Nowe mapki już są! Bardzo udane, zachęcam do kupna, zwłaszcza, że cena nie jest duża. Na polskim PSS jest zestaw mapy plus skórki za 18zł (nie widzę aby można było kupić te dodatki oddzielnie).
kupiłem i dupa - ani razu nie udało mi się zagrać na nowych mapach. nawet po przestawieniu sposobu wyszukiwania zawsze szukało mi standardowe mapy, tyle że trwało to 5 razy dłużej....
btw. w tym zestawie są jakieś nowe mapki do co-op'a?
Podobno Naughty Dog rozważą przywrócenie poprzedenich DMG broni. Ludzie strasznie narzekają na obecną sytuacje i wcale im się nie dziwi. 3 serie z Fala, 1 strzał z snajpy (LOL!), AK-47 które teraz jest mocno przegięte, dobrze że Hammer nie zabija jednym strzałem :teehee: . Ogólnie udało im się popsuć świetny multiplayer. Mam nadzieję, że szybko naprawią ten błąd.
szczerze to ja nie bardzo rozumiem narzekania. po premierze grałem pół godziny online, i teraz dopiero wróciłem do grania po patch'u, więc porównania nie mam, ale mam swoje odczucia. i dla mnie jest fajnie. nie rewelacyjnie, ale nie zmieniałbym tego. Hammer jest ok, AK-47 jest bardzo użyteczne, snajperka powinna zabijać jednym strzałem (szczególnie biorąc pod uwagę że kampienie w tej grze jest niemożliwe, więc łatwo się snajperki nie używa). FAL moim zdaniem jest teraz kompletnie nie do użytku, nikt praktycznie nim nie gra, tak samo M4 nie ma praktycznie żadnej przewagi nad AK-47, a do tego dłużej się przeładowuje. ale mimo wszystko ja bym nic nie zmieniał...