ponoc tak... ma sie nazywać Władca Pierścieni: Podbój ale nie wiem czy w wersji na PS3
Cytat: Zeratul w Stycznia 14, 2009, 16:02:24 pmponoc tak... ma sie nazywać Władca Pierścieni: Podbój ale nie wiem czy w wersji na PS3http://www.kikoo.pl/news/1662-1/Burnout-inne-PL-lokalizacje/
jak ktos chetny na ustawkę, to Zeratul_pl
dziś coś poczyszczę... niestety ale dużo fr przychodzi do mnie... ostatnio na 360 było 52
ja tylko w nocy jestem
Ludzie EA poleciało w ch*ja. Przetłumaczyli owszem na nasz język ale okładkę i pudełko.
CytujLudzie EA poleciało w ch*ja. Przetłumaczyli owszem na nasz język ale okładkę i pudełko.chodzi Ci o to ze na okladce tez przetlumaczyli...???Ja juz mam giere ale jeszzce nie gralem..., wersja PL dalem 169,99 xd
Właśnie wątpię, że gra jest w naszym języku. Ponoć przetłumaczone są tylko okładki i książeczki. Standardowe 2xPL 1xA.
Właśnie wątpię, że gra jest w naszym języku. Ponoć przetłumaczone są tylko okładki i książeczki. Standardowe 2xPL 1xA.Na Ultimie pisze, że gra po angielsku, instrukcja po polsku.
Powiedzcie mi (grałem w demo) czy można sterować Entami ? W multi mnie jeden zabił
hulk jutro po popludniu ustaweczka?
a jaki masz id?
Czy te pucharki zabicie 10 ziomków przez heady łucznikiem itd. trzeba wykonać w 1 meczu?