Autor Wątek: Race Driver Grid.  (Przeczytany 37389 razy)

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
Odp: Race Driver Grid.
« Odpowiedź #120 dnia: Maja 14, 2008, 15:10:28 pm »
Porównywanie tych gier to pomyłka panie.

Honorovy

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #121 dnia: Maja 14, 2008, 15:26:43 pm »
To oczywiste. Tak samo jak zazuty pod adresem GRIDa, jako nieudanej symulacji. Ale chodzi o jedna wspolna ceche, sa to samochodowki. I z tego miejsca moge powiedziec, ze GRID robi na mnie nieopisywalne wrazenie. Prawdziwy majstersztyk. Swiatlo, grafika, zniszczenia. Kopara opada, a lollipop girl moze tylko pociumciac lizaczka. Odpal niesamowity  :P. Nie jak jeszcze to opisac  ;-).

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #122 dnia: Maja 14, 2008, 15:31:11 pm »
Na mnie też wywarła duże wrażenie o czym pisałem wcześniej. Online rządzi. Grafika też daje radę.

pawel_k

• Gość
« Odpowiedź #123 dnia: Maja 14, 2008, 17:11:09 pm »
rzucanie samochód na wszystkie strony przy każdym dodaniu gazu nie czyni gry symulacją, wręcz przeciwnie, wygląda to dennie i kompletnie nierealistycznie.

Gdzie masz napisane ze GRID to symulacja ?.
gdzie jest napisane? w tym temacie sporo osób pisało że to arcade z domieszką symulacji, czyli coś na wzór PGR4. tyle że w pgr4 grało mi się bardzo przyjemnie, mimo że na co dzień od arcade trzymam się z daleka. a Grid po wyłączeniu wszystkich wspomagaczy i ustawieniu modelu jazdy na pro zachowuje się strasznie.

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #124 dnia: Maja 14, 2008, 17:39:47 pm »
Jakie to fantastycznie bezcelowe... kłócenie się czy gra ma model jazdy arcade czy symulacyjny... rewelacja.
Jakby to w jakiekolwiek sposob miało określic nasze doznania z gry - brawo.
Dla tego od poczatku byłem przeciwny "nazywaniu" tej gry... to bez znaczenia.
Ważne jest to że czerpie z tej gry mase radości... i jest to dlamnie aktualnie najlepsza gra "samoccodowa/wyscigowa/rajdowa itd... NOWY KRÓL.
JA w GT przegrałem setki godzin... znam tę serie na wylot i jak na dzisiejsze czasy jest PRYMITYWNA... ZNISZCENIA jak wiedzieliśmy od dawna i wbrew temu co próbuje się wmówić maja OGROMNE znaczenie na doznania płynace z rozgrywki.
Oczywiście jak ktoś grał w RR lub GT to może czuc się zagubiony ponieważ skonczyło się scinanie zakretów na CHAMA lub odbijanie się od przeciwników niczymw wesołym miasteczku.
Ja nareszcie czuje ze steruje AUTEM a nie poduszkowcem(GT,RR) gdzie znaczenie ma taktyka a przeciwnicy to nie cześć otoczenia a realne wyzwanie i zagrozenie... KONIEC z wchodzeniem w zakręt na pałe czy walka lusterkow w lusterko z przeciwnikiem. Jakiekolwiek otarcie może tak jak w REALU skonczyć sie wypadkiem... głupia stłuczka i tracisz pozycje a wystarczyło zwolnic troszke i puscic przeciwnika... aby go wyprzedzić przy lepszej okazji.
Wchodząc w zakret zdaje sobie sprawe ze za moimi plecami czycha zdesperowany gracz który gotów jest mnie zepchnąc z trasy lekkim stuknięciem o ile odpowiednio ryzykownie nie podejde do zakretu.

GT to gra śmieszna... to co tam się wyczynia niema nic wspolnego z odzwierciedleniem prawdziwej jazdy... :P
Opublikowane: Maj 14, 2008, 17:35:26
Oczywiście brakuje mi kilku elementów... jak naprzykład tunelu powietrznego...
Od czasu ukazania sie GRID... GT to juz napewno nie sumulator jedynie z modelem jazdy symulacyjnym który woła o rozpacz przy pierwszej "stłuczce". Taka gra samochodowa na niby ;)

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #125 dnia: Maja 14, 2008, 17:43:44 pm »
GT to gra śmieszna... to co tam się wyczynia niema nic wspolnego z odzwierciedleniem prawdziwej jazdy... :P
...i daje mi duuuuuużo więcej frajdy niż daremny dla mnie GRID.PGR4 zjada tą grę na śniadanie.Na Gridzie sie po prostu zawiodłem, szczególnie na modelu jazdy, jest tragiczny

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #126 dnia: Maja 14, 2008, 17:46:26 pm »
Tobie może tak... dla mnie taki GT5p to te same odgrzewane danie poraz nty... aż mdli... czym to sie rózni od gt1? a gt3... a gt4... pograłem w demo i peplnego dema NIGDY nie kupie...

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #127 dnia: Maja 14, 2008, 17:49:29 pm »

Jeśli masz na myśli model jazdy to jesteś w ogromnym błędzie.

Wooyek

• Łajka
« Odpowiedź #128 dnia: Maja 14, 2008, 17:50:11 pm »
... czym to sie rózni od gt1? a gt3... a gt4...
przede wszystkim modelem jazdy  :cool:

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #129 dnia: Maja 14, 2008, 18:46:37 pm »
Ja mam  na mysli cala gre... ja nie gram w "modele jazdy" tylko w gry wyscigowe... liczy sie calosc tak jak w innch gatunkach gier... poprzez ulomnosc GT jaka jest beznzdziejna fizyka i brak zniszcen "model jazdy" zostal podniesiony wrecz do jakiej swietosci i wyznacznika gatunku... tylko ze niema idelanego modelu jazdy bez uwzglednienia zniszcen i fizyki... chodzby nie wiem jak rwac wlosy i plakac z tego powodu...

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #130 dnia: Maja 14, 2008, 18:57:34 pm »
Uroczy filmik porownawczy GT5 vs GRID  :cool:

Wooyek

• Łajka
« Odpowiedź #131 dnia: Maja 14, 2008, 19:03:35 pm »
Co to za porównanie w Gridzie jakieś monstra a w GT5 jakieś 40 konne pyrkacze  :lol: spokojnie dało by rade nakręcić filmik na korzyść GT5, wytykając wszystkie błędy pozycji Codemasters, zreszta obie gry mają całkowicie inne podejście do wyścigów, więc nie ma co porównywać
« Ostatnia zmiana: Maja 14, 2008, 19:11:43 pm wysłana przez Isaac »

Honorovy

• Towarzysz
« Odpowiedź #132 dnia: Maja 14, 2008, 19:32:07 pm »
Jakie to fantastycznie bezcelowe... tłumaczyc się ze grało się w model jazdy a nie w gre  :lol: ... rewelacja.

Leenk, porownanie cudowne  :P. Usmialem sie jak nigdy :D. Cala prawda.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #133 dnia: Maja 14, 2008, 19:58:25 pm »
...tylko ze niema idelanego modelu jazdy bez uwzglednienia zniszcen i fizyki... chodzby nie wiem jak rwac wlosy i plakac z tego powodu...

To wszystko zależy od tego po co grasz w GT5:P. Dla czystego fun'u bez wykręcania jakichkolwiek wyników?

Dla mnie GRID to świetna odskocznia od cholernie trudnego i wymagającego GT5:P.

W GT5:P gram po to żeby kręcić czasy jak najlepsze potrafię, po to aby nauczyć się prowadzić dane auto na tyle by znaleźć się wysoko w rankingu. Zniszczenia są mi całkowicie zbędne bo w takim przypadku każde uderzenie to i tak restart wyścigu.

GRID to fajny i grywalny arcade a GT5:P to trudna, męcząca symulacja, której trzeba poświęcić dużo czasu by osiągać wyniki. W GRID wygrać wyścig to dziecinny banał przez co gra sprawia masę frajdy.

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #134 dnia: Maja 14, 2008, 20:02:43 pm »
GT potrafi byc dynamiczne ale to co bylo pokaznae w tym porownaniu na temat gry(czyli fizyki i zderzen) to cala prawda... i powiedzcie mi ze gt5 niewyglada z tego punktu wiedzenia zenujaco :P

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #135 dnia: Maja 14, 2008, 20:39:00 pm »
Widzę że w GRID jest jakiś glitch dziwny. Kolesie jadą a za nimi ciągnie się masa dymu przez co zasłaniają wszystkim drogę. Jak podglądniemy ich na powtórce to silnik działa ciągle na niskich obrotach a oni jadą jakby na maksa mimo to.

Pełna symulacja nie ma co. :P

Spotkał się ktoś z tym?

crasch

• He?
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
« Odpowiedź #136 dnia: Maja 14, 2008, 20:47:29 pm »
GT5:P z pkt. widzenia wypadków wygląda żenująco, ale kto z całej pi... przywala na czołówkę w rywala? Tak się nie ściga:).
Z całym szacunkiem dla GRIDa bo świetna to arcadówka ale GT5:P po samych filmikach mi bardziej podchodzi ze wzgl. na realizm, prawdziwe furki etc. takie arcadowe zapieprzanie nudzi się po paru włączeniach gry chyba, że siekamy po sieci - rywalizacja = nieustanny fun:).
GRID ma na pewno lepsze zniszczenia (GT nie ma ich w ogóle), ale co poza tym? :D

Opublikowane: Maj 14, 2008, 20:44:54

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #137 dnia: Maja 14, 2008, 21:03:46 pm »
Własnie fun.. włącz sobbie jakąs relacje ztego typu rajdów w TV... tam niem walenia się po bandach... bo jak się zdarzy, dochodzi do GIGA kraksy... ale z takimi dylematami spotyka się w trakcjie rajdu kazdy kierowca... czy wyprezedzić... czy odpuścić bo to moze doprowadzić do wypadku...
W demie nie ma zadnych leveli... punktów prestiżu grając online... ale jesli będa bedziemy grali z równymi sobie... a ja nie jeden wyścog jechałem z konkretnymi graczami i wierz mi że żaden z nas nie ryzykował nawet otarcia... jak umiesz grać to poprostu nie grasz ala. DestractionDerby.

Demo... to demo... i niestety jest masa palantów którzy tylko się rozwalaja.. ale to bez znaczenia bo i tak najlepsi zawsze są w pierwszej trójce...

crasch

• He?
« Odpowiedź #138 dnia: Maja 14, 2008, 21:35:50 pm »
Ma fun, bo jest efektowny poprzez fajne kraksy i dostarcza fajne uczucie prędkości przez lekkiego blura za szybami auta - tak to jest :D.
GT5:P ma fun ze względu na realizm i piękno aut:).
Zależy co kto woli, ale GT5 jest grą na dłużej po prostu. Osobiście lubię dobry arcade jak GRID ale najbardziej lubię poczuć prawdziwy samochód z realistycznym prowadzeniem - to MI daje najwięcej funu i satysfakcji po zrobieniu zajebistego czasu  :cool:

Honorovy

• Towarzysz
« Odpowiedź #139 dnia: Maja 14, 2008, 21:53:55 pm »
trzeba kupic ten tytul bez gadania, i mucic ;).

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #140 dnia: Maja 14, 2008, 22:59:03 pm »
Co do wykrecania najlepszych czasow w GT5p. Jest to wyrazny sygnal ze gra zawodzi... Pomyslcie co najwazniejszego jest w wyscigach GT lub innego typu... poza WRC. Miejsce na podium! I zanim ktos zacznie mi tu pisac poematy na temat tego jak bardzo sie mysle... w grach z autami w roli glownej... typu FORZa... GTseria... RR... Motorstorm... itd... jaki jest najwazniejszy tryb gry... I w GTseria tak samo... tylo poprzez swoj archaizm zawodzi. Jestem PEWIEN ze za 100lat kiedy GTseria doczeka sie ralizmu(zniszczen) najwazniejszm trybem gry beda wyscigi z innymi na jednej trasie. I jeszcze jedno... to ze gra ma bardziej "symulacyjny" model jazdy nie czyni jej bardziej realna... pod tym wzgledem bardziej REALNY jest GRID. Nie tylko zniszcenia ale i cala zwiazana z tym otoczka... jak taktyka, opanowanie... ryzyko... AGRESJA(KUBICA!)... to wszytsko znacznie bardziej zbliza GRID do REALNYCH warunkow jakie panuja na torze. :P 
Opublikowane: Maj 14, 2008, 22:48:43
Co do AGRESJI na torze jazdy... wiecie z czego slynie KUBICA? A SCHUMACHER... oboje sie nie patyczkuja... i prawda jest taka ze gdyby jakims cudem przyszlo wam rwyalizowac przez moemnt z nimi na jakims fragmencie tory to gacie mokre na 100%. Oni sie nie szczypia i dali by do zrozumienia ze zblizenie sie do nich moze spowodowac HULAHOP waszego zycia :D

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #141 dnia: Maja 14, 2008, 23:12:20 pm »
Chcecie super realizmu to sobie kupcie F1 na PS3 i ustawcie wszystko na simulation włącznie z uszkodzeniami.

fenris

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #142 dnia: Maja 14, 2008, 23:22:54 pm »
Tia :lol:
Chcecie super realizmu to kupcie Rfactor i ściągnijcie mod F1 lub sam samochód BMW F1 przygotowany we współpracy własnie z BMW.

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #143 dnia: Maja 14, 2008, 23:56:11 pm »
Ale ja chce realizmu i funu nie tylko w F1... :P

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #144 dnia: Maja 15, 2008, 00:01:16 am »
Mimo calej nostalgii jaka mam do odslon z PSXa (wtedy seria GT rzadzila) czy PS2 (tu juz niekoniecznie bo rosla konkurencja) to jednak ciezko mi przed samym soba ukrywac ze teraz sa nowe czasy a wraz z nimi przyszly scigalki przy ktorych nowe GT (przynajmniej na razie to platne demko)  razi archaicznymi rozwiazaniami. Stad ten zapodany filmik, choc niewatplwie przejaskrawiony, to jednak oddaje istote sprawy.

Pewnie - mozna sobie samemu wciskac kit ze tak naprawde nie sposob stworzyc idealnego symulatora w grze wideo i w zwiazku z tym nie potrzeba zniszczen ale to jest o prostu smieszna wymowka.

Grid jest przykladem jak szybko teraz idzie do przodu konkurencja i tyle.  

« Ostatnia zmiana: Maja 15, 2008, 00:04:20 am wysłana przez Leenk »

crasch

• He?
« Odpowiedź #145 dnia: Maja 15, 2008, 00:33:18 am »
Mimo calej nostalgii jaka mam do odslon z PSXa (wtedy seria GT rzadzila) czy PS2 (tu juz niekoniecznie bo rosla konkurencja) to jednak ciezko mi przed samym soba ukrywac ze teraz sa nowe czasy a wraz z nimi przyszly scigalki przy ktorych nowe GT (przynajmniej na razie to platne demko)  razi archaicznymi rozwiazaniami. Stad ten zapodany filmik, choc niewatplwie przejaskrawiony, to jednak oddaje istote sprawy.

Pewnie - mozna sobie samemu wciskac kit ze tak naprawde nie sposob stworzyc idealnego symulatora w grze wideo i w zwiazku z tym nie potrzeba zniszczen ale to jest o prostu smieszna wymowka.

Grid jest przykladem jak szybko teraz idzie do przodu konkurencja i tyle. 

Dobrze powiedziane, ale osoby szukające realizmu w grze i tak wybiorą serię GT i oleją brak zniszczeń:).

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #146 dnia: Maja 15, 2008, 00:54:57 am »
Ja szukam realizmu i olałem GT a znalazłem w GRID. :P
Ja myśle ze ta gra bedzie tym w grach motoryzacyjnych czym CoD4 dla FTP... - tylko niech nie schrzanią online(wprowadza system PRESTIZU i możliwośc nazywania swoich hostów) :D

crasch

• He?
« Odpowiedź #147 dnia: Maja 15, 2008, 00:58:27 am »
Realizm w GRID? Chodzi Ci chyba o to, że są fajne realistyczne kolizje wpływające na rozgrywkę - o tak.
Ale jeżeli chodzi o prowadzenie auta to GRID szans nie ma z GT5, zresztą o czym my rozmawiamy - to dwie różne gry, inne przeznaczenie:).

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
  • PSN ID: aph
« Odpowiedź #148 dnia: Maja 15, 2008, 01:12:21 am »
Chcecie super realizmu to kupcie Rfactor i ściągnijcie mod F1 lub sam samochód BMW F1 przygotowany we współpracy własnie z BMW.

True, true, teraz na dodatek wylaczona zostala controla trakcji na serwach (przynajmniej tym, na ktorym gra Dark Tampon) i gra sie o wiele, wiele trudniej.
Opublikowane: Maj 15, 2008, 01:10:35
Swoja droga mi Grid sie bardzo podoba bo ma fajnie zrobione drifty. O ile cale te wyscigi w RD:G mnie nie interesuja o tyle za driftami przepadam niezmiernie.
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

Wooyek

• Łajka
« Odpowiedź #149 dnia: Maja 15, 2008, 06:53:07 am »

...Ja myśle ze ta gra bedzie tym w grach motoryzacyjnych czym CoD4 dla FTP...
:lol: to na bank, Maximmus80, proszę Cię nie pisz nic więcej, CoD4 to jest aktualnie wyznacznik gier FPS i jedna z najbardziej rozpoznawalnych serii FPS, i ty mi mówisz ze GRID będzie tym samym w grach motoryzacyjnych, to czym jest Forza 2, PGR4 przecież GRID nie dorasta im do pięt ??? No po prostu nie moge, bez urazy ale skąd tyś sie urwał ???
« Ostatnia zmiana: Maja 15, 2008, 07:15:44 am wysłana przez Isaac »

crasch

• He?
« Odpowiedź #150 dnia: Maja 15, 2008, 06:55:28 am »
Ta FTPy to ja też lubię. Ale nie wiedziałem, że Grid jest programem do przesyłu plików na serwer, od kiedy to klient FTP?;>> :cool:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #151 dnia: Maja 15, 2008, 10:58:15 am »

Z tego co mi wiadomo GO i ten temat dotyczy konsol więc nie wiem po kiego wafla wyjeżdżasz z PC'towym symulatorem? Może dlatego że boli Cię iż F1 na PS3 to obecnie najbardziej realistyczna gra wyścigowa na konsolach. Tak, tak FM2 tez się przy niej kryje jeśli chodzi o realizm.

-------

Tak sobie wczoraj pograłem nieco na online i stwierdzić muszę że system "antydebil" w GT5:P jest znacznie lepiej rozwiązany. W GRID kolesie mogę poczekać na nas okrążenie i rozwalić przed samą metą. Jak to wku...a!!! W GT5:P taki kołek staje się przezroczysty i nie ma możliwości wyładowania złości za przegraną na innych.

Powiem tak. Do serii PGR to GRID'owi daleko jak tak patrzę po demku. Mowa o modelu jazdy, który w PGR jest fajną mieszanką arcade i symulacji poprzez co rywalizacja online jest jeszcze lepsza. W PGR czuć auto, jego masę i lepiej się zakłada kontry. W GRID auto reaguje tak śmiesznie na poślizgi że momentami zastanawiam się co mieli na celu twórcy robiąc tak dziwną fizykę prowadzenia fur.
Jednakże jest jeden ukryty AS w rękawie GRID'a, który może w ostateczności przebić grywalnością PGR. Otóż w PGR ściganie się online zawsze sprowadza się do tej samej klasy aut. Są to zazwyczaj te najszybsze a jeśli już zdarzy się wyścig czymś słabszym to i tak są to nadal bardzo mocno sportowe wozy o podobnym prowadzeniu. W pełnej wersji GRID dostaniemy masę klas wyścigów. Formułki, DTM'y, Muscle Car'y, LeMans'y i pieron wie co jeszcze przez co gra może nie nudzić się przez bardzo długi czas na online. PGR jest bardzo fajny ale jednak po jakimś czasie nudzi się jazda tymi samym autami. GRID na online może zarządzić ze względu właśnie na podział klas. Każdy w jakiejś może być wymiataczem i zapraszać na pojedynki kumpli do tych wyścigów w których czuje się najlepiej.

Mam nadzieję że w pełnej wersji pojawi się podział na drużyny. Np. umawiamy się na forum 5 vs 5 i jedni jadą autami pomalowanymi w barwy SPARCO a drudzy PUMA. Jeszcze lepiej jakby 3 drużyny były i trzeci np. HELLA. To byłoby coś. Trzeba by opracowywać taktyki tak aby blokować przeciwnika by nasi kompani zajęli miejsca na podium.

Opublikowane: Maj 15, 2008, 09:55:23
Fajny trailer:

http://www.gametrailers.com/player/33998.html

Zapowiadają się ciekawe trasy i odpowiednie fury do driftu. Trzeba będzie kupić. Ehhh kto by pomyślał że na lato szykują sie takie fajne gry.

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #152 dnia: Maja 15, 2008, 12:30:05 pm »
a ile aut jest online w PGR? bo jesli 4-6 to porazka

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #153 dnia: Maja 15, 2008, 12:30:55 pm »
:P Troche lepiej niz porazka bo chyba 8 sie sciga.
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #154 dnia: Maja 15, 2008, 12:44:38 pm »
Źle się dzieje skoro juz nawet dorosli gracze jak na tym forum daja się omamić przez gry dla casuali...

Jeszcze troche i zaczniecie pisać, że Wii: Sports jest lepsze od PES-a albo Naruto od Tekkena.

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #155 dnia: Maja 15, 2008, 12:51:00 pm »
Sprzeciw, nadinterpretacja.

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: Maja 15, 2008, 12:53:39 pm »
Ja powiem inaczej.. fatalnie jest jesli wybieramy produkt poprzez przywiazanie do marki a nie jakosci produktu... GTseria to aktualnie przetermionowany kotlet :)

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #157 dnia: Maja 15, 2008, 13:00:10 pm »
a ile aut jest online w PGR? bo jesli 4-6 to porazka

Pod tym względem PGR jest za GRID'em lata świetlne. 
Opublikowane: Maj 15, 2008, 12:57:30
Ja powiem inaczej.. fatalnie jest jesli wybieramy produkt poprzez przywiazanie do marki a nie jakosci produktu... GTseria to aktualnie przetermionowany kotlet :)

Może najpierw zagraj w trybie PRO zanim takie osądy będzie prawił.

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #158 dnia: Maja 15, 2008, 13:14:13 pm »
Marcepan... gralem w demo GT5p... czytalem forum... model jazdy w finalnej wersji sie zmienil... ale... ale... ale... to TYLKO model jazdy. Ja juz mowilem, gra motoryzacyjna to nie tylko model jazdy... dla mnie liczy sie REALIZM... czyli odziwrciedlenie panujacych warunkow na torze... i dla tego mala liczba aut i oraz brak zniszczen pozbawiaja mnie tego uczucia. Ja jestem szczerze GTseria juz zniesmaczony... dlamnie odpicowanie modelu jazdy to zwykla przykrywka majaca WYNAGRODZIC nam inne WAZNIEJSZE braki w grze. Zastanow sie... czy GT5p z zaimpletowanymi zniszceniami i fizyka choc z modelem jazdy z GT4 nie zrobilby furory? Napewno... Ja jestem pewien ze GRID sprzeda sie znacznie lepiej niz GT5p. Wystarczy poczytac recenzje... gra zgarnia wyzesz noty. Ja podejscie POLYPHONY uznaje za brak szacunku do klientow... jak sie poprawia to zmienie zdanie. Ale wiem jedno - NIEMA PRZEBCZ! Umarl krol, niech zyje krol.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #159 dnia: Maja 15, 2008, 13:36:24 pm »
no do PGra ta gra ma daleko droge - ludzie chyba tak sikaja bo zobaczyli zniszczenia/ w takim razie poczekajcie na nowa gre od ludzi z pgr