A dla mnie totalna porazka ;\ Mimo, ze grafika bardzo ladna, a postacie genialnie zrobione, to niepodoba mi sie nieniszczalne srodowisko ;\, ale to grafika, mozna by bylo to przelknac. Gdyby nie fakt, ze gameplay jest nudny, latwy i chaotyczny.
Postaci maja bardz malo ciosow i kombosow, sama rozgrywka w story mode ma za duzo cut scenek, plus by zdobyc dobra ocene, trzeba wykonac denne objectives, zreszta do tej pory nie wiem co trzeba zrobic by oblokowac wyzsze poziomy trudnosci.
Sterowanie tez jakies takie sobie, nie - zdecydowanie nie jest to gra, o ktorej marzylem ;\
Chyba nigdy sie nie doczekam na DB w stylu Shenmue z bardzo rozbudowanym systemem bitewnym i mozliwoscia eksploracji planet, treningow itd, eh czemu tylko Bandai musi miec licencje na ta gre? ;\ Moze jakies inne studio by zrobilo cos porzadnego, do tego gameplay'owo zgodnego z fabula [np brak mozliwosci podbijania KI przez innych sayan niz Goku, a potem Vegeta]
Ps. Czy wczesniejsze Budokai'e tez byly tak denne? Czy bandai nie umie przeskoczyc swojej produkcji z PSX przez tyle lat? [chociaz w tamtym DB w 3D ciekawie sie comba robilo
, ale gra byla tak samo denna] To juz w Mugena ciekawiej sie gralo...