wiem, że jestem w sumie nowy i mnie nie znacie, ale też bedę miał fifke na ps3, a po 10 latach gry w Pesa cos o pilkach noznych wiem, takze kaleczyl sie nie bede

jesli pozwolicie to pododaje waspozniej do znajomych

a tak poza tym to:
Mam takie 2 pytanka:
-czy jak przełączycie sterowanie na strzałki to czy macie tak samo jak u mnie, że gałką za nic nie da sie przełączyć szybkich taktyk w czasie meczu zmiana nastawienia druzyny przebiega bez problemu(lewo,prawo), ale juz góra dół jakby było zbugowane, pojawia sie na chwile, znika, nie da sie nic zmienic
-do tych co moze grali w poprzednia fifie: wiecie moze co trzeba zrobic zeby sedzia puscil gre jak jest przywilej korzysci i widnieje ta ikonka bo za kazdym razem, moze poza 2, 3 przypadkami, najpierw sedzia stosuje przywilej a potem zaraz cofa gre nawet jesli wcyhodze juz sam na sam i wlasnie nie wiem czy to jest bug w demie czy po prostu trzeba cos konkretnego zrobic zeby sedzia puscil gre(bo konsoli puszca takie sytuacje a mi caly czas cofa akcje)
a i taki tip dla tych, ktorzy zaczynaja z Fifą(dla tych co juz w nia grali pewnie wyda sie smieszny

) to jak macie ustawioną manualną zmienianie zawodnikow to zeby czasem sie zmienic na innego trzeba tym ktorym sie jest przestac biec sprintem, bo kilka razy tak mialem ze cisnąłem zmiane i pomimo manualnych zmian zawodnik sie nie zmienial i biegl do piki ten ktory mial dalej i dopiero po czasie odkrylem ze to dlatego ze bieglem nim sprintem, a zeby sie zmienic w takiej sytuacji trzeba puscic sprint(przynajmniej tak mi sie zdaje ze to o to chodzi bo u mnie ten sposob działa

), a kamerke polecam tele max oddalenie max wysokosc, swietnie sie na niej gra, widac wszystko na boisku