(kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Nie będę tego oglądał, bo nie spoileruje sobie i tak krótkiej gry ale OCENA WTF
(kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Nie będę tego oglądałTeż nie oglądałem ;]
Game Trailers zwróciło uwagę na problemy w mechanice rozgrywki, chwaląc przy tym ciekawy tryb multi, by finalnie przypiąć niezbyt zachwycające 7,6
ja obejrzalem ta recke z GT +IGN //.... dla mnie ta gra to mocna 7 po obejrzeniu video recek...
Ja obejrzałem tą recenzje i ocena 7 wydaje się być dobrze uargumentowana. Minusami są problemy z gameplayem (ruchy z trailerów już tak pięknie nie wyglądają, np. pokazują że Max po rzucie w bullet time za osłone automatycznie wstaje na baczność wyłapując kule, zamiast chociażby kucnąć, a strzelanie na leżąco czasem dziwnie blokuje poruszanie celownika, jakby trafił na niewidzialną ściane itp. itd.) oraz to że Max ad 2012 może i ma te wszystkie efektowne strzały i zwolnienia czasu, ale najbardziej efektywną metodą grania jest czajenie się za osłoną i zdejmowanie po kolei wrogów (czytaj - nuda), a wszystkie te efekciarstwa nadają się tylko do mało skutecznej zabawy.Jest dużo spoilerów?
Chwalą za to multiplayera, który mnie nie obchodzi kompletnie.
Kupie jak stanieje do 50 zł.
ruchy z trailerów już tak pięknie nie wyglądają, np. pokazują że Max po rzucie w bullet time za osłone automatycznie wstaje na baczność wyłapując kule, zamiast chociażby kucnąć, a strzelanie na leżąco czasem dziwnie blokuje poruszanie celownika, jakby trafił na niewidzialną ściane itp. itd.Jeden patch powinien wszystko załatwić.
najbardziej efektywną metodą grania jest czajenie się za osłoną i zdejmowanie po kolei wrogówMówili, że wrogie AI nic nie robi w kierunku, by nas dopaść i możemy przesiedzieć za jedną zasłoną spokojnie całą strzelaniną, czy osłony trzeba zmieniać, bo inaczej death?
Jest dużo spoilerów?
Mówili, że wrogie AI nic nie robi w kierunku, by nas dopaść i możemy przesiedzieć za jedną zasłoną spokojnie całą strzelaniną, czy osłony trzeba zmieniać, bo inaczej death?
Jakby się głębiej zastanowić, to mamy grę R* pozbawioną najbardziej rajcującego elementu gier R*. To nie musi być hit...
Najlepsze było w ich grach ruchanie dziwekJakby się głębiej zastanowić, to mamy grę R* pozbawioną najbardziej rajcującego elementu gier R*. To nie musi być hit...
Strzelania jest tutaj chyba najwięcej z dotychczasowych gier rockstar.
Widziałem jak ktoś tam probował podejść, a reszta strzelała za swoich osłon, ale to nic czego by nie było w pozostałych grach z cover systemem. W innej scenie zdejmował ludzi z dachu zza filara, to stali i czekali na strzała.Może poziom trudności będzie wpływał na zachowanie wrogów. Przynajmniej mam taką nadzieję.
W ogóle jest tak w jakiejś grze? Jedyne z czym się spotkałem jeśli chodzi o relacje zachowanie - poziom trudności to częstotliwość rzucania granatów.Widziałem jak ktoś tam probował podejść, a reszta strzelała za swoich osłon, ale to nic czego by nie było w pozostałych grach z cover systemem. W innej scenie zdejmował ludzi z dachu zza filara, to stali i czekali na strzała.Może poziom trudności będzie wpływał na zachowanie wrogów. Przynajmniej mam taką nadzieję.
Headshots are not as easy as they should...
Recenzję dla GT pisał Shane Satterfield więc śmiało można sięgać po grę.CytujHeadshots are not as easy as they should...
Max Payne 3 is a fantastic package, with a top-notch presentation and plenty of content to keep players busy and happy. It may have been a long time in coming, but there's no arguing with results, and Max is the kind of guy who gets them. Fans and newcomers alike are going to find plenty to enjoy in this exceptional title.
KTO CI TAK POWIEDZIAŁ?NIECH JUŻ WYSYŁAJO!słyszałem ze w piatek wysyłajo a kolekcjonerki w poniedziałek
śniło mi sieKTO CI TAK POWIEDZIAŁ?NIECH JUŻ WYSYŁAJO!słyszałem ze w piatek wysyłajo a kolekcjonerki w poniedziałek
Zapłacisz za to w BF3śniło mi sieKTO CI TAK POWIEDZIAŁ?NIECH JUŻ WYSYŁAJO!słyszałem ze w piatek wysyłajo a kolekcjonerki w poniedziałek