nie jestem zwolennikiem ŻADNEJ partii i nie mogę na te mordy wstrętne patrzeć wcale więc prszę oszczędź mi tego.
Ale przynajmniej mogę cytować.
Odezwał się matoł.
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 05, 2008, 14:42:08 pmOdezwał się matoł. to Ciebie neonowcy chca wyje**c z funkcji moda
CytujŻeby nie być gołosłownym: dałem w podpis ANTY-PLISSKEN (Plissken to mod na GO), a ten napisał (w Worze, Wór jest niemoderowany) "Jaki c**j. Mad"Coś jeszcze, ziomuś? Very HappyW szukajce wpisałem "cwel". Wyniki? Proszę:- o Ty cwelu Mad- ssij bambusie MadJa pie***** ale oni są sztywni.
Żeby nie być gołosłownym: dałem w podpis ANTY-PLISSKEN (Plissken to mod na GO), a ten napisał (w Worze, Wór jest niemoderowany) "Jaki c**j. Mad"Coś jeszcze, ziomuś? Very HappyW szukajce wpisałem "cwel". Wyniki? Proszę:- o Ty cwelu Mad- ssij bambusie Mad
Ja wiedziałem że tak będzie. Pierwszy spamer RP nie może być jednocześnie modem.
Cytat: Iras w Listopada 05, 2008, 14:54:06 pmJa wiedziałem że tak będzie. Pierwszy spamer RP nie może być jednocześnie modem.rn?
Teraz rozwiąż to równanie:2x(3)+x(2)-13x+6=0W nawiasie jest potęga.
Dzion dzion dobry dzion
Cytat: DEVIL w Listopada 05, 2008, 15:22:26 pmTeraz rozwiąż to równanie:2x(3)+x(2)-13x+6=0W nawiasie jest potęga.nie umiesz tego zrobic :\?