Powinniście go zbanować, bo jedyne co potrafi, to wywoływać burdel w tematach.
Stary wyluzuj, ok?
Ja sobie tutaj kulturalnie dyskutuję a że niektórzy zachowują się jak obrażona 10latka to chyba nie jest moja wina?
Punisher85
Ja się w 100%zgadzam, że Moneky Island wyglądało lepiej w 2d, ale nikt mi nie wmówi, że w 2d miało lepsza grafikę. Też wolałem MI w 2d...
Jeżeli GoW3 wygląda słabo, KZ2 wygląda słabo, to jaka gra wygląda dobrze i jest wzorem do naśladowania na konsolach według Ciebie, Buzu?
Nigdy nie twierdziłem, że KZ2 wygląda słabo. Na konsolach baaardzo podoba mi się GT5:P, Wipeout, Ratchet, Uncharted i KZ2 - to tak na szybko.
W ogólę Panowie coś słabo dzisiaj u Was z forma ja napisałem, że GoW3 nie wygląda jakoś świetnie i otoczenie jest proste i niewymagające (czyli gorzej niż gdybym Wam matkę zwyzywał) a w zamian zostałem tylko uraczony tylko:
"PC - pedał", "PCtowy troll" - te są fajne bo grafikę z GoW3 nie jest jakaś swietna nawet jak na konsole standardy i wiele gier ma lepszą a ja nawet tutaj nic o PC nie wspominałem. Doszło jeszcze "Powinniście go zbanować" a to wszystko tylko za to, że popierając sensownymi argumentami skrytykowałem delikatnie ideę jakoby GoW3 był jakąś rewolucją graficzną. Słabo Panowie, słabo, chyba wczoraj jakąś wywiadkówkę mieliście w szkole i dzisiaj jesteście nie w sosie. Mam nadzieje, że się zrehabilitujecie i pojedziecie mi mocniej za to, że nie podoba mi się jakoś specjalnie ten GoW 3, liczę na jakieś wycieczki osobiste i może jeszcze coś na moją rodzinę będziecie pisac, w koncu trzeba dbac o renome. Ja Was rozumiem, przyszedl taki parch i w kulturalny sposob uzywajac racjonalnych argumentow niszczy nasz swiatopoglad...