Będzie napalm, będą Helikoptery i Wagner.
Mikes przez weekend prześcigne Cie w GSie, wiesz ?Chłopaki ale przecież ten Wór to jest jak /b/ dla 4chana, ja nie wiem jak można to zamknąć.
Cytat: oscyp w Listopada 13, 2008, 23:50:48 pmBędzie napalm, będą Helikoptery i Wagner. I żywa tarcza - Trusio!
Ibra, wysłałem Ci chyba z tydzień temu PM
Cytat: oscyp w Listopada 13, 2008, 23:48:11 pmA chój, idźcie sobie, wszak sam ich tez rozpierdole.Toć ja mówiłem, że ty byś ich sam rozwalił samymi obrazkami z failbloga.http://neoplus.home.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=2916Zresztą patrz!
A chój, idźcie sobie, wszak sam ich tez rozpierdole.
Cytat: Wooyek w Listopada 13, 2008, 23:55:57 pmIbra, wysłałem Ci chyba z tydzień temu PMracja, zapomniałem odpisać, ku***. no więc wujku, dam Ci odpowiedź, czy kupie, czy nie, w poniedziałek. Zobaczę ile kasy przepije na weekendzie. jak coś zostanie, to kupię.
Cytat: Ibra w Listopada 13, 2008, 23:58:09 pmCytat: Wooyek w Listopada 13, 2008, 23:55:57 pmIbra, wysłałem Ci chyba z tydzień temu PMracja, zapomniałem odpisać, ku***. no więc wujku, dam Ci odpowiedź, czy kupie, czy nie, w poniedziałek. Zobaczę ile kasy przepije na weekendzie. jak coś zostanie, to kupię. acoaco?
Temat o pieknych prostytutkachN3rO: Żona Mahmuda Prezydenta Iranu jest Gorętsza od Sary PalinMani: Ale sie spaliła na solarceShinigami: Będąc w Turcji widziałem takie kobiety ninja na plażyTaikun: Jak je widziałeś to słabe z nich ninjasy były Shinigami: Jedna maskowała się w wodzie z koleżanką w bikini. Prawdopodobnie widziałem ją jak dopiero zaczynała się chować albo coMordercze kombo Od dawnego czasu nie mialem takiej chiwawki :zomg:
Racja, oceniłem przciwnika. Wynika z tego jasno ze jarają się bashem i joemonsterem. Zatem wystarczy massiv mighty power sznurek www.thatsnotsexy.com
Łeeeee
Są za tą grę jakieś trofea ?Idę spać zaraz.
ale to wkur**a