Haha, no sztukę kręcenia opanowałeś na poziomie Tuska. Słuchaj wytłumaczę prościej, skoro post s00sa nie dociera:
1. pierdolnąłeś głupotę
2. zostałeś poproszony o dowód
3. próbowałeś znaleźć, nie umiałeś, uciekłeś od odpowiedzi
4. zostałeś poproszony ponownie
5. w panice wkleiłeś żałosny komentarz anonima ze skrajnie lewicowego forum 2.0 nie mający nic wspólnego ani z twoją teorią, ani z prawdą - czym tylko zrobiłeś z siebie pośmiewisko
6. jako że nie potrafisz dać dowodu na swoją kłamliwą tezę, zostałeś słusznie nazwany kłamcą.
Teraz powinieneś tylko przeprosić i opuścić temat, w którym kompletnie się skompromitowałeś. No chyba że oprócz bycia kłamcą, nie masz także honoru. Zobaczymy po następnym wpisie, więc dobrze go przemyśl.
1/ Pierdolnąłeś głupotę (pisząc o komunistycznym PO w kontrze do PiS)
2/ Uświadomiłem ci, że w PiS jest mnóstwo komuchów (Wojciech Jasiński, Maciej Łopiński, Stanisław Kostrzewski, Andrzej Kryże, Anna Kalata, Zbigniew Graczyk, Ryszard Siewierski, Zbigniew Wasserman (r.i.p.), Bogusław Kowalski, Karol Karski, Jerzy Bahr, Krzysztof Czabański, Tomasz Gąska, Ryszard Bender, Wiesław Jan Kurowski, Piotr Cybulski, Aleksander Chłopek,Halina Molka, Stanisław Piotrowicz)
3/ Racja, NIE UDOWODNIŁEM, że jest tam najwięcej komuchów, ale ty z drugiej strony NIE UDOWODNIŁEŚ, że tak nie jest - możesz mi zatem zarzucać, że czegoś nie udowodniłem, że posługuję się niesprawdzonymi informacjami, ALE nie że jestem kłamcą. Chwilowy brak dowodu nie oznaczanie że twierdzenie automatycznie jest kłamstwem, tym bardziej że nie widziałem listy podobnej do podlinkowanej przeze mnie np dla PO.
4/ Rozumiem że w braku argumentów lecisz inwektywami (pośmiewisko, brak honoru, kłamca, że się skompromitowałem???). Jest to równie dojrzałe jak twoje poglądy polityczne.
Zobaczymy po następnym wpisie, więc dobrze go przemyśl.
No chyba cię poj**ało. Korona nie uwiera?
A myślałem że już nie ma lemingów na forum
Jestem lemmingiem. OK. Tyle, że w przeciwieństwie do ciebie nie jestem zwolennikiem któregoś z ugrupowań wymienionych w ankiecie, podałem nawet parę stron temu powody, dla których chcę upadku rządu PO. Ale nie łykam bezkrytycznie tego co podają nam media w bardzo prymitywny sposób, próbując sterować naszym światopoglądem. Nie przyjąłem swoich opinii z mlekiem matki, gdzie większość dyskutujących tu osób po prostu powtarza w rożnych wariacjach historie zasłyszane w dzieciństwie przy imieninowym stole z ust rodziców. Staram się myśleć. I w oparciu o moje przemyślenia moja całościowa ocena rządu PO jest negatywna, ale oparta na solidnych podstawach a nie szczuciu w telewizji. Jeszcze bardziej negatywna jest moja ocena ugrupowań w rodzaju PiS, dlatego też stawianie ich jako przeciwwagi dla obecnych włodarzy jest idiotyczne. Jeśli chodzi o KNP - jedyny pozytyw jaki przychodzi mi do głowy, to że JKM wydaje się być uczciwym i honorowym człowiekiem, poza tym ma utopijne bądź durne poglądy, jest niezrównoważony, a w jego blasku wygrzewają się niezłe cwaniaki. Też kur** alternatywa.
Aha becet, jakbyś się zreflektował to nie przepraszaj. W dupie mam twoje przeprosiny.
Ale możesz nie opuszczać tematu.