Chyba trochę przeceniacie te wspieranie. Raz, że to pewnie już trwa od pewnego czasu. Dwa - polega to na tym, że część pracowników (kilku/kilkunastu?) jest przerzucanych ze studia do studia (głównie to ludzie z Sony). Druga sprawa to technologia - ta jak już pisałem udostępniana jest (przynajmniej część z niej) poprzez Edge Tools.
GoW3 nie musi zmieść grafiką Uncharted 2. Gdybyśmy mieli oceniać poprzednie części pod kątem pojedynczych elementów, to w większości przypadków nie uznalibyśmy GoW'ów za najpiękniejsze gry na PS2. Dlatego ja wierzę, że finalny produkt będzie robił wrażenie, choć rozkładany na czynnik już nie tak bardzo. Mi to nawet pasuje, choć nie obrażę się, jeśli popracują jeszcze nad otoczeniem. Chyba, że późniejsze poziomy będą lepsze, wtedy początek można im darować.
W pełni się zgadzam. Oczywiście, jak uprzednio pisałem, można wyrazić swoje zdanie, nawet jeśli jest ono skrajne, to bossowie są na poziomie i nikt za to nie wyleci z hukiem z forum (tz. tak mi się wydaje).
A tak na poważnie, większość z wypowiadających się tutaj, jest graczami z wieloletnim doświadczeniem. Chyba oczywistym jest fakt, iż różnie to bywa z wszelakimi materiałami ukazującymi się przed premierą danego tytułu.
The Getaway, jest dobrym przykładem, ale jednym z licznych przy tym.
Będąc nieco bardziej na czasie. Motor Storm. Jego pierwsze prezentacje, a finalny produkt. Bardziej aktualnie? Widzieliście nowego Raczeta i Klanka? Niby nic, takiego. Coś tam futrzak polatał, rozbił kilka skrzynek. Tak sobie to wyglądało. Miałem natomiast przyjemność przejść każdą odsłonę tego znakomitego cyklu i doskonale wiem, jakie graficzne wrażenie robiła zawsze (nie licząc konwersji SM na PS2 z PSP).
Tu będzie bliźniaczo.
Poza tym, twórcy nigdy w temacie oprawy nie zawiedli. Przypominam, że zarówno GoW, jak i GoW II, oraz
Chains of Olympus uznawane są za najpiękniejsze gry na swoich platformach - lub, by ktoś zaraz nie płakał, że XYZG jest ładniejsza - za jedna z najlepiej wykonanych. I chyba nikt nie myśli, że nagle oto GoW III będzie dostawał 6/10 za grafikę.