Po demku z Hong Kongu,skończyłem je kilkakrotnie
-nie ma wyboru ścieżki dźwiękowej,tylko angielska
-4 misje w demie:dojazd pociągiem do stacji,odbicie zbiorników wody z dachów budynku,ochrona zrzutu żywności przed oblężeniem złych,rozwalenie ciężarówki z trucizną zanim osiągnie cel(2 z nich to misje główne,2 poboczne)
-świetna oprawa graficzna-bardzo plastyczny engine,płynna animacja,świetne wybuchy,na pierwszy rzut oka to jakby silnik GTA4 na dużych sterydach(tylko woda gorsza
)
-rewelacyjna animacja głównego bohatera zarówno jak strzela i biega jak i kiedy się wspina
-czuć moce bohatera,nie widzę różnicy w mocach złego i dobrego prócz koloru niestety
-wysoki poziom trudności,o ile podstawowi wrogowie to nie problem to te elektyrczne wiedźmy potrafiące wywołać falę uderzeniową i ogniści przeciwnicy kamikadze potrafiły kilkakrotnie razy mnie zabić zanim na dobrą sprawę zauważyłem skąd do mnie strzelają....
Do wszystkich którzy chcą ode mnie demko,dostałem namiary na konto z HK dzięki uprzejmości Black Mamby z forum psx extreme,niestety konto pochodzi od człowieka z forum neogaf i ten zmienił hasło do niego więc nikomu nie da się go już udostępnić.jednak piszcie do innych,na neogafie dużo osób rozdawało dane do kont tym bardziej,że w przypadku dem z ps store nie ma limitu do 5 konsol na 1 koncie
ps.aliasing dość spory,pop up na zasadzie,że budynki w tle praktycznie się nie doczytują(na pewno 5 razy lepiej to wygląda niż w GTA4) za to dość zauważalny jest pop-up samochodów,ławeczek,śmieci na ulicy,ludzi itp(na pewno gorzej niż w GTA4)