po osiagnieciu najwyzszej rangi online (pucharek wpadl jejejeje!) wzialem sie w koncu za dodatki. pisze w koncu, bo kupilem je w dniu premiery a nie przejechalem oni jednej nowej trasy do teraz.
i mam taki problem ze speed weekend - jest kilka eventow na motorze (te pierwsze, wiecej nie sprawdzalem) ktore jak wybiore (podswietle/zaznacze), to konsola wywala mi ze nie moze sie polaczyc z serwerem a powina pobrac najlepsze czasy sposrod moich znajomych. dokladnie teraz nie pamietam, ale chyba jest tak np. z sugar rush. podobnie jest z innymi torami - moge pojechac event eliminacyjny, potem przechodze do glownego, ale po jego zaliczeniu konsola nie moze sie polaczyc z serwerem i nie moze wyslac czasu online. oznacza to, ze nie da sie ich zaliczyc i nie da sie zrobic kilku pucharkow. czy u Was tes jest taki problem? net oczywiscie dziala u mnie bezblednie, problem dotyczy tylko tego dodatku.
druga sprawa - szukam chetnych na pozostale puchary z dodatkow, polegajace na wygranych online na poszczegolnych trasach. nikt po nich nie jezdzi, wiec teraz bez ustawki sie nie da tego zrobic.
Wiadomość scalona: Kwietnia 02, 2010, 18:43:56 pm
dobra prosze panstwa, znalazlem sposob na problemy ze speed weekend wynikajace z niedzialajacych serwerow sony/evolution studios. Trzeba grac w trybie offline, konsola wowczas nie wisi na niekonczacych sie probach polaczenia z serwerem i puchary wpadaja. Co wiecej, wygrana w eventach speed weekendu liczona jest jak wygrana w wyscigu. Czyli nabija ten licznik 250 wygranych (inny puchar).
Kwestia partnera do ustawki aktualna rzecz jasna.