Kubica + Alonso + Renault = Dream Team
Hamilton + Obama = Black Force!
CytujMasz 23 lata? Wyglądasz na 16. Że co 23lat ? O kierwa
Masz 23 lata? Wyglądasz na 16.
klamiesz
No zdjęcie w miare naturalne. Ale młodo wyglądasz
To potrwa Reflektuje ktoś na gorący rosół?
Trudno ku*** , taki jestem i ch** do tego . Mam swoj wiek , moze na niego nie wygladam , trudno ku*** , co ?! Mam brode wielka zapuscic co?!
Cytat: Straszakq w Października 12, 2008, 11:14:29 amTo potrwa Reflektuje ktoś na gorący rosół? To ja może też wpadne co?
Cytat: Stalker w Października 12, 2008, 11:21:13 amTrudno ku*** , taki jestem i ch** do tego . Mam swoj wiek , moze na niego nie wygladam , trudno ku*** , co ?! Mam brode wielka zapuscic co?! Ej no nie mogę. : D Każdy się śmiał z własnych fot itd., a Ty się napinasz.
Cytat: Raito w Października 12, 2008, 11:22:27 amCytat: Straszakq w Października 12, 2008, 11:14:29 amTo potrwa Reflektuje ktoś na gorący rosół? To ja może też wpadne co? Zastanowię się!
ja pamietam, jak bloo przerobil moje zdjecie na takie typowe im0ł
Pokaż cycki!
Luzz
D. Podano do stołu Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: dark\ w Października 12, 2008, 11:23:58 amja pamietam, jak bloo przerobil moje zdjecie na takie typowe im0łTy ot tak po prostu też jesteś "typowe imoł" : p
Miał być rosół.
Ale on zamawiał co innego
Cytat: Straszakq w Października 12, 2008, 11:27:54 amAle on zamawiał co innego Ale ja chciałem rosół z maggi.
Dobra kuwa , spadam do kościoła . Link ze zdjęciem wywalam , jak by jakiemuś debilowi padło na łeb i zaczął wysyłać je na lewo i prawo