Po pierwsze grafika jest tylko dobra, takie DMC4 czy GoW3 są duuuużo ładniejsze.
Też odnoszę takie wrażenie, że grafika jest lepsza w wymienionych przez Ciebie tytułach. W sumie ja grałem na PS3 a tam podobno jest nieco gorzej niż na XO.
Muzyka w Beyoneta to jakaś kpina i same jakieś dziwne komiczne nuty lecą.
Fakt, że są 'kosmiczne dźwięki' ale ogólnie muza mi się podoba, np. wtedy jak spokojnie chodzimy w okolicy fontanny; typowe chórki itp.
Animacja babki słaba, biega jak koń
Z bieganiem to jeszcze spoko, ale strasznie mnie irytuje sposób jej chodzenia
Wiem, że miał być taki przesadzony, jak i wiele elementów tej gry, ale jakoś mnie to razi.
Poza tym wszystkim to gra to jawna zrzynka z serii DMC, po prostu widać to na każdym kroku i aż przykro się robi jak się widzi jak bezkompromisowo są skopiowane wszystkie elementy rozgrywki.
Za Bayonettę odpowiedzialny jest twórca serii DMC - Hideki Kamiya, tak więc nie dziwne, że stosuje on SWOJE sprawdzone rzeczy w nieco rozbudowanej formie. Akurat tu mi wszystko pasuje, ponieważ system walki z DMC uważam za najlepszy w slasherach.
Powiem szczerze, że po demie spodziewałem się troszkę więcej. Cóż, zobaczymy jak w styczniu wyjdzie full.
Mały off - najbardziej to zawiodłem się na Dante's Inferno... Jak dla mnie (po demie) to mała porażka