OOO widzę że fan Horrorów ze stajni Capcom sie pojawił
Co sądzę o RE4 ? gra jest mistrzostwem świata grafika 11/10 po prostu nie wiem jak oni ją zrobili Capcom wycciągneło z Gacka więcej niż to jest możliwe , grywalność jest porażająca trzy poziomy trudności esy i normal coś dla początkujących oraz Professional to już coś dla prawdziwych wyjadaczy sam w tej chwili przechodzę na tym poziomie i walka z Salazarem wydaje mi sie nie do przejścia ( nie używam rakietnicy to zbytnie ułatwienie).
Do tego trzeba jeszcze doliczyć dwa dodatkowe tryby które odblokowują sie po przejściu gry czyli assignment ada i mercenaries numer jeden to króciutka dość łatwa misja ale za to mercenaries daje całą masę zabawy
czyli kolejne 11/10
I Teraz pięta achillesowa czyli Fabuła
niestety można było wymyślić coś lepszego niż porwana córka prezydenta którą oczywiście trzeba uratować ale cóż chyba byłoby zbyt pięknie.
Według mnie gra nawet pomimo swojej mizernej i oklepanej do granic ludzkich możliwości fabuły zasługuje na 10 na 10 i zdania nigdy nie zmienię
A co do Remake wydaje mi się że jest on stworzony dla ludzi którzy mieli styczność z Re1 na PSX i pamiętają wszystkie motywy przy których spadali z krzesła np widok pierwszego Zombie
ja na przykład skończyłem Residenta na Plejaku potem dowiedziałem się o tym że szykuję się Remake czekałem na niego czekałem i gdy zobaczyłem pierwsze intro pomimo tego że znałem je na pamięć od razu wiedziałem że warto było czekać
ta gra to jest dla mnie Arcydzieło ona mnie powaliła
Opublikowane: Luty 10, 2008, 00:27:33
Supersonic najlepsza gra na past geny to MGS3
Opublikowane: Luty 10, 2008, 00:38:44
Londek jak tam viewtiful joe
?