No i rozkreciała sie nawijka o nowym dziele RARE , i dobrze bo gra jest tego warta.
Demko pykłem już z trzy razy i cholera wiele gier rozpykałem szybciej niż miałem zabawy przy tych trzech posiedzieniach z Demkiem (jakieś 8 godzin, w sumie będzie)
O grafie , muzie i bobie budowniczym, było juz troche napisane dodam jeszcze humor np: grunchilda i jej kot sidekick hehe.Ja za to, chce zwrócic uwage na animacje głównych bohaterów a zwłaszcza banjo bryluje w tej dziedzinie .Kiedy np z powolnego chodu przechodzimy do truchtu i na końcu zaczynamy zasówać, coś pięknego.Albo gdy banjo jest w wodzie, poprostu poezja w ruchu.Zatrzymajcie miśka pod wodą w banjo landzie i spróbujcie nim poruszać w lewo w prawo no miodzik poprostu.Lub gdy stoi na krawędzi na wysokosciach ^^. A pozostawiony sam sobie to dopiero jest kawał niezłej animki.Tak więc nie jest żle ,jest bardzo dobrze, poprostu banjo XXI wieku i już nie moge doczekać się calaka.
PS:gdy wspinałem się na sam szczyt budowli tam gdzie jest LOG z pierwszym zadaniem, muza ucichła myśle fajnie, ale gdy już wlazłem na sam szczyt i wgramoliłem się na ten metalowy pal zobaczyłem panorame i zabiły dzwony , to normalnie ja pie....e zostałem zgnieciony.Gra zamówiona , bo to jest poprostu arcydzieło.