Współczuje x - lolkom które są skazane na wersje X360, hahaha nie będą mogli grać, wentylatory zagłuszą dźwięki z gry a po intrze pojawi się RROD, haaha co z nich za.. żeby kupić wersje na x360 to trzeba być już... haha.
o kurde, ja też będę w nią ciorał fak
jedyne pocieszenie to, że będziemy mieli parę dodatkowych zadań (od przechodniów).
Skończycie kiedyś się z lania GTA IV na X360? Ano, bo naprawdę odechciewa się wchodzić w różne tematy wiedząc co za rzeczy tam się będzie musiało czytać. Ja chcę (osobiście ) rozmawiać o grze która bagatela pewnie różnić się nie będzie nie o konsolach i o tym, że x głośno chodzi i jest awaryjny.
Co do GTA IV to gra mnie coraz bardziej jara tylko ciągle boje się o spadki framerateu, kurde żeby tego nie skopali bo to mi zawsze dokuczało w GTA.
to jest temat o gta4 na ps3, wiec dlaczego piszesz o xboxie?
Hm czemu wracasz do posta z przed prawie 3 dni? I czemu piszesz takie rzeczy w ogóle nie mające nic wspólnego z tematem?
Ja pisałem o GTA, i przy okazji o fakcie jakim jest spora podnieta PS3 Fanboyów z lania się z wersji na X'a nic więcej.
Mógłbyś się głupio nie czepiać? Dzięki.
Aha no i według Twojego toku myślenia powinieneś napisać takie pytanie połowie osób którzy tu sie udzielają i podają screeny z X360 czy też ostatnie gameplaye.
Co do GTA to cienie wyglądają miodnie ale co mnie dobija to trochę za miękkie auta, mały ruch i standardowo - Nico na zewnątrz = więcej ludzi ale mniej samochodów, Nico w aucie = więcej aut mniej ludzi, bynajmniej takie odniosłem wrażenie.
Co do tej rewolucji z super-realizmem etc. to chyba przesadzili, jak pisałem, pościgi nadal szalone a Nico musi dostać 3 strzały z wyrzutni rakiet by zginąć
.