Po trzecie patrz na MGS4 postacie owszem śliczne i momentami mam wrażenie że ładniejsze od tych co w Crysis,
Ja w Crysis'ie widzę typowe pecetowe animowane klocki ,więc nawet niema co porównywać.
Dlatego pisanie ze GOWIII będzie ładniejszy od Crysis jest śmieszne gdyż raz Crysis oferuje mega swobode przy ślicznej graficie, a GOW III to pewnie zamknięty obszar i liniowość jak to w napierdal.nkach bywa. Owszem postacie może będą ekstra, efekty lub nawet otoczenie ale ps3 nie ma na tyle mocy by uciągnąć grę ładniejsza od Crysis przy 1080p i 60 klatkach jest to po prostu nie możliwe !
Ok , to odpal Crysis na pececie o takich parametrach jak PS3 , albo GodOfWarII na 294MHz procku przy 32mb pamięci, a gwarantuje ,że nawet "title screen'a" nie pociągnie.
Teoretycznie rzecz ujmując ,każda gra konsolowa jest ładniejsza od pecetowej i nie sztuka osiągnąć lepszy efekt na sprzęcie XYZ razy lepszym.
Teoretycznie, zaś praktycznie bywa z tym różnie.
Najbardziej śmieszy mnie fakt że ludzie wierzą w tą magiczną moc ps3, owszem konsola ma mocny procek i słabą grafike, xbox odwrotnie. Mam ps3 i nie sądzę aby powstał gry ładniejsze od takiego Crysis'a, ps3 nie ma na tyle mocy, zbyt mało ramu itp by pomieścić masę szczegołowych tekstur itp. Będą gry ładniejsze od obecnych które są na ps3, ale nie będzie to jakiś SZOK pokroju Crysis'a
Opublikowane: Lipiec 21, 2008, 14:50:44
A skąd wiesz na co jeszcze stać PS3??? Killzone2 pokazuje pazur a God Of War3 podobno wygląda jak render, czyli lepiej niż crysis ,ale to sie jeszcze przekonamy, ja wierze w ten zespół devolperów
Podobno to 50% kobiet ma penisa...
Owszem GOW i GOW II pokazało klasę na ps2 i będzie to samo na ps3 jednak w cud nie wierze, będzie pewnie ładnie i szczegółowo ale do rendera hihi lata świetlne raczej w kolejnej generacji się zobaczy coś podobnego do rendera jak wsadzą do konsol grafikę pokroju 9800.
Heh nie ma to jak porównywać RENDER do starego Crysis'a, jedno film dopieszczony na maxa, a drugie gra no nic to tylko Twoje zdanie. No i fakt że gra ma śmigać w 1080p i 60 klatkach jakby śmigała w 720 i 30 to już bardziej bym wierzył w ten poziom RENDERA, ale po tych obiecankach kolejnego cudu nad wisła nie będzie