0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
O ile mi wiadomo - a wiem z pewnego źródła - gra jest po prostu bardzo dobra. Ci, którzy spodziewają się REWELACJI, mogą się nieco przejechać. Pozostali będą zachwyceni. A za polską wersję brawa dla SCEP. Oby cena była rozsądna. Albo gratis jakiś na BR
Between now and May 10th, we'll be launching the official inFAMOUS website, www.infamousthegame.com, and the demo will be available on PSN starting May 21st.
nich dadzą jeszcze wiecej filmików np całą fabułę w kilku partach to kupować gry nie bede musiał tak jak w przypadku Kz2 bo mi zbrzydnie.
Może jestem mało subtelny, ale bardziej przemawia do mnie rozrywanie kogoś na pół, niż rażenie go prądem
A jak przewidujecie sprzedaż?
Cytat: Chris w Maja 05, 2009, 22:39:58 pmA jak przewidujecie sprzedaż?Skoro ma być beta online do Uncharted 2 to pewnie sprzedaż będzie wysoka
A mnie do gustu niezwykle przypadł główny bohater. Ma w sobie coś z herosa SW:FU, może chodzi o aerodynamiczną fryzurę....
To nic nie da, bo Uncharted 2 też ledwo dobije 1 mln. Zobaczysz Wystarczy popatrzeć na sequele Motorstorma i Resistance. Najpierw 3mln, a teraz po 1mln.
ponoc jest demo na psstore Honk Kong - ale ja jakos nie widze po zalozeniu konta
Sony Computer Entertainment Polska ma przyjemność poinformować, że od 8 maja w salonie Sony Style w Centrum Handlowym Arkadii w Warszawie każdy będzie mógł zagrać w najnowszą produkcję ekipy Sucker Punch na PS3 - InFamous.
No to wiem gdzie się przejadę po maturze
Cytat: Solid Snake 1989 w Maja 07, 2009, 18:14:22 pmNo to wiem gdzie się przejadę po maturze Jedź teraz. I tak się nie uczysz, tylko siedzisz na forum.
Cytat: Lupi w Maja 07, 2009, 18:17:13 pmCytat: Solid Snake 1989 w Maja 07, 2009, 18:14:22 pmNo to wiem gdzie się przejadę po maturze Jedź teraz. I tak się nie uczysz, tylko siedzisz na forum.ale jutro mam maturę, a to jest od jutra.