Autor Wątek: Crysis na PS3  (Przeczytany 36088 razy)

Marins

• Gość
Odp: Crysis na PS3
« Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 10, 2008, 07:08:52 am »
No to jezeli dla Ciebie grafika w Crysis na very high nie jest zjawiskowa to chyba wszystkie gry na konsole sa dla Ciebie szpetne...
Dla mnie Crysis jest poprostu fenomenalny techniczne. Grywalnosc jest bardzo przyzwoita, ale technicznie to jest calkowita masakra, gra przyszlosci. To co teraz jest w Crysis to moze w Halo 4 na xboxa 720gt bedzie (co wazne, dobry marketing bungie sprawi, ze ludzie beda sie tym podniecac jakby to cos nowego bylo). Modele postaci na filmach z killzona wygladaja duzo gorzej niz np czarnoskory komandos z poczatku Crysisa. Crysis'a trzeba zobaczyc by go docenic.
zgadzam sie w 100% nie mam mocnego pieca ale z ciekawosci odpalilem kryzysa w very high+drobne zmiany w plikach cfg(zmienilem ustawienia hdr i ssao) +podciagniety kontrast i normalnie mnie wgniotlo w fotel! zadna, zadna gra nie zrobila na mnie tkaiego wrazenia momentami wyglada fotorealistycznie, technicznie niszczy  wszystko  i pewnie jeszcze dlugo bedziedzie niszczyc

Jak Cię tak niszczy to zmień sobie w podpisie na Crysis !! a nie Uncharted !!  :cool:

Mastu-son

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 10, 2008, 09:59:28 am »
Dobre jest IMHO to, że co niektórzy tutaj gloryfikują twórców Crysisa, podziwiając grafikę tej produkcji jako coś niebywałego (tutaj akurat słusznie - KZ2 nie podskoczy póki co - nie ten rozmach terenów, nie te tekstury). Prawda jest taka, że to żadna sztuka odwalić tak wypasioną grę przy sprzęcie, jaki można na dziś zamontować do PC (4 karty graficzne i 16GB ramu anyone?). Ta gra jest poprostu jak demo, jak 3D Mark, obciąża maksymalnie sprzęt, wykorzystując większość możliwości topowych układów graficznych. Problem tylko, że na nieco słabszych konfigach Crysis wygląda słabiej lub porównywalnie do innych FPSów z PC! Pytam: co to za sztuka zrobić wypasiony technicznie produkt w takiej sytuacji? Fakt, że goście wykazali się odwagą serwując taki produkt, ale niestety (stety) się na tym przejechali. Teraz dopiero pokażą co są warci! Zamknięta architektura, ograniczenia sprzętowe, wymóg kapitalnej optymalizacji kodu to rzeczy, o które nie musieli się martwić na PC. Czuje, że będą, albo znaczne spadki płynności i badziewne tekstury lub maksymalne pocięte levele (na małych przestrzeniach to nawet XO generuje powalającą grafę - vide Gear of War 2 z akcją w jaskiniach i podziemiach , ciekawe czemu..  :lol:). Jeśli się myle to osobiście się pokłonie niemieckiej ekipie!

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 10, 2008, 10:33:04 am »
Far Cry 2 i bycmoze Alan Wake/ Fallout 3... akurat te tytuły to graficznie nie moga stańąc w szranki z Crisis... a juz temat generowanej grafiki przez Xa to celowo chce ominąć...

Zaś Kilzone 2 widać że nie jesteś w temacie... :D

Far Cry 2 wiadomo dlaczego wymienilem. Alan Wake z tego co tworcy kiedys zapowiadali to ma byc gra dziejaca sie na OGROMNYM  obszarze (cale miasteczko, wielkie zalesione gory, akweny wodne, tamy i to co widzisz tam mozesz pojsc) wszystko przy super fizyce ze zmiennymi warunkami pogodowymi (lacznie z anomaliami typu tornado itp) a grafika jaka ostatecznie bedzie to sie zobaczy. Zalezy od tego jak wazna dla Remedy bedzie wersja na Xa. Fallout 3 - gdzies czytalem, ze wyglada duzo, duzo i jeszcze raz duzo lepiej niz Oblivion i Bethesda nie idzie na kompromisy robiac Fallouta 3. Roznia miedzy konsolowym Oblivionem a PCtowym jest bardzo duza na korzysc PCtow. Jezeli Fallout 3 bedzie powstawal glownie z  mysla o PCtach (akurat w przypadku tej firmy i tej gry jestem w stanie w to uwierzyc) to gra moze naprawde wygladac swietnie biorac pod uwage zlozonosc swiata. Czas pokaze
Zas co sie tyczy KZ2 to rzeczywiscie srednio sie ta gra emocjonuje wiec nie wiem wszystkiego, ale filmiki jakie wyszly z tej gry to widzialem chyba wszystkie i pod zadnym (graficznym) wzgledem nie wyglada to lepiej niz Crysis. Chyba, ze o czyms nie wiem;)

Dobre jest IMHO to, że co niektórzy tutaj gloryfikują twórców Crysisa, podziwiając grafikę tej produkcji jako coś niebywałego (tutaj akurat słusznie - KZ2 nie podskoczy póki co - nie ten rozmach terenów, nie te tekstury). Prawda jest taka, że to żadna sztuka odwalić tak wypasioną grę przy sprzęcie, jaki można na dziś zamontować do PC (4 karty graficzne i 16GB ramu anyone?). Ta gra jest poprostu jak demo, jak 3D Mark, obciąża maksymalnie sprzęt, wykorzystując większość możliwości topowych układów graficznych. Problem tylko, że na nieco słabszych konfigach Crysis wygląda słabiej lub porównywalnie do innych FPSów z PC! Pytam: co to za sztuka zrobić wypasiony technicznie produkt w takiej sytuacji? Fakt, że goście wykazali się odwagą serwując taki produkt, ale niestety (stety) się na tym przejechali. Teraz dopiero pokażą co są warci! Zamknięta architektura, ograniczenia sprzętowe, wymóg kapitalnej optymalizacji kodu to rzeczy, o które nie musieli się martwić na PC. Czuje, że będą, albo znaczne spadki płynności i badziewne tekstury lub maksymalne pocięte levele (na małych przestrzeniach to nawet XO generuje powalającą grafę - vide Gear of War 2 z akcją w jaskiniach i podziemiach , ciekawe czemu..  :lol:). Jeśli się myle to osobiście się pokłonie niemieckiej ekipie!

No i spoko wlasnie potwierdziles to co pisalem ja i kilka innych osob wczesnie. Crysis na PS3 nie bedzie odpowiednikiem Crysia z PC na High. Bez ciec sie nie obejdzie a swiat juz nie bedzie tak zlozony i otwarty jak na PC. Zas, ze gra ma duze wymagania. Coz wyglada fenomelnie, jest rewolucja graficzna i oczywistym jest, ze bedzie miala wymagania wieksze niz inne gorzej wygladajace gry.  U siebie moge pograc w Crysisa w 720p i AAx2 ze wszystkim na High wlasnie. Za pol roku wyjdzie nowa generacja kart, ktora powinna sobie dac rade z Crysisem w 1080p z 4xAA ze wszystkim na ultra high. Taka kolej rzeczy. Teraz dla bardzo niecierpliwych jest SLi, triWay SLi, GX2 i inne takie. Za pol roku Crysis bedzie ujarzmiony. Jednak w nizszych rozdzielczosciach mozna pograc i zdecydowanie jest w co.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 10, 2008, 10:55:08 am »
Prawda jest taka, że to żadna sztuka odwalić tak wypasioną grę przy sprzęcie, jaki można na dziś zamontować do PC (4 karty graficzne i 16GB ramu anyone?). Ta gra jest poprostu jak demo, jak 3D Mark, obciąża maksymalnie sprzęt, wykorzystując większość możliwości topowych układów graficznych. Problem tylko, że na nieco słabszych konfigach Crysis wygląda słabiej lub porównywalnie do innych FPSów z PC!

Że też zacytuje dialog z innego forum:
Cytat: Gac
Cytat: Mr_Zombie
Cytat: Gac
Sprzęt, który pociągnie spokojnie Crysisa na najwyzszych detalach można kupić za jakieś 1500-1600zł
Tu chyba "trochę" przesadziłeś. Crysis ruszy, ale na pewno nie na najwyższych detalach.
Nie nie przesadziłem. Kumpel ostatnio w grudniu taki sprzęt kupił i Crysis mu chodzi na ustawieniach high spokojnie. A nie musze dodawać chyba, że przez 4 miesiące ceny poszły o jakieś 10% w dół. Siedze wystarczająco dużo w kompach by ci dokładnie powiedzieć na czym ci pójdzie.

Do uruchomienia, i prawidłowego działania Crysisa na ustawieniach very high, nie trzeba mieć jakiegoś super-mega-turbo kompa. Kolega kupił swój komputer ponad rok temu, Intel Duo Core ok. 2ghz każdy, 1gb RAM i GeForce 8800 i gra chodziła u niego płynnie (jedyne zgrzyty przy save pointach) na ustawieniach very high (pod WinXP), w rozdzielczości 1280x1024 z włączonymi wszystkimi opcjami.

Oczywiście, wiele osób chciałoby, by gra ruszyła im na ich kilkuletnich komputerach na najwyższych ustawieniach, ale tak się nie da.
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
  • PSN ID: aph
« Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 10, 2008, 11:01:42 am »
Intel Duo Core ok. 2ghz każdy, 1gb RAM i GeForce 8800 i gra chodziła u niego płynnie

procesor: Intel Core2 E6400 @ 2.6GHz, podkręcony przez szynę FSB 333MHz,
płyta główna: ASUS P5K Deluxe intel P35
pamięć RAM: 2GB DDR2 800 Kingston CL4

Jezeli dla niego to jest plynnie to ok.
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 10, 2008, 11:10:43 am »
Wybacz, ale jakoś wolę wierzyć temu, w co grałem i co widziałem.
Na GameTrailers w recenzji również zapewniali, że specjalnie dla Crysis zmuszeni byli kupić nowego kompa, tymczasem gra cieła u nich jak cholera (momentami przypominając pokaz slajdów).

Mastu-son

• Towarzysz
« Odpowiedź #86 dnia: Kwietnia 10, 2008, 11:46:31 am »
No i spoko wlasnie potwierdziles to co pisalem ja i kilka innych osob wczesnie. Crysis na PS3 nie bedzie odpowiednikiem Crysia z PC na High.

Nic takiego nie napisałem, ale pewnie ty z czytaniem masz problemy :lol: Pisałem jak sprawa wygląda na PC , bo jak będzie
na PS3 to nie mam pojęcia i wiesz co ty też nie masz, bo mieć nie możesz!

Ja tam też wierze temu co idziałem, a widziałem 1 klatkę na 5 sekund na wysokich detalach w 1080p przy Dual Core, 4 GB ram i GF8600GT...
Gra jest zdupczona i grają w nią tylko fetyszyści mający karty graficzne po 1000 zł, po za tym sprzedaż na żenującym poziomie
pokazała wyraźnie, że gatunek "pecetowych tuningowców" pakujących całe dochody w komputer jest na wymarciu.
Tylko czemu mam wrażenie, że tutaj na forum konsolowym pełno ich jeszcze ? :?
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 10, 2008, 11:51:16 am wysłana przez Mastu-son »

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #87 dnia: Kwietnia 10, 2008, 11:50:57 am »
Bo w Gametrailers ogólnie lamusy pracują...

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #88 dnia: Kwietnia 10, 2008, 11:53:57 am »
Ja tam też wierze temu co idziałem, a widziałem 1 klatkę na 5 sekund na wysokich detalach w 1080p przy Dual Core, 4 GB ram i GF8600GT...

To masz naprawdę jakiś dupny, albo mocno zasyfiony sprzęt...  :lol:

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #89 dnia: Kwietnia 10, 2008, 11:58:50 am »
No i spoko wlasnie potwierdziles to co pisalem ja i kilka innych osob wczesnie. Crysis na PS3 nie bedzie odpowiednikiem Crysia z PC na High.

Nic takiego nie napisałem, ale pewnie ty z czytaniem masz problemy :lol:

Caly ja! Mowila mama abym czytal ksiazki i sie uczyl a ja wtedy gralem i teraz nie umiem zrozumiec tego co ludzie do mnie pisza.

"Czuje, że będą, albo znaczne spadki płynności i badziewne tekstury lub maksymalne pocięte levele (...). Jeśli się myle to osobiście się pokłonie niemieckiej ekipie!"

No to pomoz koledze zrozumiec co autor mial na mysli. Ja niestety tylko doszedlem do wnioskow, ktore przedstawilem wczesniej (za co zostalem okrutnie ukarany szyderczym smiechem od Ciebie). Ta wypowiedz zapewne ma ukryte dno...

Zas 8600GT do Crysisa w FullHD... prosze Cie:)
To nie wina optymalizacji, ze Crysis w 1080p na full detalach nie chodzi tylko wina tak dobrej grafiki. Zla optymalizacja to na przyklad RE4 na PC gdzie gra wyglada slabo a wymagania ma duze. Crysis wyglada fenomenalnie/genialne/wspaniale to i duze ma wymagania. Simple as that

Mastu-son

• Towarzysz
« Odpowiedź #90 dnia: Kwietnia 10, 2008, 11:59:32 am »
To masz naprawdę jakiś dupny, albo mocno zasyfiony sprzęt...  Laughing

Tjaaa , wnioskuje, że u ciebie na wysokich detalach i w 1920x1200 da się bez problemu grać. Keep Dreaming!

za co zostalem okrutnie ukarany szyderczym smiechem od Ciebie

Przepraszam, biję się w pierś, więcej nie będę.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 10, 2008, 12:03:32 pm wysłana przez Mastu-son »

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #91 dnia: Kwietnia 12, 2008, 19:36:22 pm »
no i co tam? widzieliście trailer Resistance 2... i "horyzont"??

jeśli okaże się że to na silniku gry to... hmmm jak się nazywa ta gra z pc? Crisis? bo już o niej zapominam hahahahah

Marins

• Gość
« Odpowiedź #92 dnia: Kwietnia 12, 2008, 19:37:49 pm »

jeśli okaże się że to na silniku gry to... hmmm jak się nazywa ta gra z pc? Crisis? bo już o niej zapominam hahahahah

:cool: :cool:

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #93 dnia: Kwietnia 12, 2008, 19:39:56 pm »

snij dalej ;)

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #94 dnia: Kwietnia 12, 2008, 22:52:59 pm »
"Nie budźcie marzeń gdy śpią, po ciężkiej nocy.
Choć bez nich gorzkie są dni, jak cierpki ocet!
Nie budźcie marzeń gdy śpią,
potrzebne będą przed snem!"

8-)
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #95 dnia: Kwietnia 17, 2008, 00:13:52 am »

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #96 dnia: Kwietnia 17, 2008, 01:51:51 am »
Zajefajnie to wyglada, moze w przyszlosci bede mial kompa, ktory pozwoli mi w to pograc przy takiej jakosci grafiki.

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #97 dnia: Kwietnia 17, 2008, 08:53:35 am »
Co to za screeny nakimushi ? Mają one coś wspólnego z wersją PS3 ? :P
PSN ID: WojtqGO

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #98 dnia: Kwietnia 17, 2008, 08:54:34 am »
Mają one coś wspólnego z wersją PS3 ? :P
Chciałbyś ;)

punisher85

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #99 dnia: Kwietnia 17, 2008, 08:59:25 am »
Nakimushi obrazkami chciał na pewno udowodnić Maximmusowi ,że tester Resistance 2 to jeszcze nie ta sama liga co Crysis na maksymalnych detalach i ja się z tym zgadzam :)

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #100 dnia: Kwietnia 17, 2008, 09:11:33 am »
PSN ID: WojtqGO

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #101 dnia: Kwietnia 17, 2008, 09:15:53 am »
A Ty nie ? :cool:
Jasne, żebym chciał :-P

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #102 dnia: Kwietnia 17, 2008, 10:21:55 am »
Prawda jest taka, ze Crysis naprawde wyglada duzo gorzej na screenach niz w realu (jest to wyjatek, bo wiekszosc gier dla mnie wyglada tak samo na screenach jak w grze lub gorzej). Tam ma sie wrazenie, ze miejsce w ktorym jestesmy naprawde jest zywe, kazdy listek na drzewie rzuca cien, kolo wiosek kreca sie kury, na plazy zolwie, przeciwnikow w lesie mozna wypatrzyc po tym, ze ich roslinnosc zdradza (trzasa sie krzaki o ktore sie ocierali, liscie i inna roslinnosc). Gra jest techniczie bezkonkurencyjna i nie predko cos przewyzszy Crysisa.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #103 dnia: Kwietnia 17, 2008, 13:52:07 pm »
dokladnie - trzeba miec rakiete by pograc na takich detalach jak na tych skrinach ale wyobrazic sobie jak to moze wygladac w ruchy z fizyka i tym wszystkim co ma Crysis jest mi ciezko przy tak fotorealistycznej grafie

:shock:

MuSic475

• Towarzysz
« Odpowiedź #104 dnia: Kwietnia 17, 2008, 15:24:11 pm »
Jaja se robicie !! te screeny są ZAJEBISTE !!

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
« Odpowiedź #105 dnia: Kwietnia 17, 2008, 21:38:23 pm »
Niestety, ale nie wszystkie pochodza bezposrednio z gry, a czesc jest prerenderowana. Screeny leza w sieci juz dobre pol roku, albo wiecej i byly pokazywane przed premiera gry jako "tech demko" silnika i jego niby mozliwosci renderingu obszaru 10x wiekszego niz ziemia. Crysis jest swietny, ale tekstury wcale nie sa jakies ultra high res [poza modelami postaci] i watpie by taki poziom byl nieosiagalny na next-genach, tym bardziej przy mozliwosciach optymalizacji kodu pod dana architekture.

BTW Dla mnie kazda gra wyglada lepiej na zywo niz na screenach ;], w ruchu nie widac wielu niedoskonalosci, poza tym na screenach nie ma przejsc miedzy efektami i takich zmian kolorow jak live [nawet filmiki tego nie oddaja ;]

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Kwietnia 19, 2008, 15:22:36 pm »
te fotki wygladaja naprawde niesamowiecie... tylko własnie po wydaniu gry ja czegoś takiego nie zobaczyłem :P
wiec proponuje umieszczec zrzuty ekranu z swoich PC i najlepiej z podana liczba klatek na sekunde... tak zachwalacie w końcu... :D

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2008, 15:24:34 pm wysłana przez Maximmus80 »

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #107 dnia: Kwietnia 19, 2008, 18:26:03 pm »

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #108 dnia: Kwietnia 19, 2008, 18:41:55 pm »
Poziom high jest na PS3 spokojnie do ogarnięcia. Very high już nie.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #109 dnia: Kwietnia 19, 2008, 18:42:34 pm »
czy ja sie nie znam, czy te zdjęcia to żadna rewelacja, IMO Uncharted jest ładniejsze

svonston

• Gość
« Odpowiedź #110 dnia: Kwietnia 19, 2008, 18:46:24 pm »
czy ja sie nie znam, czy te zdjęcia to żadna rewelacja, IMO Uncharted jest ładniejsze
Tez mam takie wrazenie. O _o

deek

• Towarzysz
« Odpowiedź #111 dnia: Kwietnia 19, 2008, 18:50:01 pm »
czyli jak ps3 dałoby rade na high to pewnie xbox 360 też. Tylko może bez AA.

Tango

• Gość
« Odpowiedź #112 dnia: Kwietnia 19, 2008, 18:53:02 pm »
Ok na szybko zrobione screeny z dema (720p wszystko na high i AAx2). Pamietaj, ze Crysis w full hd z AAx4 i wszystkim na ultra high wyglada duzo lepiej. Fakt narazie w takiej jakosci nie moge pograc, ale za pol rok jak najbardziej i do takiej jakosci bede porownywal konsolowe ochy i achy (czyli nie maja zadnych szans). Screeny zrobione w frapsie, niestety nie wiem czemu ale nie ma na nich ilosci klatek. Musisz uwierzyc na slowo ze jest od 23 w stresie do 50 gdy jest light:)

To tak na szybko, wlasciwie co chwile jest cos czemu warto zrobic zdjecie.

To Ty tak nad tym sie rozplywales i swoim PC ? :lol:

Buzu

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #113 dnia: Kwietnia 19, 2008, 19:00:22 pm »

Nad Crysisem - owszem ja. Nad "swoim" PC? huh? co tu sie rozpisywac, sprzet wartosci max 2,5tys zl. Ciagnie Bioshocka, CoD4, Obliviona w full hd ze wszystkim na full i generuje grafike znacznie lepsza niz konsole. Tyle w temacie. Zas co sie tyczy Uncharted to gra nie jest mi obca (mam nawet 1000) i jako osoba ktora grala w obie gry smialo stwierdzam, ze Crysis ma lepsza grafe.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #114 dnia: Kwietnia 19, 2008, 19:03:25 pm »
pamietajcie ze to sa skriny bezposrednio z gry a nie z telewizora  :lol: /
no i Crysis to ogromna gra z otwartym terenem i niesamowita fizyka ....
jak sie to wszystko wezmie pod uwage to ja bym mial odmienne zdanie ktora gra jest ladniejsza

Maximmus80

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: Kwietnia 19, 2008, 19:06:20 pm »
hahaha... widze że się zgadzamy...
po odpaleniu na rozdziałce która są wstanie wyswietlić nasze domowe LCD gra jest ładna... i tylko tyle...
nikt nie oczekuje od tej gry więcej niż 720p i 30klatek... chodzby dla tego że wyzszej rozdzielczości nie obsługuje większość LCD.

Więc jaki jest sens porównywania do rozdziałki 22000000x1000000 skoro nie ma tekiej specyfikacji na konsole :D

Więc mimo ze doceniam zaangażowanie(umieszczenie fotek itp.) to zdania nie zmienie że do czasu ukazania się Crisis na ps3 konsola ta będzie miła ładniejsze gry.
Przy sensownym założeniu że porównujemy wersje o tej samej rozdzielczości i liczbie klatek... bo równie dobrze można połączyć 3 lub wiecej konsol w celu wyświetlenia wyzszej rozdzielczości...

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2008, 19:09:31 pm wysłana przez Maximmus80 »

PS3IDTomasz19

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #116 dnia: Kwietnia 19, 2008, 19:07:50 pm »
Tak tylko zacznijmy od tego ze crysis powstaje na PS3 też :)
A pozatym nie długo wyjdą killzone2 Motor Storm2 i kiedyś tam uncharted2 a te gry spokojnie pozamiatają graficznie:)

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #117 dnia: Kwietnia 19, 2008, 19:09:04 pm »
pamietajcie ze to sa skriny bezposrednio z gry a nie z telewizora  :lol: /
no i Crysis to ogromna gra z otwartym terenem i niesamowita fizyka ....
jak sie to wszystko wezmie pod uwage to ja bym mial odmienne zdanie ktora gra jest ladniejsza

odmienne względem kogo, Buzu?

co do tych zdjęć dal mnie są słabe i Uncharted jest ładnieszy, ale to tylko zdjęcia więc pewnie sie myle ;)

elfor

• J-23
  • Reputacja: 4
  • Wór 1000 Team
« Odpowiedź #118 dnia: Kwietnia 19, 2008, 19:09:08 pm »
Mogłyby pozamiatać u mnie w pokoju, bo troche brudno się robi ;)

mateo

• Gość
« Odpowiedź #119 dnia: Kwietnia 19, 2008, 19:11:26 pm »

Nad Crysisem - owszem ja. Nad "swoim" PC? huh? co tu sie rozpisywac, sprzet wartosci max 2,5tys zl. Ciagnie Bioshocka, CoD4, Obliviona w full hd ze wszystkim na full i generuje grafike znacznie lepsza niz konsole. Tyle w temacie. Zas co sie tyczy Uncharted to gra nie jest mi obca (mam nawet 1000) i jako osoba ktora grala w obie gry smialo stwierdzam, ze Crysis ma lepsza grafe.
W kwesti wykonaia Crisis ryje beret.
Twierdze (tak ja Buzu), iż gra jest obecnie najładniejsza.