I ja pograłem, to coś powiem. Przede wszystkim jak ja grałem to musze powiedzieć, że mecze szukały się relatywnie szybko(nie tak jak w codzie, ale tam kod sieciowy jest pod tym względem idealny) więc nie rozumiem czemu tutaj na to narzekacie. Jak liczyłem to tak około 25-30 sek. i mecz był gotowy. I powiem, że dla mnie jest to.. dobre multi
Właściwie wiele rzeczy mi się podaba(brak lagów!!!sic!!!!) ale lepiej napisać o tym co imo kuleje. Przede wszystkim walka wręcz jest średnia, ale jeszcze ujdzie. Dla mnie najgorsze jest samo poruszenie się postaci. Wiem, że taki zarzut was zdziwi ale tak właśnie jest, nie podoba mi sie animacja przeciwników i to jak porusza się nasza postać. Nie wiem może kwestia przyzwyczajenia czy co, ale wydaje mi się jakby prowadził jakiegos flejtucha a nie człowieka. I animacja skoku..., nie wiem czy to możliwe ale z multi mogliby to w ogóle wyje**ć.
Takie mam dziwne zarzuty, głównie gameplayowe, ale za to, że lagów nie ma to ukłony, kurka jeśli o to chodzi to jest najlepsza gra chyba w jaką grałem po sieci.