Autor Wątek: POLITYKA  (Przeczytany 2154786 razy)

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
Odp: POLITYKA
« Odpowiedź #11600 dnia: Lutego 19, 2016, 15:30:53 pm »
Wulfen przypomina mi jeden z pierwszych programów, który brat napisał lata temu. Kamera w widoku FPP poruszała się do przodu i po natrafieniu na przeszkodę odbijała się i robiła zwrot w innym kierunku do momentu natrafienia na kolejną przeszkodę.

Tutaj mamy podobną sytuację. Wulfen prze do przodu, trafia na ścianę argumentów, odbija się i zmienia temat do czasu trafienia na kolejną ścianę.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11601 dnia: Lutego 19, 2016, 15:59:01 pm »
Uspokójcie się, albo dostaniecie karnet na odpoczynek 24godzinny. Wulfen, jak twierdzisz, że ktoś coś robił, to zarzuć linkiem albo skończ prowokować. A ty becet zamiast zgłosić takie bzdety, to brniesz w to dalej.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11602 dnia: Lutego 19, 2016, 16:33:26 pm »
Jak coś zgłaszałem, to uslyszałem że Polityka i System Wars są traktowane lżej. Ale dobrze, tak będę robił, Szanowny Panie Moderatorze.

Ludzie z KOD dostarczają:

Jakby ktoś się zastanawiał przez zasłonięte twarze - tak średnia wieku ponad 50, jak to zwykle u nich. Lis nimi grubo dyryguje:

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #11603 dnia: Lutego 19, 2016, 16:44:58 pm »
Oglądałem ostatnio Beasts of no nation - całkiem niezły film o child soldiers w bliżej nieokreślonym afrykańskim kraju. Podłożem konfliktu przedstawionego w filmie była propaganda rozsiewana przez poszczególne frakcje o treści:
- ci a ci wyprzedają nasz kraj naszym odwiecznym wrogom
- tamci nie odbiorą nam naszej ziemi
- obronimy się przed obcym
- nam się należy a innym wręcz przeciwnie

I takie tam słodkie pierdzenie, którego politycy używają by mieszać prostym ludzikom w głowach. No i ci czarni Afrykanie łykali to bez popity, politycy byli zadowoleni, konflikt trwał (wojna domowa, nikt z zewnątrz nie wnikał). A ja sobie myślę odnajduję dużo analogii i tę utajoną murzyńskość (cytując pewnego spalonego polityka) w niektórych użytkownikach tego forum.
Powodzenia w szukaniu spisków.

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #11604 dnia: Lutego 19, 2016, 17:19:01 pm »
Chęć przyjmowania muzułmanów to przykład twojego lewactwa jakie na forum głosiłeś. Choć  islam  czasem krytykujesz, to gdyby pis przyjął pól miliona muzułmanów zacząłbyś tej decyzji bronić.

A gdyby Petru ruchał cie w dupę, to byś sięgnął w dół żeby go pogilgać po jajkach, jak na forum głosiłeś.

Naprawdę łatwo się rozmawia po zniżeniu do waszego poziomu  :lol:
Za takie obrzydliwe posty powinieneś bana dostać. Najpierw obrażanie mnie od lewaków podczas kiedy sam bronisz lewackiego programu wspierania islamu, a teraz zwierzsz się ze swoich fantazji seksualnych z Petru.   Byłeś taki niby anty islamski, a jak pis okazał się proislamski zmiękłeś i zacząłeś bronić pisu. Na podstawie tego co pisałeś  nie trudno przewidzieć jak zachowałbyś się w sytuacji gdy pis przyjął 500 tys islamistów.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11605 dnia: Lutego 19, 2016, 17:26:26 pm »
Zgłoszone jak chciał moderator, zobaczymy czy przyniesie to skutek i liczę na skuteczne zbanowanie prowokującego kłamstwami trolla.

Wulfen, jak twierdzisz, że ktoś coś robił, to zarzuć linkiem albo skończ prowokować. A ty becet zamiast zgłosić takie bzdety, to brniesz w to dalej.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #11606 dnia: Lutego 19, 2016, 17:31:17 pm »
Pomyślcie jak poj**ani jesteście, że wyzywacie się i skarżycie na siebie jak małe dzieci w pisakownicy. A to wszystko w imię plugawych polityków, którzy tak naprawdę mają Was głeboko w dupie i jak będzie trzeba to wyślą Was z widłami na ruskie/niemieckie czołgi. Ogarnijcie się bo wstyd czytać to co się na tym forum od jakiegoś czasu wyprawia.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11607 dnia: Lutego 19, 2016, 17:35:49 pm »
Za takie obrzydliwe posty powinieneś bana dostać. Najpierw obrażanie mnie od lewaków podczas kiedy sam bronisz lewackiego programu wspierania islamu, a teraz zwierzsz się ze swoich fantazji seksualnych z Petru.   Byłeś taki niby anty islamski, a jak pis okazał się proislamski zmiękłeś i zacząłeś bronić pisu. Na podstawie tego co pisałeś  nie trudno przewidzieć jak zachowałbyś się w sytuacji gdy pis przyjął 500 tys islamistów.

Chciałbym tylko przypomnieć, że to ty zacząłeś całą tę dyskusję.

Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem przeciwny przyjmowaniu muzułmanów, a ty broniłeś PiS kiedy ten zachęcał muzułmanów do pozostania w Polsce dając im zasiłki.
24 godziny ci wystarczą na zarzuceniem linkiem czy banujemy za prowokacje?

kur**, poważnie nic prócz banów nie zmusi was do normalnego zachowania? Jeden zmyśla pierdoły, żeby coś "udowodnić", drugi mówi o ruchaniu tego pierwszego przez Petru i gilgotaniu jaj polityka. Macie po 30 lat, zachowujecie się jak gimbaza.
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2016, 17:38:36 pm wysłana przez svonston »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11608 dnia: Lutego 19, 2016, 17:37:01 pm »
skarżycie na siebie jak małe dzieci w pisakownicy

Nie zgłosisz, to cię opierdoli moderator. Zrobisz jak chce moderator, to cię opierdoli boban. :lol: Chcieliście tego tygodnia z zasadami, to je zaakceptujcie.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #11609 dnia: Lutego 19, 2016, 17:39:35 pm »
Raczej w imię obrony TW Bolka. Wulfan ładnie odleciał dzisiaj :lol:

Pół miliona muzułmanów :lol:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11610 dnia: Lutego 19, 2016, 17:41:24 pm »
skarżycie na siebie jak małe dzieci w pisakownicy

Nie zgłosisz, to cię opierdoli moderator. Zrobisz jak chce moderator, to cię opierdoli boban. :lol: Chcieliście tego tygodnia z zasadami, to je zaakceptujcie.
Sam uczestniczysz w tych dziwnych kłótniach i odpowiadasz w podobnym tonie (broniąc się, że się tylko zniżasz do poziomu Wulfena). Tak samo zasługujesz na bana, jeżeli mamy się sztywno trzymać tego głupiego pomysłu.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11611 dnia: Lutego 19, 2016, 17:44:48 pm »
Sam uczestniczysz w tych dziwnych kłótniach i odpowiadasz w podobnym tonie (broniąc się, że się tylko zniżasz do poziomu Wulfena)

Niestety tylko dlatego, że moderator nie zareagował w porę. Gdyby troll był zawczasu zbanowany, nie trzeba by było odpowiadać na jego poziomie.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11612 dnia: Lutego 19, 2016, 17:48:56 pm »
Sam uczestniczysz w tych dziwnych kłótniach i odpowiadasz w podobnym tonie (broniąc się, że się tylko zniżasz do poziomu Wulfena)

Niestety tylko dlatego, że moderator nie zareagował w porę. Gdyby troll był zawczasu zbanowany, nie trzeba by było odpowiadać na jego poziomie.
Hehe, odwracaj znowu. Zamiast zgłosić post to kłóciłeś się w najlepsze.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11613 dnia: Lutego 19, 2016, 17:58:13 pm »
Jak pisałem, poprzednio zgłosiłem to dostałem w odpowiedzi że Polityka i System Wars nie są dokładnie moderowane i nic to nie da. A teraz nagle w tych tematach trzeba zgłaszać :lol: Dogadajcie się między sobą, jest was tylko dwóch, może do końca "tygodnia z zasadami" się uda jakieś zasady ustalić. :lol:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11614 dnia: Lutego 19, 2016, 18:03:11 pm »
No to w takim razie niech się Maciek wypowiada, bo jak na razie to się potwierdza moja teza. Ten pomysł nie ma sensu, a forum jest niereformowalne.

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11615 dnia: Lutego 19, 2016, 18:14:20 pm »

Chciałbym tylko przypomnieć, że to ty zacząłeś całą tę dyskusję.
becet nazywał mnie kłamcą i lewakiem jak wyśmiałem jego urojenia(i prowokacje), wiec przypomniałem mu, że sam zachowuje się jak lewak.

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=7995.msg1046716#msg1046716 

Mam nadzieje że będzie sprawiedliwie i Becetowi też dostanie 24 godziny na udowodnienie swoich pisowskich prowokacji(urojeń?).
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2016, 18:20:53 pm wysłana przez Wulfen »

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #11616 dnia: Lutego 19, 2016, 18:20:07 pm »
co tu się znowu odpierdala.  :lol:
becetowi się leki chyba skończyły, innych wyzywa, że od dyskusji uciekają, a mi słodziutkiego murzynka wkleja  :lol:

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11617 dnia: Lutego 19, 2016, 18:21:25 pm »

Obejrzałem całość i ani razu nie usłyszałem słowa "muzułmanin" - wręcz przeciwnie, jest wprost powiedziane że ludzie którzy się nie zintegrują z naszą kulturą (czyli muzułmanie niszczący Europę), zasiłków nie dostaną. Dlaczego wulfen znów ma majaki?

Aha, więc to tu jest napisane "Chętnie popieram przyjęcie muzułmanów"? :lol:

Svonston, rób co obiecałeś.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #11618 dnia: Lutego 19, 2016, 18:22:07 pm »
btw. becet, jakimi poglądami? że polska, to nie jest oblężona twierdza, czy coś innego sobie ubzdurałeś? :lol:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11619 dnia: Lutego 19, 2016, 18:24:03 pm »
Eh, specjalnie poświęciłem 3 minuty z życia na obejrzenie tych socjalistycznych pierdół. Jak byk już 30 sekundzie pada stwierdzenie, że socjal będzie dla ludzi, którzy będą normalnie żyć w Polsce z kartą pobytu, a nie będzie to rozdawane ludziom, którzy będą koczować na dziko w ośrodkach dla uchodźców.

Tutaj info o karcie pobytu: http://web.archive.org/web/20111006173131/http://www.udsc.gov.pl/Prawo,stalego,pobytu,480.html

Po upływie 5 lat nieprzerwanego pobytu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej obywatel UE nabywa prawo stałego pobytu.

Poważnie uważasz, że młodzi gniewni islamiści z ajfonem w ręku będą siedzieć w Polsce 5 lat, żeby dostać 500 zł na dziecko?
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2016, 18:25:34 pm wysłana przez svonston »

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11620 dnia: Lutego 19, 2016, 18:24:46 pm »
Czyli po równo i dla ciebie, i dla niego po dobowym banie?

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11621 dnia: Lutego 19, 2016, 18:24:55 pm »

Obejrzałem całość i ani razu nie usłyszałem słowa "muzułmanin" - wręcz przeciwnie, jest wprost powiedziane że ludzie którzy się nie zintegrują z naszą kulturą (czyli muzułmanie niszczący Europę), zasiłków nie dostaną. Dlaczego wulfen znów ma majaki?

Palenie głupa kiedy pis jawnie zachęca muzułmanów do pozostania w Polsce to nie jest popieranie?
Na pewno jest to jakaś zachęta dla muzułmanów i krok w złym kierunku.
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2016, 18:28:15 pm wysłana przez Wulfen »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11622 dnia: Lutego 19, 2016, 18:27:37 pm »
co tu się znowu odpierdala.  :lol:
becetowi się leki chyba skończyły

btw. becet, jakimi poglądami? że polska, to nie jest oblężona twierdza, czy coś innego sobie ubzdurałeś? :lol:

Nie wiem czy odpowiadać na te wyzwiska, bo moderator mnie znowu zjebie za dyskutowanie z trollem zamiast zgłaszania. Poczekam na decyzję grona moderatorskiego.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11623 dnia: Lutego 19, 2016, 18:28:15 pm »
Podkreśl wyzwiska...

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11624 dnia: Lutego 19, 2016, 18:29:13 pm »

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #11625 dnia: Lutego 19, 2016, 18:30:21 pm »
 :lol:
ładny rage mode ci wjechał

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11626 dnia: Lutego 19, 2016, 18:31:25 pm »
Podkreśl wyzwiska...

co tu się znowu odpierdala:lol:
becetowi się leki chyba skończyły
O 12:40 nie przeszkadzało ci nazwać s00sa głupim.

Nie mam siły. Poważnie. :lol:

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11627 dnia: Lutego 19, 2016, 18:34:50 pm »
O 12:40 nie przeszkadzało ci nazwać s00sa głupim.

Zaraz, zaraz, ale to dopiero po tym wjechałeś i zacząłeś się dopierdalać że na takie posty odpowiadam zamiast zgłaszać. Teraz je widzisz, ja jako jedyny się dostosowałem do uwag moderatora, nie odpowiadam na nie tylko czekam na twoją reakcję i co? Reagujesz, czy znów wkroczysz dopiero jak odpowiem?  :lol:

« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2016, 18:36:35 pm wysłana przez el becetol »

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11628 dnia: Lutego 19, 2016, 18:39:32 pm »
Po pracy przejrzałem forum. Proste i logiczne, dlaczego wcześniej tego nie widziałem.

ja jako jedyny się dostosowałem do uwag moderatora
To zastosuj się do tego: 7. Każde zachowanie do którego moderacja ma zastrzeżenie powinno być zmienione przez upomnianego użytkownika w trybie nagłym pod groźbą ostrzeżenia lub bana.

Przestań uczestniczyć w jałowych dyskusjach, przestań obrażać, przestań odwracać kota ogonem.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11629 dnia: Lutego 19, 2016, 18:44:04 pm »
ja jako jedyny się dostosowałem do uwag moderatora
To zastosuj się do tego: 7. Każde zachowanie do którego moderacja ma zastrzeżenie powinno być zmienione przez upomnianego użytkownika w trybie nagłym pod groźbą ostrzeżenia lub bana.

Przestań uczestniczyć w jałowych dyskusjach, przestań obrażać, przestań odwracać kota ogonem.

Ok, jak widzisz już przestałem po pierwszym twoim wpisie. A co z ludźmi którzy nie przestali i już po twoim wejściu kontynuowali wyzwiska i prowokacje (oraz nie spełnili ultimatum z dostarczeniem linka), wulfen i s00s mają bana, czy zasady moderatora Svonstona tylko mnie dotyczą? :lol:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #11630 dnia: Lutego 19, 2016, 18:48:12 pm »
Wg dziwnych zasad obowiązują trzy ostrzeżenia (pytaj windomearla dlaczego). Po tylu ostrzeżeniach bana dostał Leszke (zresztą też od Macieja :troll:). Każdy z was ma po jednej wirtualnej zielonej kropce, a jak nie przestaniecie się zachowywać jak dorośli ludzie, to mam w dupie te konwenanse i lecicie odpocząć na 24 godziny, bo zwyczajnie nie mam już siły na was. Już nigdy nie zdziwię się zmęczonym matkom, jak im dzieci drą gęby 24/7.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11631 dnia: Lutego 19, 2016, 18:53:06 pm »
Wiesz, zawsze mogłeś zostawić ten temat w spokoju tak jak chciał Winda, ale postanowiłeś wkroczyć i zarządać zgłaszania postów :troll:

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #11632 dnia: Lutego 19, 2016, 19:27:25 pm »
Pomyślcie jak poj**ani jesteście, że wyzywacie się i skarżycie na siebie jak małe dzieci w pisakownicy. A to wszystko w imię plugawych polityków, którzy tak naprawdę mają Was głeboko w dupie i jak będzie trzeba to wyślą Was z widłami na ruskie/niemieckie czołgi. Ogarnijcie się bo wstyd czytać to co się na tym forum od jakiegoś czasu wyprawia.
Nie prawda ! Przecież oni mówią, że dla nas by wszystko zrobili i że jesteśmy najważniejsi !
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #11633 dnia: Lutego 19, 2016, 21:11:04 pm »
Niektórzy przez lata bronili PO jak własnej matki, a kiedy ich pupile ostatecznie się skompromitowali, to zamiast przyznać się do błędu i przeprosić, próbują wmawiać innym, że wszyscy politycy są tacy sami  :lol:

Tymczasem Andrzej Duda został nowym liderem rankingu zaufania. Z balonika swetru ostatecznie zeszło powietrze  8)

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #11634 dnia: Lutego 19, 2016, 21:13:09 pm »
Niektórzy przez lata bronili PO jak własnej matki, a kiedy ich pupile ostatecznie się skompromitowali, to zamiast przyznać się do błędu i przeprosić, próbują wmawiać innym, że wszyscy politycy są tacy sami  :lol:

Tymczasem Andrzej Duda został nowym liderem rankingu zaufania. Z balonika swetru ostatecznie zeszło powietrze  8)
Strzał w dziesiątkę, takich aparacików jest kilku, teraz głowa w piasek i cisza.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #11635 dnia: Lutego 19, 2016, 21:16:43 pm »

Palenie głupa kiedy pis jawnie zachęca muzułmanów do pozostania w Polsce to nie jest popieranie?
Na pewno jest to jakaś zachęta dla muzułmanów i krok w złym kierunku.
Na jakiej podstawie tak łżesz? PIS powiedział jasno, będzie cieżko odwrócić decyzje podjęte przez Kopacz. PIS również mówi ze w pierwszej kolejności chrześcijanie i to kobiety z dziecmi , wiec nie pierd** głupot o kozo-dupczycielach

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #11636 dnia: Lutego 19, 2016, 22:24:34 pm »

Strzał w dziesiątkę, takich aparacików jest kilku, teraz głowa w piasek i cisza.

Kto np? Ja PO nie broniłem a uważam, że politycy są tacy sami i dbają przede wszystkim o swoje dupsko i dupska swoich koleżków. Należę więc do tej grupy "niektórych aparacików chowających głowę w piasek"? Bo strasznie enigmatyczni jesteście w tych swoich wypowiedziach.
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2016, 22:28:53 pm wysłana przez BoBaN »

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #11637 dnia: Lutego 19, 2016, 22:45:05 pm »
Naprawdę będziesz twierdził, żeś tu swego czasu ramię w ramię z londkiem nie wojował ku chwale PO?  :D

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
« Odpowiedź #11638 dnia: Lutego 19, 2016, 23:03:42 pm »
Ja nie wiem. Politycy PiS są słabymi dyplomatami. Wyborca Iras jest słabym dyplomatą. Zamiast wykorzystać fakt spalenia się PO w celu przygarnięcia nowych wyborców/kolegów, piętnują ich i izolują od reszty społeczeństwa. Przecież takich ludzi jest masa, i bynajmniej to nie do końca ich wina, że popierali takie PO, czy jeszcze jakąś inną partię niż PiS, bo przecież propaganda działała bez przerwy i to było nieuniknione że ulegną. Zamiast ich poniżać, powinno się maksymalnie wykorzystać moment aby takich ludzi w łagodny sposób przekonać do swoich racji, a nie żądać jakichś przeprosin za to, że głosowali na PO. Można przecież było stworzyć fikcyjną partię, jak to robiło PO, taki zamaskowany PiS o lekko lewicowych aspiracjach, ażeby ludzie szoku nie dostali jak sam Kaczyński się o nich upomni... Ale nie.

I przychodzi z nikąd taki Petru, w czyich interesach to już nie do końca wiadomo, ale facet ma głowę na karku i zgarnia rzesze ludzi, którzy kiedyś uwierzyli w PO, bo nikt inny się o nich nie postarał.

Tak na chłopski rozum, to niektórzy fani PiS szkodzą partii, bo tworzą skrajnie negatywny obraz wyborcy tej partii, co rzutuje na obraz samej partii.
Konkurencja może bez problemu swoich agentów wysyłać do takiej roboty, i będzie taki w internetach w imieniu PiS wysyłać innych do gazu, tworząc negatywny obraz partii wśród społeczeństwa.
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2016, 23:07:39 pm wysłana przez andryush »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #11639 dnia: Lutego 19, 2016, 23:06:36 pm »

Już prawie 7 tys lajków ma komentarz  :lol: