Jak ja rozbroiles to ja rozbroiles. Byles troche szybszy i tyle. btwJuz zdecydowalem jaka konsole kupie. Za jakis czas dolaczy do was gracz o nicku aph.
Jak ja rozbroiles to ja rozbroiles. Byles troche szybszy i tyle.
Niektorzy zachowuja sie jakby istnialo tylko CoD4 na PS3 i wszyscy maja obowiazek w TO grac... Chill down Panowie!
Wprawdzie jeden z nich był wyżej niż my ale mieli nabijane levele już chyba z 5 raz (taki duży złoty krzyż) wiec wcale dobrzy nie byli.
Nie kumam po ch** levelować wyżej niż pierwszy 55 lvl?? Dla mnie to debilizm ...
kiektore medaliki budza postrach na przeciwnikaOpublikowane: Marzec 08, 2008, 13:37:23 jak masz wyzsze prestige (juz te najwyzsze ) bronie robia sie mocniejsze widzialem kolesie ktory mial ten wielki zloty krzyz i mial zletego shotguna i duzo mocniejszego albo kalacha tez takiego metalowego widzialem
dzisiaj chlopaki gramy 20:00 lub pozniej albo niedziela 20:00 gram tylko w cod4 bo to jedyna gra ktora mam
Sievodnia można by co nieco przyciąć, naturalnie jeśli wać panowie reflektują!Można by wykręcić coś niestandardowego, inszego niźli non stop granie trybowe, ho!