowoż przecież na tej kanwie swój własny, indywidualny styl, i z tą zasadniczą różnicą w odniesieniu do rzeczonych, że w przeciwieństwie do nich piszę wyłącznie o faktach, o wydarzeniach autentycznych. Nie może być inaczej, gdy opisuję przestępczą działalność setek ważnych osób wymieniając je z imienia i nazwiska, w tym najważniejszych osób w Państwie, opisuję je w konkretnych sytuacjach, w konkretnych miejscach i w konkretnym czasie. Czy nie zastanowiło Pana, że żadna z tych postaci, z prezydentem Bronisławem Komorowskim na czele, nie zdecydowała się nigdy wystąpić przeciwko mnie na drogę sądową (wyjątkiem jest mecenas Andrzej Puławski, który zaprotestował przeciwko nazwaniu go „adwokatem mafii”), choć przecież np. wspomniany prezydent miał taką możliwość nawet w trybie wyborczym? Byłoby bardzo ciekawie, gdyby zdecydował się na ten krok, dlatego wciąż czekam na niego z całym spokojem – tymczasem jest dokładnie odwrotnie: to ja wystąpiłem do Prokuratury dla Warszawy – Woli z wnioskiem o ściganie przestępstw Bronisława Komorowskiego, dla wykazania których książka „Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego” jest tylko bardzo niewielkim wstępem. Były prezydent et consortes obawiają się spotkania w Sądzie, ponieważ wiedzą, że w moich publikacjach przedstawiam wyłącznie fakty i zdarzenia autentyczne, które jestem w stanie udowodnić. Wylicza Pan w swoim piśmie do mnie ponad dwadzieścia zdań i fraz, które łącznie nie zajęły jednej strony maszynopisu, oskarżając mnie przy tym mocno i przystawiając tę łącznie niepełną jedną stronę (to około jedna tysięczna całości) do dwóch książek, których łączna objętość, to bez mała osiemset stron. A nie przyszło Panu do głowy, że jeżeli ktoś przeczytał wiele książek, często jedną i tę samą po wielokroć, to siłą rzeczy przyswaja pewne frazy? Ja się do tego wiele razy publicznie przyznawałem, wiele razy o tym publicznie mówiłem i nigdy tego nie kryłem, na jakiej zatem podstawie jedno czy dwa przywołane w ten sposób zdania w toku narracji, która w danym wątku zawiera setki, a nawet tysiące innych zdań, określa Pan nieuczciwością względem Czytelników? Zważywszy, że w moich książkach nie ma ani jednej sytuacji, ani jednej sceny, ani jednego wątku, czy zdarzenia, które nie miałoby odzwierciedlenia w faktach i którego nie potrafiłbym udowodnić, to zarzut na wyrost, wręcz cyniczny, mam jednak świadomość, z czego on wynika. Wszak nie jest dla mnie tajemnicą, że zainteresowanie środowiska, w którym Pan pracuje („Newsweek”, „Gazeta Wyborcza”, itp.) odnośnie mojej osoby zaczyna się tam, gdzie pojawia się jakikolwiek, choćby iluzoryczny, punkt zaczepienia do zaatakowania mnie i kończy tam, gdzie pojawiają się argumenty świadczące na moją korzyść. Tak przecież czynicie od lat. Gdy 13 maja 2008 zostałem zatrzymany przez ABW, już pięć dni później Newsweek dobił mnie podłą, kłamliwą publikacją przedstawiającą mnie w najgorszym świetle. Przez kolejnych siedem lat dziennikarze z Pańskiego środowiska pisali i mówili, że dowody mojej rzekomej winy są oczywiste. Na jakiej podstawie tak twierdzili, Bóg jeden raczy wiedzieć, bo przecież nigdy nie pojawiliście się na sali rozpraw mojej sprawy, a każdy, kto się pojawiał widział jasno, jak bardzo oskarżenia decydentów III RP wobec mnie były bezpodstawne. Nie pojawiliście się nigdy, choć przecież nie było dotąd drugiego takiego procesu w historii III RP, w którym oskarżający prokuratorzy (nie byle jacy, a najwyżsi rangą prokuratorzy prokuratury krajowej) popełniliby tak wiele drastycznych naruszeń prawa wobec oskarżonego, w efekcie czego zostali pozbawieni immunitetów prokuratorskich, odsunięci od sprawy i sami stanęli przed Sądem. Nie było drugiego takiego procesu, w którym zeznawałby m.in. prezydent, szef sejmowej komisji ds. służb specjalnych, szefowie wszystkich służb tajnych z szefem ABW na czele, liczni oficerowie WSI, ABW i najważniejsi politycy w kraju, z politykami opozycji włącznie. Dziennikarze Newsweeka nie pisali o tym, bo przecież wyrok na mnie wydali już w roku 2008, więc po co zajmować się procesem, w którym wszystko – rzekomo - wiadomo od początku, prawda? Gdy po prawie ośmiu latach zmagań w tej sprawie okazało się, że byliście - delikatnie mówiąc - w wielkim błędzie i że uzyskałem wyrok uniewinniający z uzasadnieniem Sądu, że była to prowokacja oficera WSI pułkownika Leszka Tobiasza - znajomego Bronisława Komorowskiego - oraz innych osób, i że nie było najmniejszego nawet dowodu mojej rzekomej winy, Newsweek na ten temat nawet się nie zajęknął - nie napisaliście o tym choćby jednego słowa, że przez ponad siedem lat władze państwowe, prokuratura i służby tajne III RP niszczyły niewinnego dziennikarza! Dlaczego? Bo nie pasowało to do Waszej wizji rzekomego „państwa prawa”, które w rzeczywistości była bandycką krainą bezprawia stworzoną do spółki m.in. przez Waszych idoli, Bronisława Komorowskiego i Donalda Tuska, przy pomocy przyjaciół z WSI. Za nic mieliście to, że przez wiele lat najważniejsi ludzie w kraju próbowali zniszczyć niewinnego człowieka, którego jedyną winą było to, że miał inne od Was zdanie na temat otaczającej rzeczywistości - zniszczyć na wiele sposobów. Mnożono zarzuty, robiono ze mnie handlarza tajnym Aneksem do Raportu Komisji Weryfikacyjnej WSI (śledztwo, któremu na starcie nadano wielki rozgłos, po kilku latach prokuratura po cichutku umorzyła uznając, że nie tylko ja nie handlowałem Aneksem, ale wręcz, że w ogóle żadnego handlu aneksem nigdy nie było), później skorumpowanego niegodziwca, który za żądanie 200 tysięcy złotych miał proponować płatną protekcję oficerowi WSI (Sąd stwierdził, że nic takiego z moim udziałem nigdy nie miało miejsca i że padłem ofiarą działań tegoż oficera oraz innych osób występujących w tej historii, z ważną i wymagającą pełnego wyjaśnienia rolą Bronisława Komorowskiego na czele), kolportowano też szereg innych zarzutów, z którymi zmagałem się jeden po drugim, z Bożą Pomocą za każdym razem z pozytywnym skutkiem. Gdy upadały jedne oskarżenia, natychmiast kolportowano kolejne - i tak przez wiele lat, jak nie z tej strony, to z innej. Teraz Pan, dziennikarz Newsweeka, czyni mi zarzut z czegoś, z czym się przecież nigdy nie kryłem, o czym oficjalnie z otwartą przyłbicą wielokrotnie mówiłem, co stanowiło margines marginesu mojej działalności i co z resztą ma się nijak do zawartości merytorycznej książek. Takie działanie jest nieomal równie cyniczne, jak kłamstwa na mój temat dziennikarki Małgorzaty Subotić - byłej żony Milana Subotica, którego agenturalną działalność ujawniłem, a która zaatakowała mnie potem kłamstwami i pomówieniami w sytuacji, gdy nawet nie miałem szansy się bronić, bo przebywałem w szpitalu po próbie samobójczej, odcięty od świata – czy dziennikarki tygodnika „Polityka”, Ewy Winnickiej. To zresztą tylko wierzchołek góry lodowej setek kłamstw, przekłamań i manipulacji kolportowanych na mój temat od maja 2008 roku. Przez ostatnich bez mała osiem lat nie miałem dość sił, by odpowiadać na nie, jak należało. Goniony od sądu do sądu, od prokuratora do prokuratora, zaszczuty, niczym ścigane zwierzę, z rzadka tylko odpowiadałem na pomówienia, kłamstwa i manipulacje, nie mówiąc już o znalezieniu sił do obrony na drodze prawnej. To błąd, którego nie zamierzam więcej powielać. Dlatego w przypadku publikacji niniejszym żądam opublikowania mojego stanowiska w całości, tak, jak to wyraziłem na wstępie niniejszej odpowiedzi, ze wszystkimi konsekwencjami w sytuacji, gdyby postąpił Pan inaczej. Z poważaniem – Wojciech Sumliński"

+ jeden z lepszych komentarzy pod wpisem:

Istotą plagiatu jest (...) wykorzystanie elementów cudzego utworu w takim stopniu, iż brak jest twórczej działalności plagiatora, a jego praca nie ma przymiotu oryginalności. Do powstanie plagiatu niezbędne jest zatem zapoznanie się przez plagiatora z treścią i formą utworu przejętego do własnej pracy (wyrok Sądu Apelacyjnego w Warszawie z dnia 15 września 1995 r., I ACr 620/95). W praktyce, aby ustalić stopień podobieństwa prac oraz fakt plagiatu, sądy korzystają z pomocy biegłych językoznawców (w przypadku utworów słownych)." http://up-kancelarie.pl Panie Wojtku za pomówienie, które mogło narazić pana na brak zaufania proszę tej niemieckiej mendzie wytoczyć proces karny z art. 212 § 1
« Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2016, 16:55:21 pm wysłana przez Klosz »
'Muzyka uzywana jest do ksztaltowania ludzkiego umysłu. Moze byc mocna jak narkotyk, lecz jest o wiele niebezpieczniejsza, gdyz nikt nie traktuje powaznie manipulowania poprzez muzyke.'

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10849 dnia: Stycznia 08, 2016, 16:57:49 pm »
są do tego odpowiednie programy. wystarczy, że ktoś przepuścił ebooka przez taki.

No ale najpierw to trzeba wiedzieć, jakiego ebooka przez program trzeba przepuścić.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10850 dnia: Stycznia 08, 2016, 16:58:21 pm »
czekam na finał jego doniesień do prokuratury.

btw. musisz mieć bardzo słabą wolę, skoro tyle razy zarzekałeś się, że będziesz mnie ignorować, a dalej czytasz moje posty :lol:

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10851 dnia: Stycznia 08, 2016, 17:05:56 pm »

No ale najpierw to trzeba wiedzieć, jakiego ebooka przez program trzeba przepuścić.

wrzuca się ten, który chce się sprawdzić :roll:

Klosz

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10852 dnia: Stycznia 08, 2016, 17:12:25 pm »

btw. musisz mieć bardzo słabą wolę, skoro tyle razy zarzekałeś się, że będziesz mnie ignorować, a dalej czytasz moje posty :lol:

Jak zauwazyles generalnie ignoruje, takze te zaczepliwe jak w dziale smartphone jakis czas temu. Zas co do dzialu Polityka/Tolerancja czytam wszystkie jak leci. Mimo ze to bagienko. EOT.
'Muzyka uzywana jest do ksztaltowania ludzkiego umysłu. Moze byc mocna jak narkotyk, lecz jest o wiele niebezpieczniejsza, gdyz nikt nie traktuje powaznie manipulowania poprzez muzyke.'

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10853 dnia: Stycznia 08, 2016, 17:14:39 pm »

wrzuca się ten, który chce się sprawdzić :roll:

No ale co, 1) wrzucam Harry Potter i Kamień Filozoficzny do programu, klikam przycisk "znajdź plagiat" i mi wyszukuje spośród bazy danych dziesiątek czy setek tysięcy eboooków na całym świecie? Czy może jednak 2) ogranicza się do ręcznego wrzucenia ebboka nr1, ebboka nr2 i wyszukaniu podobieństw? Jeśli opcja 1) , to ja już chyba stary jestem i nie ogarniam dzisiejszej technologii. Natomiast jeśli opcja 2) to jednak trzeba wiedzieć jaki jest ten ebook nr2, gdzie chcę znaleźć ślady oszustwa.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10854 dnia: Stycznia 08, 2016, 17:18:55 pm »

Jak zauwazyles generalnie ignoruje, takze te zaczepliwe jak w dziale smartphone jakis czas temu. Zas co do dzialu Polityka/Tolerancja czytam wszystkie jak leci. Mimo ze to bagienko. EOT.

zauważyłem tyle, że za nic w świecie nie przyznasz się do błędu :D

@andryush
jak myślisz, jak sprawdza się na uczelniach prace magisterskie? wrzucają plik z pracą i porównują z przeogromną bazą/netem.

svonston

• Gość

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10856 dnia: Stycznia 08, 2016, 17:31:45 pm »

zauważyłem tyle, że za nic w świecie nie przyznasz się do błędu :D

@andryush
jak myślisz, jak sprawdza się na uczelniach prace magisterskie? wrzucają plik z pracą i porównują z przeogromną bazą/netem.

No tak, pewne organizacje państwowe to pewnie mają dostęp do takich wyszukiwarek plagiatów i nie tylko. Masz rację.

Klosz

• Marynarz z Potiomkina

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #10858 dnia: Stycznia 08, 2016, 19:23:04 pm »
Może Palikot nie jest lewakiem bo tak świetnie i uczciwie sprywatyzował Polmos? :lol: Jakoś się nagle okazało że ten brak własności prywatnej i sterowanie gospodarką wcale dla lewaków tak ważne nie jest - a łączy ich zupełnie coś innego.
Palikot otwarcie deklaruje swój komunizm.
Tutaj jest nawet odrobinę bardziej  komunistyczny niż pis:
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,11649111,Palikot__Kapitalizm_bezwzgledna_religia__panstwo_ma.html

Kapitalizm jest religią, jedną z najbardziej bezwzględnych, która tym, którzy mają gorzej, wmawia, że są temu winni - przekonywał Janusz Palikot podczas pierwszomajowego kongresu swego Ruchu. Podkreślił, że walka z bezrobociem wymaga nowej roli państwa - powinno ono budować fabryki.

Dlatego można było się kiedyś spodziewać pisopalikotyzmu. pis jest prawie tak samo skrajnie komunistyczny jak Palikot. Ostatecznie jednak wyborcy palikota zostali przejęci co najmniej w połowie przez pis.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pis chce zalać Polskę tysiącami islamistów.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,141000,title,PiS-zmienia-zdanie-ws-uchodzcow-Nie-mamy-mozliwosci-sie-wycofac,wid,18084353,wiadomosc.html?ticaid=11643c

Jak widać pis kolejny raz kłamał, oszukując wyborców.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2016, 19:26:57 pm wysłana przez Wulfen »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10859 dnia: Stycznia 08, 2016, 19:31:50 pm »
Dlatego można było się kiedyś spodziewać pisopalikotyzmu.

Na razie to Palikot jest w koalicji z twoim Petru, z którym dzielą wyborców - przeciwników PiS :lol:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,141000,title,PiS-zmienia-zdanie-ws-uchodzcow-Nie-mamy-mozliwosci-sie-wycofac,wid,18084353,wiadomosc.html?ticaid=11643c

Umowa podpisana przez PO, ale wina PiSu, jak szybko się spełniło co dopiero napisałem:

Jak dodasz jeden do jeden, to zapewne lewaki teraz będą udawać że to PiS ściągnął tych emigrantów do europy, a lewica od zawsze była przeciwko.

Chociaż jakieś pozory zachowajcie.  :lol:

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #10860 dnia: Stycznia 08, 2016, 19:32:42 pm »
 :lol: :lol: :lol:

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10861 dnia: Stycznia 08, 2016, 19:42:59 pm »
a pisowcy jak zwykle trollują na profilu Wiplera :)

Człowieku z lisem to byś sie dogadał. Siejesz taką samą propagandę jak on panie wipler. Nie pozdrawiam
Hm..... w tej sytuacji szczujesz na PiS? Zaczynam sie zastanawiac.....
Wipler, niby prawicowiec, tak jak PiS a ciągle rzuca PiSowi kłody pod nogi. Ta, jego interpretacja jokos mi Nowoczesną POwszczyzną zalatuje. Nie doczyta , nie dosłyszy i sieje porute. W co on gra?

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10862 dnia: Stycznia 08, 2016, 19:45:23 pm »
A i jeszcze to:

Ostatecznie jednak wyborcy palikota zostali przejęci co najmniej w połowie przez pis.

Znowu kłamstwo:

Wyborcy Ruchu Palikota, który w 2011 r. osiągnął trzeci wynik w wyborach parlamentarnych, tym razem najczęściej wybierali Kukiz'15 (25,2 proc.), a w dalszej kolejności KORWiN (15,7 proc.), Zjednoczoną Lewicę (15,2 proc.), Partię Razem (12,9 proc.), Nowoczesną (12,1 proc.), PiS (7,8 proc.), PO (7,0 proc.) i PSL (2,3 proc.).

Wyborcy Palikota częściej wybierali twojego Korwina i Petru niż PiS :lol: Więc po co te kłamstwa?

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10863 dnia: Stycznia 08, 2016, 20:13:51 pm »
Zacznijmy od tego, ze wyborcy palikota to poj**y.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10864 dnia: Stycznia 08, 2016, 20:39:46 pm »
Dlatego można było się kiedyś spodziewać pisopalikotyzmu.

Na razie to Palikot jest w koalicji z twoim Petru, z którym dzielą wyborców - przeciwników PiS :lol:

Umowa podpisana przez PO, ale wina PiSu, jak szybko się spełniło co dopiero napisałem:

Jak dodasz jeden do jeden, to zapewne lewaki teraz będą udawać że to PiS ściągnął tych emigrantów do europy, a lewica od zawsze była przeciwko.

Chociaż jakieś pozory zachowajcie.  :lol:
Jak pieknie zaorany

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10865 dnia: Stycznia 08, 2016, 21:07:55 pm »
Jakby im na prawdę zależało to na pewno jakoś od tej umowy by odstąpili. Przy rozwalaniu trybunału czy zawłaszczaniu mediów jakoś nie mieli oporów. I nie mówię że inna lewica jest przeciwko,  tylko że pod tym względem pis wcale się tak  wyróżnia od innych jak się to wydaję.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10866 dnia: Stycznia 08, 2016, 21:21:53 pm »
Jakby im na prawdę zależało to na pewno jakoś od tej umowy by odstąpili. Przy rozwalaniu trybunału czy zawłaszczaniu mediów jakoś nie mieli oporów. I nie mówię że inna lewica jest przeciwko,  tylko że pod tym względem pis wcale się tak  wyróżnia od innych jak się to wydaję.

''jakoś'', to PO rządziło tym krajem przez 8 lat i wychowało sobie takich półgłówków jak ty, polecam oglądnąć Jana Pospieszalskiego Blizej, najnowszy odcinek. To co nazywasz mediami przez ostanie leta mogło konkurować co najwyżej z rosjatoday

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10867 dnia: Stycznia 08, 2016, 21:45:40 pm »
Nie wiem, czy dziś oglądanie Pospieszalskiego coś zmieni w lemingach. To jak go potraktowano za PO jest najlepszym przykładem mediów za tej sprzedajnej partii prygłupów ale wykształconych jak to niektórzy z foruma mawiają  :lol:.
Jak oni sie nie wstydzą dziś coś mówić, ja nie mówie o tym chapaniu jak lis robi, mi chodzi o zwykłym narzekaniu ala Tadla. Oni powinni spuścić głowy i wypier**lać. I nikt nawet tego nie powinien zatrudnić, no chyba ze przełożeni petru zrobią sobie nową tv.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #10868 dnia: Stycznia 08, 2016, 23:11:19 pm »

:lol:

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10869 dnia: Stycznia 09, 2016, 09:18:26 am »
Głupia pinda  :lol:

Marins

• Gość
« Odpowiedź #10870 dnia: Stycznia 09, 2016, 09:49:21 am »
Kto na nich głosował ? Głupia piz**.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10871 dnia: Stycznia 09, 2016, 11:06:07 am »
Wulfen leming

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10872 dnia: Stycznia 09, 2016, 13:18:38 pm »
to jak idzie ktoś dzisiaj na demonstracje kod? :)

Marins

• Gość
« Odpowiedź #10873 dnia: Stycznia 09, 2016, 13:19:52 pm »
No jakieś pół miliona osób.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #10874 dnia: Stycznia 09, 2016, 13:53:08 pm »

:D
Fryty tyty dotknij pyty

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10875 dnia: Stycznia 09, 2016, 16:22:54 pm »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10876 dnia: Stycznia 09, 2016, 17:14:23 pm »

I jak kodowców i reszty tych lewaków nie nazywać po prostu zdrajcami?

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #10877 dnia: Stycznia 09, 2016, 17:26:32 pm »
Patrioci o odmiennych poglądach jakby to Xell powiedział  :lol:

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10878 dnia: Stycznia 09, 2016, 17:33:17 pm »
To jeszcze jeden, jakby ktoś miał wątpliwości czy lewaki w głębi serca chcą śmierci Polski i Polaków:

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #10879 dnia: Stycznia 09, 2016, 18:06:03 pm »
I to się pojawia w największym opiniotwórczym tygodniu w Polsce? Ciekawe czy Niemcy pozwoliliby na taką "wolność słowa" u siebie  :?

Poza tym niech się Xell wypowie, co najlepiej zrobić z takim "patriotą o innych poglądach".