Niewarto kupować tej wersji. Multi U2 jest tak zbugowane i zlagowane, że brak słów.
Dla samego singla brać tańsza platynę i tyle.
Chyba CIe pogięło, to jest jedyna gra na PS3 w której nie mam lagów w trakcie grania, a bugów jeszcze nie uświadczyłem.
A ja od kiedy kupiłem grę po raz drugi jakieś 2 tyg temu, mam lagi, i bug na bagu: niewybuchające granaty; granaty wybuchające przy mnie, pomimo, że widzę jak lecą z dala hen hen ode mnie; wywalanie z gry i uruchamianie matchmakingu, pomimo, że koledzy z drużyny nadal są w grze i nie zrywa komunikacji; double kille z opóźnieniem większym niżeli w KZ2 i coś tam jeszcze, czego teraz nie pamiętam.
Ale pewnie mam jakieś drugi na chacie o których nie wiem i po prostu mnie pogięło.
A, jeszcze są jazdy z zakładaniem drużyn i synchronizacją danych podczas łączenia.
Mój net przyczyna nie jest, bo nie mam ani jittera, a pingi mam na poziomie 60-80 ms w promieniu 3 tyś km. Czyli normalne.
Swoją drogą w innych grach problemów nie mam.
Problem jednak jest zastanawiający, bo kolega gra na naprawdę kiepskim necie radiowym, ma lagi i problemy z zakładaniem drużyn, ale mówi, że nie ma żadnych innych kłopotów.
Do tego dochodzi jeszcze fakt, że ostatnio trafiałem na naprawdę dużą ilość ludzi z lagswitchem - kiedy w nich strzelałem, nagle stawali w miejscu, a po chwili ginąłem z ich ręki a oni się przemieszczali. Czy też przypadki, że ginąłem od jednego strzału z pistoletu. Albo jeszcze cuda w postaci granatów przeciwników, które pojawiały się z miejsca pod moimi nogami i od razu wybuchały.
Nie wspominając już o headach, które w multi praktycznie nie istnieją...