Jakbyś nie wiedział to teraz za nieco ponad 700 zł można kupić X360 w nowej wersji, który nie jest już tak awaryjny i grać w GTA IV bez problemów. Za to za 1500 można kupić nową wersję PS3, zrobioną po kosztach, okrojoną i dużo bardziej awaryjną niż stara.
Slyszales zeby Ps3 sie bardziej psulo niz X360 smiech na sali kupujac Ps3 masz za darmo granie w sieci zadnych smiesznych zdrapek no i przede wszystkim odtwazacz Blu Ray czyli jest warte swojej ceny a na X360 tylko granie i DVD a ze ktos lubi M$ niz Sony to to mnie obchodzi
zamiast płacić na Xbox Live zaoszczędził byś na ps3 i byś grał do woli za free;p
Po pierwsze to nie jest to wyssane przeze mnie z palca tylko przeczytałem o tym w PSX Extreme. Tam właśnie napisali że nowa wersja PS3 ta okrojona, jest zrobiona po kosztach i psuje się często. Tak samo jak o tym że nowa wersja X360 jest dużo mniej awaryjna. A odtwarzacz blue ray? Po co mi to.A co do twojego ostatniego zdania to idąc tym tokiem rozumowania co ty mogę napisać:
Zamiast płacić za oryginał w wersji na PS3 jakieś 250, zaoszczędziłbyś na X360 i ściągnął grę za darmo z neta.
Prosta kalkulacja 770 zł za konsole +1 zł na Verbatima=771 zł w wersji X360
1500 zł za konsolę + 250 zł za grę= 1750 zł w wersji PS3.
Prawie 1000 zł więcej, a gra wygląda tak samo i nic instalować nie trzeba.
A granie online w GTA 4 to mnie wali