pograłem 2 godzinki, rank 3 dopiero
gra jest świetna, przede wszystkim bardziej zróżnicowana od jedynki, klimat w Pacific Rift jest znacznie lepszy od MS1
z wad to nie podobały mi się wszystkie trasy, tzn. jedna z połowy które do tej pory widziałem
grafa też jakby gorsza, szczególnie tekstury podłoża są tragiczne, a to że ich w jeździe nie widać nie zmienia faktu że podczas startu czy animacji podczas wypadku wychodzi i bije po oczach. większość efektów specjalnych też nie sprawia dobrego wrażenia, z kolei czasem trafiają się takie widoki że ciężko się nie zachwycić. do tego widocznie poprawili modele pojazdów, które w dodatku wgniatają się a nie tylko odpadają od nich części. dlatego ciężko jednoznacznie ocenić grafikę. ale przez te straszne tekstury podłoża nie jest to gra którą można pokazywać znajomym jako pokaz mocy ps3, co za każdym razem robiłem z MS1
muzyka jest dla mnie bardzo słaba
wiadomo że to kwestia gustu ale ta z jedynki była znacznie lepsza, te bardziej elektroniczne klimaty z MS: PR ani nie pasują za bardzo do klimatu ani nie zachęcają do walki. nie zostaje nic tylko trzeba będzie przygotować sobie listę własnych utworów
jak trochę pogram i będę miał więcej czasu wieczorami to piszę się na ustawki