Crysis jest najladnieszy, ale nie w takich detalach jak podal Buzu.
Protestuje
Moj top 5 obecnie najladniejszych gier wyglada tak:
1. Crysis (PC, 720p, wszystko na high, aax2 - czyli to co zamiescilem tutaj)
2. Gears of War (PC 1080p, wszystko na max - wersja z Xa nie kwalifikuje sie nawet do top 5 dla mnie)
3. Bioshock (PC 1080p, wszystko na max - wersja na Xa wypadla bardzo bardzo dobrze, ale jednak 1080p to nie w kasze dmuchal)
4. Gran Turismo 5 Prologue (PS3 prawie 1080p)
5. Uncharted (PS3 720p).
Nie wiem, moze rzeczywiscie te zdjecia nie robia takiego wrazenia, ale ja wiem jak ta gra w ruchu wyglada, jakie sa filtry, efekty, zlozonosc, wybuchy, oswietlenie itp. Dla mnie Crysis na detalach z tych screenow bije wszystko nawet gry w full hd z PC. Widzialem filmiki z Killzone 2 i innych nadchodzacych konsolowych hitow (a to dlatego, ze sam jestem konsolowcem), ale jak dla mnie nie ma nawet w zapowiedziach na konsole nic co by wygladalo lepiej od Crysis z jakosci ze screenow co dalem. Inna sprawa, ze widzialem rowniez Crysisa na maxie a to juz jeszcze zupelnie inna bajka.
Aha i te screeny sa prosto z gry a nie z telewizora jak zauwarzył Nakimushi a to robi WIELKA roznice (jak ja kocham te sciemy typu "a zrobilem zdjecia tv z gra x i spoko wyszlo, ale w realu to wyglada x razy lepiej itp). Coz offscreeny zawsze wygladaja duzo lepiej niz gra wlasciwa.