Powtórzę się napisałem, że grafika ma znaczenie i to dzięki niej można poczuć klimat danej gry. Tyle.
Teraz pieprzysz takie głupoty, jakbyś swoją przygodę z konsolami zaczynał od PS3.
Hm hm. Zacząłem od psx,pc,x0,ps3
Powtórzę się bo widzę, że każdy się broni i nie rozumie. Otóż nie skreślam żadnej gry nawet z 98 bo ma brzydką grafikę nie o to chodzi. Chodzi o fakt, że w dobie gier jak KZ2, UNCHARTED (leciwy) i np. GTA4, Infamous prezentuje się przeciętnie. Wszyscy się zarzekają, że grafika nie ma znaczenia w grach, a jak ile było gadania przed wyjściem KZ2 o oświetleniu, o teksturach co ? ale przecież grafika nie ma znaczenia nie
Grafika=klimat w grze, dlaczego ? Wątpię aby mgs1 był tak mroczny BA wciąż jest mroczny i zajebisty jakby dali dwa pionki na czarnym tle i 10 białych, które patrolują teren.
: Maj 23, 2009, 16:23:32 pm
Muza fakt rozbraja, zresztą ta podczas czystego gameplayu też. Ja chce soundtracka
Rozwijanie i zbieranie doświadczenia też fajne. Wspinaczka taka nie fajna noo po prostu. Dziwnie bohater wchodzi po tych budynkach, ale latanie w powietrzu i lądowanie świetnie to mi się podobało
Fajne wybuchy. Podróżowanie na autach, pociągach czy na szynach też git miodzio.