Mówiąc szczerze bez żadnych używek.. na trzeźwo bez ekstazy. TA gra prezentuje się na dzień dzisiejszy obłędnie. Ktoś wspominał, że to GoW 2 w HD. Ludzie co za bezczelna ironia. Można by zamilknąć w tej kwestii, ale ja nie potrafię. Jako jeden człowiek odważył wypowiedzieć coś na pozór wręcz niedorzecznego, a jednak.. zgadzam się z Gozno.
Do czego ja zmierzam?
Tak Panowie i Panie, Babcie i Dziadkowie, Wujkowie itp. Ta Gra w obecnym stadium jest ładniejsza od renderów z drugiej części GOW. Są to mocne słowa, ale ja ku tej opinii sie przychylam.
Popatrzcie raz jeszcze, czy to nie urywa jaj?
http://www.ps3site.pl/stary-trailer-z-god-of-war-iii-jeszcze-raz/15381/ Nie będe tu krytykował Uncharted, gdyż nie ma tu tak naprawdę do czego się przyczepić, ale zdaje mi się, że nadchodzi nowy Król w sensie wykonania i polotu akcji. Kratos zmiażdży nasze portfele za niespełna rok ;]
Każdy z pewnością wie, że to typowy must have, ale w tym przypadku jest to Killer kilerów. A miało być bez zbędnej podniety..
ps. SONY d@pierdala do pieca, że hej.
Buzu ze swoim Kryzysem może iść bez obaw do innej piaskownicy. (czytaj forum konsolowego, bo tutaj raczej nie znajdzie wsparcia). Ja mówię stanowczo nie jeśli chodzi o giercowanie na PC. Wiem może zbytnio przesadzam, ale takie jest moje zdanie. Po prostu nie ma to jak konsola.