0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No to przynajmniej możesz popatrzeć Współczuję co do tego zabiegania ale na pewno będziesz miał większą satysfakcję z grania bo rzadko Ja teraz cały czas w Zelda'zie siedzę i staram się zdobyć wszystkie zdjęcia...
Ursin widziałem i aż łezka w oku mi sie zakręciła ale teraz poluje na Soul Calibura 2 musze mieć tę gre
Cytat: Ursin w Stycznia 30, 2008, 15:51:27 pmNo to elegancko do tej gry Informuj, informuj teraz mam urwanie glowy, nie mam czasu grac, SMS juz nie tykane od 2 tygodni:/, Viewtiful Joe raz byl grany:/ Metroid w ostatnia sobote:/ dobrze ze chociaz Pikmina i True Crimes moja dziewczyna powoli przechodzi:>...
No to elegancko do tej gry Informuj, informuj
Miałeś możliwość grania TLoZ:WW z podłączeniem GBA???
CytujMiałeś możliwość grania TLoZ:WW z podłączeniem GBA???Ja miałem i nie jest to nic szczególnego. Nie warto specjalnie pod tę wątpliwą zabawę kupować sprzętu. Z drugiej strony, nie miałem z kim się w to bawić, a samemu operowanie GBA oraz joypadem GC do zbyt łatwych nie należy. Czytałem, że dzięki temu połączeniu można zrobić dodatkowe zdjęcie do galerii, ale kosztem jakiegoś innego. Kiedyś byłem w temacie, próbowałem zebrać wszystkie fotografie, ale kilku mi zabrakło.