Jedno pytanie do znawcow: jest jakies miejsce gdzie moge skladowac rzeczy ktore zebrałem? Myslalem ze w tej skrytce w mieszkaniu Adama sie uda, ale nie widzialem takiej mozliwosci Pewnie cos o tym mowili ale nie zapamiętałem...
Cytat: Tanner w Sierpnia 21, 2012, 23:10:13 pmJedno pytanie do znawcow: jest jakies miejsce gdzie moge skladowac rzeczy ktore zebrałem? Myslalem ze w tej skrytce w mieszkaniu Adama sie uda, ale nie widzialem takiej mozliwosci Pewnie cos o tym mowili ale nie zapamiętałem...Wywal na podłogę i jego mieszkaniu.
mam problem z sidequestem z Timem Carellą. W momencie gdy prosil mnie o pomoc w mojej biurze, stwierdzajac ze mam co do roboty (i nie wiedząc jeszcze jak tu wyglada system sidequestów) nie zgodziłem sie. On pozniej powiedzial ze jakbym chcial mu jednak pomóc to gdzies go znajde. Pytanie gdzie on sie teraz znajduje? Chce zrobic tego questa przed wylotem do nastepnego miasta questa i nie mogę. plus za pomoc
Cytat: Tanner w Sierpnia 24, 2012, 18:18:49 pmmam problem z sidequestem z Timem Carellą. W momencie gdy prosil mnie o pomoc w mojej biurze, stwierdzajac ze mam co do roboty (i nie wiedząc jeszcze jak tu wyglada system sidequestów) nie zgodziłem sie. On pozniej powiedzial ze jakbym chcial mu jednak pomóc to gdzies go znajde. Pytanie gdzie on sie teraz znajduje? Chce zrobic tego questa przed wylotem do nastepnego miasta questa i nie mogę. plus za pomocPrzy zaliczaniu misji stoi obok stacji benzynowej przy głównej ulicy. Może tam go znajdziesz.
Czy można zrobić misję poboczną O'Malleya nie robiąc celowi kuku (ta misja, gdzie Ryo miał bugi)?
Chodzi mi o gościa, którego O'Malley chce, abym zlikwidował. Pytam, bo w pierwszej rozmowie O'Malley ewidentnie chce, żebym zabił cel, co w przypadku mojego pomysłu na przejście tej gry, nie bardzo mi się uśmiecha.
Co się bardziej opłaca w takim stylu gry: omijać przeciwników niezauważonym, czy ich ogłuszać?
OK. Myślałem, że może za pozostawienie ich przytomnych dostaje się więcej expa na koniec misji. A wiecie gdzie można nabywać strzałki do pistoletu ogłuszającego? Nie kojarzę, żeby były w tym sklepiku nieopodal siedziby Limb.
Chętnie, ale gdzie kupować energię? Jedyną ofertę znalazłem do tej pory w Limb (słój za 250 pieniążków).
Nie wiem też, czy handlarz ze stacji benzynowej ich czasem nie sprzedaje (oprócz broni).
Ja się zatrzymałem na etapie po pierwszym bossie i mam zamiar wrócić do gry od poniedziałku.
Jensen - zaawansowany aug z lśniącym ubrankiem, wypaśnym mieszkaniem, specjalnym traktowaniem w L.I.M.B., będący szefem ochrony w bio-mech korpo grzebiący notorycznie w śmieciach.
Kolejna śmieszna sytuacja nadarzyła mi się dzisiaj, kiedy próbowałem sobie zbudować przejście nad płotem policyjnym i przez pół miasta leciałem z jakąś beczką.
Cytat: Ryo w Września 28, 2012, 14:03:55 pmJa się zatrzymałem na etapie po pierwszym bossie i mam zamiar wrócić do gry od poniedziałku.W tym samym miejscu jestem. Potem jeszcze trochę pobiegałem, skończyłem misję poboczną, aby mieć czyste konto dalej (bo Sarif wspomniał o podróży) i już do gry nie wróciłem. Może wrócę niedługo, choć rozmowa z Sarifem mnie prawie wykończyła (badanie osobowości, odpowiedzi na pytania, etc.).
Bo mnie gra nie jarała i przeszedłem ją dalej niż wy. :p
Huj z wirusami, wszystko się hakuje na żywca. Prawdziwy haker musi hakować.
Cytat: blach0r w Dzisiaj o 19:37:11 Huj z wirusami, wszystko się hakuje na żywca. Prawdziwy haker musi hakować.Ino że czasem sie nie da.