Czlowieku...crasch
To zobacz dopiero jak ja cierpie czytajc twoje posty. Jestes FANATYKIEM. Marcepan zrozumial moje pytanie i udzielil mi odpowiedzi ciebie to przeroslo. czy myslenie ogolnie tez cie przerasta... wiec sprawdzmy i zacznijmy od podstw.
teraz nie żartuje Ty naprawdę nie umiesz rozróżniać gatunków gier
RR7, Motorstorm, Forza2, GT seria... naleza do tego SAMEGO gatunku... gier wyscigowych. Rozni je model jazdy. Bardziej zblizony do symulacji lub mnie. Niema scisle okreslonych regół ponieważ branza się ciagle rozwija a wraz z nią nasze wyobrazenia.
Posłuze się cytatami z ostatniego PSXEXTREME
"Model jazdy to mocny punkt programu. Doskonale czuć niuanse w prowadzeniu furn - za kierownicą BMW lekko dodajesz gazu i juz kręcisz bączka w tłumach dymu, z kolei Pagani Zonda R wybacza wiele. Prawdziwa zabawa zaczyna się jednak po wyłaczeniu wszytskich systemów wspomagających"
"Będzie mozna solidnie arcade'ować i naparzać sie miedzy sobą(vide Projekt Gotham Racing 4) ale i solidnie nameczyc się, powalczyć z grozną miną o pierwszą pozycje na lini mety, gdy host ustawi realistyczne zniszczenia, narzuci widok FPP i wymusi wyłączenie systemów wspomagajacych (vide Forza Motorsport 2.)"
Psxextreme Maj '08 129, autor: HIV
Jak widzisz nie tylko ja mam taka opinie, zwróć uwage bystrzaku ze nigdzie nie napisałem że GRID to SYMULACJA. Wiem że swiat składa się z wielu barw i odcieni... tak samo jak gry... a nazwy poszczególnych rodzajów gier są aby "MAŁYM" umysłom było łatwiej poradzic sobie z rzeczywistością. Dla tego takie gry jak ICO lub OKAMI nie zarabiaja milonów... ciasnym umysłom cięzko je rozpoznac i sklasyfikować. Są jednak tacy którzy potrafia dostrzeć w nich "coś" i czerpać przyjemność.
NIE BEDE JUZ Z TOBĄ DYKUTOWAŁ... ŻAL CZASU.
ps. Marcepan... trudno się z toba niezgodzić... pozatym widac ze w gre grałes a nie zabierasz zdanie bez sprawdzeniu tytułu.