Jest też druga opcja bardzo promowana.
PSL coś tam miało w kartach(nie wiem co ale podswiadomie plebs na nich głosował) i po postawieniu krzyżyka co niektórzy sie orientowali. Było: o kur** zaglosowałem na psl i dawali drugi krzyzyk aby unieważnić. Jakiś z PO polityk i za dwóch dwóch tzw. dziennikarzy tak sugerwało w tv. Swoją drogą ciekawe ile procent miałby psl gdyby nie ten drugi krzyżyk
Wiec moi drodzy użytkownicy tego wielce oświeconego kraju dobrobytu i tolerancji mniejszości wszelakiej, Macie trzy wyjścia na poprawne myślenie:
1. Lud prosty, nieuczony, ciemnogrodzki poszedł na wybory ale proces głosowania był zbyt trudny.
2. Lud oświecony, dobroduszny, partnerski poszedł ale tam na kartach do głosowania był czar ludu chłopskiego. Naszczescie leming nie głupi i pana swojego zna.
3. Lud anarchistyczny, który już nie może patrzeć na tą wojne domową zaczetą przez kaczora i jego bande faszystów poszedł aby pokazać ze demokracja jest najważniejsza. Zgoda buduje a platformie obywatelską daje żółtą kartke aby zmusić ich do jeszcze wiekszej, wytężonej pracy.
Jeżeli ktoś sie nie zgadza z żadnym punktem chciałem przypomnieć ze zdradek tusk przebywa w niemczech na czele armii wermahtu, którą w razie nietolerancji i cebulactwa pani premier kopacz zaprosi do Polski, na mocy najnowszych ustaw miedzynarodowych. Na usta aż sie cisną słowa: "Marsz marsz DONADZIE z ziemi germańskiej na Polske, za twoim przewodem, pójdą inne narody. Aby grabić, okupować..."itd.