jakieś 2/3 postów tomasza i beceta to wklejki i ucieczka od odpowiedzi
2/3=0,(6) czyli około 66%. 66% z 10 postów to wlasnie 6 lub 7. I to matematyka (nawet nie) a nie statystyka żadna.
dlaczego tylko ostatnie 10 a nie np. 11?
Udowodnij. Zacytuj moje ostatnie 10 postów i pokaż że wśród nich 6/7 to linki bez komentarza, a nie odpowiedź na czyiś post.
Do dzieła. To proste.
a czy ja powiedziałem że na 10 twoich ostatnich odpowiedzi 6/7 to linki bez komentarza ?
Przypominam - mamy 2013, od 6 lat Polską rządzi PO, a ty wałki PO chcesz przykrywać martwym Lepperem? Rozmawialiśmy o nim jak rządził, rozmawialiśmy o nim jak umarł.
ty i tomasz wypominaliście londkowi, że ileś tam lat temu był karany i jak to pis ściga przestępców, wiec ja ci przypomniałem o bandycie lepperze żeby pokazać wam waszą hipokryzje.
To że nie odpowiadamy na twoje tanie zagrywki oznacza tylko, że my trzymamy się tematu zamiast wciągać się w twoje gadanie nie na temat. Załóż sobie temat "historia" i tam płacz.
może najpierw wypowiesz się o karnych podatkach Kaczyńskiego albo o budowaniu socjalizmu jaki chce wprowadzić pis. o tym jak za rządów pisu wicepremierem został bandyta Lepper? o narodowym programie zatrudnienia, o zmyślonych 2,5 mln emigrantów,
o przedsiębiorcach, których ma utrzymywać pis
waflena dalej kwasy trzymają, "liberała" co by chciał przedsiębiorstwa z budżetu utrzymywać.
program pisu:
Pożyczki i kredyty mogą być umarzane, a spłata kredytu wraz z odsetkami zawieszana, jeżeli sytuacja ekonomiczna przedsiębiorcy ulegnie pogorszeniu.
O Modzelewskim, inżynierze programu pisu i palikota. o Marcinkiewiczu który stal się autorytetem lemingów...
i przypominam o pytaniach na które odpowiedzią były jedynie bluzgi i wklejki z 2006roku:
1. kiedy przekopiecie mierzeje?(tutaj cośtam starali się odpowiedzieć)
2. kogo byś wolał, post komunistyczny sld, czy ruch palikota ze swoimi dobrymi pomysłami na podatki(jak sam tomasz przyznał).
3. jaki był średni wzrost pkb za rządów pisu a jaki za PO w porównaniu z resztą europy.
4. Jakie było zadłużenie w stosunku do pkb za pisu, a jakie za po w porównaniu z resztą europy.
+ nowe
5. Czy biedna kobieta "patriotka" pod reżimem tuska może(w sensie moralnym) wynieść z niepolskiego kapitału, hipermarketu czekoladę dla dzieci?
A co do tematu smoleńska to jakoś nie zauważyłem by pojawiły się w końcu jakieś dowody od Macierewicza, wiec nie ma o czym gadać. Wyborczej i tak nigdy w życiu nie miałem w ręce i spływa po mnie co tam się pisze, tak samo jak w pisowskich propagandówkach.