Nie wiem o co chodzi z tym gorszym sortem bo nigdy nic nie mówiłem. Leszke chyba przyjął za dużo pereł od rana.
Wskazanie lewaków i prawaków w kontekście mojego pytania jest bez znaczenia. Chodzi o ludzi przeciwnych lewactwu. Leszke jak zawsze nie może odpowiedzieć normalnie na pytanie, tylko próbuje wymęczyć przeciwnika swoją serią pytań. Gdyby plotka o Sznuku okazała się prawdziwa(choć wiadomo, że nie jest) mógłbyś zając miejsce prowadzącego.
Podział na lewaków i prawaków na forum z perspektywy niektórych jest dość oczywisty, jednak co do niektórych są pewne wątpliwości:
Iras (100 % prawak)
El becetol (100 % prawak)
Marins ( -10 % prawak, lewak ale nie w całości. Lubi ustawki kibolów czyli za Pan brat z Bóg, Honor, Ojczyzna. Zbija piątki z prawnikami którzy napier**lają się kastetami za Legie. Jednak lewactwo imigracyjne i socjalne w UK dyskwalifikuje go z miłości do ojczyzny)
Juras( nigdy się nie ujawnił, jednak towarzystwo Irasa i brak zwad pomiędzy nimi daje jasny sygnał, że prawak)
Centylion( tutaj nie wiem, niby prawak, ale ogólnie chyba bardziej człowiek który wpadł do kociołka ze spirytusem w młodości)
Lupi (ostanie jego wpisy dosadnie świadczą, że przeszedł na tę drugą stronę mocy. Dość dziwny obrót spraw, musiało mu się coś pomieszać)
Reszta to po prostu nic nie znaczące lewusy, kodziarze, zadymiarze. Jedynym ich celem w życiu jest prowokowanie manifestacji na których spokojnie idą kibole.