Stać mnie na zajebisty komputer i sobie go kupuje co 1,5 roq Ciebie nie więc masz ps3 i marzysz że dzięki jej mocy doświadczysz takiego opadu szczęki jak przy graniu w Crysis na full. Koniec offtopa
Mnie też stać, ale nie jestem debilem, sorry ale dla jednej, JEDNEJ gry wydanie nawet 1000zł na kartę mija się z celem a co dopiero kupno PCta? Zgoda są inne gry ale MMO i inne badziewia i popierdółki zatwardziałych pc'ciarzy do mnie nie trafiają... reszta gier co mnie interesuje jest na tylko na konsole lub też na konsole. Z chęcią pogarbił bym się przed monitorem grając w Crysis, ale to jedna gra. Wyjdzie takich 20 lub chociaż 10 to pogadamy.
Btw też mam kolegę który twierdzi, że go stać i jakie to PC są super, a w rzeczywistości ma PCta który nie uciągnie AC a co dopiero mówić o Crysis. Wydał ponad 3k wtedy co ja kupowałem chyba ps3 i w co może zagrać? FEAR? buhehehe - proszę...
Co półtora roku... hm... to ja ci coś podliczę:
na gry ps3 rocznie wydaje +-2676zł (12szt-13szt nowości)
5 lat gier ps3 równać się będzie 13tys zł
gry pc wydał bym 4800zł co daje 8tys przez 5lat (wgl na pc wychodzi co miesiąc hit? bo ja bym w jaricho time shity i inne crapy nie grał więc kasy więcej by się zaoszczędziło?!
)
8:5=1,6tys rocznie pozostaje w modernizacje pcta.
co 1,5-2 lata można kupić sobie kompa do gier za zaoszczędzone min. 3200zł na samych grach.
A teraz doliczyć kase którą odkładam by sobie kupić projektor lub TV fullhd
rakieta - crysis na full!! wow...
tylko po co!? żeby pograć w crysis i porty z konsol? bo inne mnie nie interesują - j.w
Histora znowu zatoczyła koło, tylko kiedy wychodziło ps2 kupiłem pcta za 4400zł (2000r). Największe "hity" w jakie grałem to imo typu "Tony 3" z pół rocznym opóźnieniem... GTA3 chyba podobnie itp. Gry chodziły mi przez dwa lata i już owy Tony 3 potrafił chrupnąć. A FarCry mogłem polizać pudełko... Nastał rok 2002r zmądrzałem i kupiłem ps2 , - grałem do premiery ps3. Co się bardziej opłacało?! (P)ieprzony (C)hłam
czy ps2?
Teraz uczę się na Technika Informatyka i nadal uważam, że Pcty nie są do gier. Jak to ktoś kiedyś powiedział - MOHA na PC to 10h gry - 4h instalacji i szukania po necie czemu nie chodzi, 0,5h na sprawdzenie jak ustawić grafike i 5,5h game pleyu
Normalny użytkownik uważa, że jak kupił grę to powinna chodzić - jednak wyroki M$ są niezbadane
Pół biedy jeśli ktoś jak zaawansowany w tym jak ja - ale mi się nie chce pir......ć z tym i tyle. W Crysisa bym zagrał - owszem - ale nie za te koszta jak poleci na karcie za 250zł z biedronki to kupie - tyle.
Co do Resistance 2 - to grafika będzie wypas, ale ten engine ma wady i czasami tekstury można znaleźć rodem z psx czy ps2 (R&C). Tego imo nie przeskoczą - przynajmniej jeszcze nie teraz. To jedynie potrafi UNCHARTED!! Chociaż czasami nie dograna tekstura na czas (2s) irytuje jak cholera