Ciekawe co na to towarzysz becet?
Przecież już to dawno skomentowałem.
Komuna to lewica. Komuna to rosja. Każdy ruski cwel to lewak. Definicje słownikowe z USA czy GB można sobie w dupę wsadzić, bo odstają od realiów naszego kraju - kto jest u nas lewicą i prawicą zostało ustalone w Katyniu - lewica strzelała tam prawicy w tył głowy. Korwin może sobie pie**olić o prywatyzacji ile chce, ale jeśli mentalnie wielbi potomków morderców z Katynia, to jest zwykłym czerwonym lewakiem. Tyle.
Przeszedłeś szkolenie w siedzibie GW że mówisz do mnie towarzyszu? Taka KODowska taktyka w wykonaniu leszka, widać wszyscy z jednego rozkazu.
nie każdy murzyn kręci sie też na głowie. A współpraca z federacją rosyjską nie byłaby taka zła jak sądzisz jako pachołek niemiecki.
Nie rozumiesz też o co chodzi usa, o co udają, ze walczą i dlaczego to jest złe dla Polski.
Dla jednych bohater, dla drugich zdrajca pułkownik jeden to przedstawił swego czasu.
Myślisz, ze dużo sie zmieniło od tamtej pory?
Dzieciaków pewnie też złe służby z kgb mu załatwili?
Panie Becet otworz pan oczy i nie siej propagandy..
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/alarm-bombowy-na-stadionie-manchesteru-united-galeria/c5zp9w
Ciekaw jestem jak będą wyglądały mistrzostwa Europy, wystarczy, że ktoś zostawi reklamówkę, albo głupi telefon, i co mecz odwołany ? Czy gra va banque, show must go on...
alarmy to ch**, bedą na milion procent. Boje sie, ze bedą skuteczne.
Nie tylko o kibiców sie boje, bo wiadomo ale jak poskładają jakąś kadre?
.
.
.
Chociaż może to by otworzyło komuś oczy?
Ale nie...przecież są służby, ochrona itd....