Autor Wątek: POLITYKA  (Przeczytany 2157842 razy)

svonston

• Gość
Odp: POLITYKA
« Odpowiedź #1760 dnia: Sierpnia 16, 2013, 18:38:59 pm »
Daj spokój Svon, wiadomo, że polityka to nie jest bezpieczny temat, a w Polsce tym bardziej. Nawet sobie nie wyobrażam, jak na żywo wyglądałaby "dyskusja" między Wulfenem, a Tomaszem. Pewnie wyrokiem za "głowę".
No to jak widać mają nierówno pod sufitem i należałoby ich leczyć psychiatrycznie.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #1761 dnia: Sierpnia 16, 2013, 18:48:10 pm »
Daj spokój Svon, wiadomo, że polityka to nie jest bezpieczny temat, a w Polsce tym bardziej. Nawet sobie nie wyobrażam, jak na żywo wyglądałaby "dyskusja" między Wulfenem, a Tomaszem. Pewnie wyrokiem za "głowę".
No to jak widać mają nierówno pod sufitem i należałoby ich leczyć psychiatrycznie.
Tobie należałoby oklepać maskę za szczekanie

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #1762 dnia: Sierpnia 16, 2013, 18:49:38 pm »
@Svon
Czyli większość Polaków.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2013, 18:51:19 pm wysłana przez Kert »

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1763 dnia: Sierpnia 16, 2013, 18:50:35 pm »
Czyli większość Polaków.
No soryy ,ale ja mu nie mówię ze ma nierówno pod sufitem :evil:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #1764 dnia: Sierpnia 16, 2013, 18:52:14 pm »
a ciebie oddać do leczenia bo jesteś niebezpieczny

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1765 dnia: Sierpnia 16, 2013, 18:56:59 pm »
a ciebie oddać do leczenia bo jesteś niebezpieczny
Nie znasz mnie zatem, jestem bardzo spokojnym człowiekiem i nie szukam zwady, ale dupy nie dam sobie obrabiać. Zresztą z kim ja gadam, idz płać za siebie, swoją rodzine wtedy wchodz do tego tematu i możesz sie wypowiadać. Na razie to tylko mnie kilku krotnie obrażałeś w tym temacie, ale jak to mówią trzeba na to lać ciepłym moczem, tylko nie pod wiatr

svonston

• Gość
« Odpowiedź #1766 dnia: Sierpnia 16, 2013, 19:01:15 pm »
a kiedy ja cie człowieku obrazilem?

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #1768 dnia: Sierpnia 16, 2013, 20:13:27 pm »
ja sobie tez powklejam
http://www.wprost.pl/ar/354368/Korwin-Mikke-PiS-to-partia-komunistyczna/

Nawet sobie nie wyobrażam, jak na żywo wyglądałaby "dyskusja" między Wulfenem, a Tomaszem.
zwykle takich nieciekawych typów spod ciemnej gwiazdy  staram się unikać. A jeśli już doszłoby do takiego spotkania to zbytnio się nie boje - kupiłem sobie niedawno nóż ;). niestety pistoletu mieć nie można :(
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2013, 20:30:19 pm wysłana przez Wulfen »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1769 dnia: Sierpnia 16, 2013, 20:55:24 pm »
Tomasz chociaż nowe wkleja.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2013, 08:18:28 am wysłana przez Braveheart1989 »

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #1771 dnia: Sierpnia 17, 2013, 09:22:55 am »

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1772 dnia: Sierpnia 17, 2013, 09:32:23 am »
Hiszpański "El Pais" o rządach PiS: Nacjonalizm, niechęć do Europy i homofobiczna krucjata

http://swiat.newsweek.pl/hiszpanski--el-pais--o-rzadach-pis--nacjonalizm--niechec-do-europy-i-homofobiczna-krucjata-,107444,1,1.html

Amerykański dziennik "New York Times" o rosnących notowaniach Kaczyńskiego

Dziennik zauważa, że choć do wyborów parlamentarnych i prezydenckich w Polsce zostały jeszcze dwa lata, perspektywa powrotu Kaczyńskiego do władzy wywołuje w europejskich stolicach i u jego krytyków obawy, że doprowadzi on do izolacji kraju na arenie międzynarodowej, popsuje relacje z Niemcami i podminuje polską gospodarkę.

http://swiat.newsweek.pl/amerykanski-dziennik--new-york-times--o-rosnacych-notowaniach-kaczynskiego,107326,1,1.html

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #1773 dnia: Sierpnia 17, 2013, 10:09:23 am »
Sram na relacje z tymi szmatami, zdrajcami, oszustami i wyzyskiwaczami. Przez samo to kaczyńskiego u władzy.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #1774 dnia: Sierpnia 17, 2013, 11:18:12 am »
Podminuję polską gospodarkę :lol: No tak, relacje z Niemcami się pogorszą, bo nie będą sprzedawać polskich przedsiębiorstw Niemieckim firmom za prawie darmo jak to robi Tusk, czy co?

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1775 dnia: Sierpnia 17, 2013, 13:11:09 pm »
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2013, 13:17:44 pm wysłana przez Braveheart1989 »

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1776 dnia: Sierpnia 17, 2013, 13:21:55 pm »
Hiszpański "El Pais" o rządach PiS: Nacjonalizm, niechęć do Europy i homofobiczna krucjata

http://swiat.newsweek.pl/hiszpanski--el-pais--o-rzadach-pis--nacjonalizm--niechec-do-europy-i-homofobiczna-krucjata-,107444,1,1.html

Amerykański dziennik "New York Times" o rosnących notowaniach Kaczyńskiego

Dziennik zauważa, że choć do wyborów parlamentarnych i prezydenckich w Polsce zostały jeszcze dwa lata, perspektywa powrotu Kaczyńskiego do władzy wywołuje w europejskich stolicach i u jego krytyków obawy, że doprowadzi on do izolacji kraju na arenie międzynarodowej, popsuje relacje z Niemcami i podminuje polską gospodarkę.

http://swiat.newsweek.pl/amerykanski-dziennik--new-york-times--o-rosnacych-notowaniach-kaczynskiego,107326,1,1.html
W tej twojej świetnej gazecie pomagał redaktor z GW
http://niezalezna.pl/44703-wielka-manipulacja-jak-nyt-z-pomoca-dziennikarza-wyborczej-o-j-kaczynskim-pisal
Następnym razem myśl co wklejasz, bo łykasz każdą bzdure jak pelikan, albo leming

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1777 dnia: Sierpnia 17, 2013, 14:08:18 pm »
Podminuję polską gospodarkę :lol:
co w tym śmiesznego?

http://niezalezna.pl/44703-wielka-manipulacja-jak-nyt-z-pomoca-dziennikarza-wyborczej-o-j-kaczynskim-pisal
jest to nieprawda ponieważ tak pisze niezależna, która jest jedną wielką manipulacją ;)

Następnym razem myśl co wklejasz, bo łykasz każdą bzdure jak pelikan, albo leming
:lol: :lol:
a teraz weź wklej dane z 2006 roku i oceń na podstawie tego PO  :lol:

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1778 dnia: Sierpnia 17, 2013, 14:14:17 pm »
co w tym śmiesznego?

jest to nieprawda ponieważ tak pisze niezależna, która jest jedną wielką manipulacją ;)

Moze najpierw przeczytaj co było w linku tępa lupo, na twiterze wyszło ze artykuł pomugł pisać redaktor z GW.
PIS gdy oddawał władze było blisko 7% PKB, teraz masz 1,5%. Ale jak widać dla CIebie nadal jest zielona wyspa, skad sie biorą tacy nieudacznicy?

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #1779 dnia: Sierpnia 17, 2013, 14:30:00 pm »
jest to nieprawda ponieważ tak pisze niezależna, która jest jedną wielką manipulacją

Człowieku, jaka manipulacja:

https://twitter.com/mzurawik

Gościu z GW pomaga pisać artykuły w NYT oczywiście na niekorzyść PIS, bo im za bardzo sondaże do góry skaczą, a potem gazetka GW przytacza to jako opinię "Zagranicznej gazety" i przecietny idiota/baran/wyborca PO uzna to jako cudowny autorytet z zachodu, do tego "NEW YORK" świat elity.

Skoro tak Ci nie leży storna "niezależna.pl" to masz inne serwisy, które o tym informują:
http://wpolityce.pl/artykuly/59968-najpierw-dziennikarze-gw-szkaluja-polske-na-lamach-new-york-times-a-potem-wyborcza-przytacza-to-jako-opinie-zagranicznych-mediow-manipulacja

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1780 dnia: Sierpnia 17, 2013, 14:37:42 pm »
co w tym śmiesznego?

Moze najpierw przeczytaj co było w linku tępa lupo, na twiterze wyszło ze artykuł pomugł pisać redaktor z GW.
PIS gdy oddawał władze było blisko 7% PKB, teraz masz 1,5%. Ale jak widać dla CIebie nadal jest zielona wyspa, skad sie biorą tacy nieudacznicy?
ble ble ble
 pis miał ok 6% a ile w tym czasie wynosił w reszcie europy? odpowiesz w końcu czy nie? Jeśli chcesz ocenić i porównać wzrost pkb to musisz robić to w odniesieniu do czegoś. to samo proszę zrobić z zadłużeniem w stosunku do pkb.

Tumaszowi pękła żyłka i minusy wstawia  :lol:

Człowieku, jaka manipulacja:
Chciałem dać jedynie do zrozumienia ze argument tomasza jest głupi.
skoro dla kogoś artykuł jest niewiarygodny dlatego bo pomagał redaktor GW, to równie dobrze mogę powiedzieć że to co pisze niezależna jest głupota ponieważ piszą ją pisowcy  :lol:

Skoro tak Ci nie leży storna "niezależna.pl" to masz inne serwisy, które o tym informują:
http://wpolityce.pl/artykuly/59968-najpierw-dziennikarze-gw-szkaluja-polske-na-lamach-new-york-times-a-potem-wyborcza-przytacza-to-jako-opinie-zagranicznych-mediow-manipulacja
spojrzałem na tytuły kilku pierwszych z brzegu newsów i co widzę:

Arłukowicz + ministerstwo zdrowia = cena leku x 3! Polska w czołówce krajów, gdzie leczenie to gehenna
Dramatyczna sytuacja budżetu państwa
Kolejne kłamstwa i insynuacje pod adresem śp. Lecha Kaczyńskiego.
Tusk uprawia jogging na dwie limuzyny i trzech ochroniarzy.

wpolityce.pl=niezalezna.pl.
A wyborcza na pewno nie jest tak skrajnie POwskie jak te wasze wszystkie stronki pisowskie typu niezależna.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2013, 15:04:23 pm wysłana przez Wulfen »

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1781 dnia: Sierpnia 17, 2013, 14:41:40 pm »
Google nie masz ze nie możesz sobie sprawdzić jakie PKB było w innych krajach? Co do porównania to porównuje rządy PISu i PO. Tylko skończony idiota jak ty nie widzi różnicy na niekorzyść PO

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1782 dnia: Sierpnia 17, 2013, 15:03:37 pm »
Google nie masz ze nie możesz sobie sprawdzić jakie PKB było w innych krajach?
no wiec proszę to wykazać, skoro cały czas twierdzisz, ze pis tak dobrze rządził

Co do porównania to porównuje rządy PISu i PO. Tylko skończony idiota jak ty nie widzi różnicy na niekorzyść PO
frustracja osiąga już szczyt :)
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2013, 15:07:01 pm wysłana przez Wulfen »

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1783 dnia: Sierpnia 17, 2013, 15:42:50 pm »

tak sobie spojrzałem na tą tabelkę jeszcze raz i sprawdziłem pierwsza daną która mi nie pasowała- liczbę ludności.

http://inwestor.msp.gov.pl/portal/si/337/25818/Analiza_makroekonomiczna_polskiej_gospodarki.html
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska
Zamieszkana przez ponad 38,5 miliona ludzi

i wyszło kolejne nikczemne kłamstwo pisopalikotyzmu. Ja nie wiem czy wy nie widzicie ze tak ewidentne kłamstwa będzie dało się łatwo zdemaskować? Postaralibyście się bardziej  a tak to żaden leming wam nie uwierzy.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2013, 15:46:01 pm wysłana przez Wulfen »

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1784 dnia: Sierpnia 17, 2013, 16:04:42 pm »
heheh wszscy sie rzucili na artykul z NYT a tekstu w El Pais nikt nie komnetuje....

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1785 dnia: Sierpnia 17, 2013, 16:25:37 pm »
A po co komentować tekst skrajnie lewackiego El Pais? Przecież to hiszpański odpowiedni Wyborczej. Wiadomo że skrajna komunistyczna lewica nienawidzi PiS. Nic nowego, tylko slogany dla lemingów, które łykasz jak tirówka spocone kutasy.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1786 dnia: Sierpnia 17, 2013, 18:37:26 pm »
A po co komentować tekst skrajnie lewackiego El Pais? Przecież to hiszpański odpowiedni Wyborczej. Wiadomo że skrajna komunistyczna lewica nienawidzi PiS. Nic nowego, tylko slogany dla lemingów, które łykasz jak tirówka spocone kutasy.
:lol: :lol: :rotfl:

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1787 dnia: Sierpnia 17, 2013, 19:01:13 pm »
no wiec proszę to wykazać, skoro cały czas twierdzisz, ze pis tak dobrze rządził

Co do porównania to porównuje rządy PISu i PO. Tylko skończony idiota jak ty nie widzi różnicy na niekorzyść PO
No wykazałem Ci, PIS 6,6% PKB PO 1,5PKB, 14% bezrobocia i ceny dzisiaj, a ceny za PISu, do tego podwyższenie wszystkich możliwych podatkow, arogancja, biurokracja, afery, stołki, ''rodzina na swoim'' i mógłbym CI tak wymieniać i wymieniać ale ty za głupi jesteś i nie widzisz rzeczy oczywistych, Tusk nas opierdala z kasy robi w chu**, dosłownie smieje Ci sie prosto w ten głupi pusty łeb. ALe ty dalej bedziesz twierdził swoje gupoty. Szkoda mi nerwów na pisanie z człowiekiem skrajnie zidiociałym, spranym mózgiem TVNu

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1788 dnia: Sierpnia 17, 2013, 19:02:07 pm »

Brak argumentow wiec rzucamy wulgaryzmami...slabo becet. Poziom Tomasza.

Bawi mnie, ze najwiecej wulgaryzmow na forum rzucaja Ci ktorzy najbardziej bronia PiS. A przeciez partia Kaczynskiego jest jedna z najbardziej pro-katolickich. Mam nadzieje, ze jutro sie ladnie wyspowiadacie panu w czerni.

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1789 dnia: Sierpnia 17, 2013, 19:02:40 pm »

No wykazałem Ci, PIS 6,6% PKB PO 1,5PKB, 14% bezrobocia i ceny dzisiaj, a ceny za PISu, do tego podwyższenie wszystkich możliwych podatkow, arogancja, biurokracja, afery, stołki, ''rodzina na swoim'' i mógłbym CI tak wymieniać i wymieniać ale ty za głupi jesteś i nie widzisz rzeczy oczywistych, Tusk nas opierdala z kasy robi w chu**, dosłownie smieje Ci sie prosto w ten głupi pusty łeb. ALe ty dalej bedziesz twierdził swoje gupoty. Szkoda mi nerwów na pisanie z człowiekiem skrajnie zidiociałym, spranym mózgiem TVNu

Ty naprawde nie rozumiesz o co cie Wulfen pyta?

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1790 dnia: Sierpnia 17, 2013, 19:13:29 pm »

Ty naprawde nie rozumiesz o co cie Wulfen pyta?

Nie to ty nie kapujesz ze zyje w Polsce i w Polsce odprowadzam podatki i gówno mnie obchodzi PKB w innych krajach, mam Ci to ręcznie przetłumaczyc? Porównuje PIS i PO, co każda partia osiągnęła, trzeba być skończonym debilem jeśli ktos broni PO, a zarazem atakuje partie która radziła sobie najlepiej po 89r ze wszystkich.

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1791 dnia: Sierpnia 17, 2013, 19:33:07 pm »

tomasz wiesz że dyskutujesz teraz z diabłem w swojej głowie? wciąż nie podałeś tego o co pytałem.
a zarazem atakuje partie która radziła sobie najlepiej po 89r ze wszystkich.
cały czas czekam żebyś to wykazał. Albo nie potrafisz odszukać i uśrednić danych, albo czegoś się boisz... :roll:
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2013, 19:40:35 pm wysłana przez Wulfen »

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #1792 dnia: Sierpnia 17, 2013, 20:43:36 pm »

:lol:

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1793 dnia: Sierpnia 17, 2013, 20:54:03 pm »
Z tobą dyskusja mija sie z celem, nie mam zamiaru podawać Ci PKB innych krajów, za to podawałem Ci osiągniecia PISu , PO i albo nie chcesz tego widziec, albo jesteś skończonym idiotą który myśli ze coś wie, gówno wiesz i gówno widziałes, zacznij płacić za siebie to wtedy możesz mi mówić swoje brednie. Fakty są nieubłagane, PO zadłuża ciągle kraj, teraz powstała dziura w budżecie, podwyższyła wszystkie mozliwe podatki, a ty dalej rzniesz głupa

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1794 dnia: Sierpnia 18, 2013, 01:15:02 am »
za to podawałem Ci osiągniecia PISu , PO i albo nie chcesz tego widziec, albo jesteś skończonym idiotą
nie można ocenić osiągnięć pis, po, nie odwołując się do sytuacji w europie. Czy gdyby średni wzrost gospodarczy w europie za czasów pisu wynosił 20%, to dalej uważałbyś pis za dobry rząd?

Fakty są nieubłagane, PO zadłuża ciągle kraj,
w mniejszym stopniu niż robiłby to pis.

podwyższyła wszystkie mozliwe podatki,
tak podwyższyła że aż ludzie mają więcej swoich wyparowanych pieniędzy.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1795 dnia: Sierpnia 18, 2013, 08:35:38 am »
Tak maja wiecej pieniedzy, ale do oddania dla państwa
Co do zadłużenia PIS ,nie zadłużył kraju bardziej niż PO. Do tego  trzeba dodać ze PIS rozwijał gospodarkę, a PO swoimi podwyżkami ogranicza rynek
Ale tak jak pisałem ty nie mozesz mieć o tym pojecia, bo ty podatków nie płacisz, mało tego zyjesz na garnuszku mamusi, wiec z kim ja rozmawiam, z lemingiem która zobaczył zdjecie Tuska na tle zielonej wyspy i myśli ze jest dobrze

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1796 dnia: Sierpnia 18, 2013, 10:11:13 am »

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1797 dnia: Sierpnia 18, 2013, 17:19:11 pm »

svonston

• Gość
« Odpowiedź #1798 dnia: Sierpnia 18, 2013, 19:50:20 pm »

Pięknie machasz transparentem.

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #1799 dnia: Sierpnia 18, 2013, 20:14:58 pm »
Fajna broda. Wąs to malujesz czy nie osiwiał?