Wiesz, Honorovy. Nie mam ani czasu, ani ochoty na jakiekolwiek porownania. Gra jest
fenomenalna zarowno na SDTV, jak i na HDTV. Zrobilem zdjecia, zeby tylko pokazac, ze w grze sa bardzo fajne uszkodzenia. Takie same sa w wersji na X360, jak na PS3, wiec nie rozumiem, czemu robisz zamieszanie.
Gdybym w posiadanych konsolach mial PS3 i X360, a w poscie nie napisal, iz zdjecia sa z kloca, to - jak juz wczesniej napisalem - nie zauwazylbys ZADNEJ roznicy i nie bylo by tej rozmowy. To troche smieszne...
Fotki sa z SDTV, bo tylko taki TV mam, nie gram na monitorze, wiec nie daje innych zdjec. Nie zmieniam watku, daje po prostu fotki z wersji X360, a nie PS3, co moim zdaniem jest bez roznicy, bo gra wyglada niemal tak samo na obu konsolach, a zwykly gracz bez powiekszenia 400x tla (to bylo dobre!
) nie zauwazy kompletnie zadnych roznic.
Traci na pewno sporo, bo gry na dobrym, duzym TV w 720p wygladaja znacznie lepiej, ladniej. Mam porownanie, wiec spokojna glowa.
Rozumiem, ze nakimushi to teraz Bog, bo dal dobry stuff, oczywiscie wersja na PS3 (1!!1!!one!1), no i HDTV, ale ja nie mam takich mozliwosci. Wybaczysz?
Reasumujac - mam ciekawsze zajecia niz porownania dla ludzi, dla ktorych kilka pikseli w ta czy w tamta jest wazniejsza niz ogol, dla ludzi, ktorzy w grze widza tylko suche dane, a nie fun z grania, dla ludzi ktorzy wmawiaja sobie, iz sprzet, ktory posiadaja jest najlepszy i tylko jego mozna czcic, na reszte najlepiej sie zesrac, a uzytkownikow innej konsoli wybic lub co najmniej sprowadzic na wlasciwa droge.
Peace.