Kurcze Ty masz na serio troszkę... ekhm ehh przemilczę to bo by mnie ktoś zbanował
.
Jeżeli ja jestem fanatykiem to... kur... na prawdę nie wiem co napisać, skąd Ci takie głupoty do głowy napływają?
Tylko przedstawiam fakty, że ta gra to Arcade (gatunek) a GT5 symulacja. To wszystko. Ja też Ci udzieliłem odpowiedzi, może nie wprost ale bezproblemowo można z niej wywnioskować, że Grid to właśnie Arcade i system jazdy ma się nijak do tego z GT5. Proszę nie pisz, że myślenie mnie przerasta, bo jedyna osoba tutaj która na prawdę (nie żartuję) ma z tym problemy to Ty i Twoje śmieszne teorie o prowadzeniu w Gridzie.
RR7 i GT5 - ten sam gatunek? Ta, to są gry wyścigowe, ale znacznie inaczej podchodzące do tematu i przez to to NIE jest ten sam gatunek człowieku. Wg. Twojego toku myślenia MGS, CoD, R6:Vegas i Contra (z X360 Arcade) to też ten sam gatunek... 'strzelanki'?
O kur... maximmusie jak ty rozumujesz
. Ale wydaje mi się, że lubisz wszystko upychać do jednego worka bo po prostu za trudne jest dla Ciebie pojęcie wszystkich gatunków gier.
A tymi cytatami to sam sobie strzeliłeś samo-buja bo z nich jasno wynika, że GRID to arcade z krwi i kości.
Ale Ty nigdzie nie napisałeś, że jest symulacją? No proszę w takim razie mam zwidy a na poprzedniej strony próbowałeś tylko nas sprowokować pisaniem, że model jazdy jest tak realistyczny jak w poprzednim GT?
Ahhhh, to cholera z czym ty się ze mną nie zgadasz jeżeli również uważasz, że Grid jest Arcadówką skoro w końcu sam poszedłeś po rozum do głowy i zacząłeś tak uważać?
A to forum jest dla fanów, można nazwać to fanatyków więc przestań się człowieku czepiać ludzi, że podchodzą do gier poważnie i je analizują, bo obrażasz wszystkich użytkowników forum.A jeżeli jesteś takim poważnym człowiekiem i gry to dla ciebie tylko zabawa po obiedzie znajdź sobie inne forum
Do moderatora (pewnie Zielarza) ja chciałem prowadzić z maximkem kultularną dysputę ale to on zasugerował, że mam problem z myśleniem Ale się rozpisałem, ale musiałem to napisać bo maximek od dawna działa mi na nerwach...
Opublikowane: Maj 10, 2008, 19:36:02
p.s. przestań pier... z tym sprawdzaniem tytułu bo GRIDa mam parę dni człowieku