Autor Wątek: DiRT 2  (Przeczytany 17917 razy)

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
Odp: DiRT 2
« Odpowiedź #80 dnia: Września 07, 2009, 11:23:43 am »
Swietna gra, bardzo trudna i bardzo ladna, zwlaszcza podczas replay'i.

Wlasnie co do replay'i, widzialem na gamersyde, ze mozna spowalniac czas, ktos wie jakim przyciskiem sie to robi? Bo mi sie tego nie udalo znalezc.

I nastepne pytanie, jakie macie ustawienia sterowania by wygodnie sie jezdzilo, bo ala GT sie nei sprawdza, zbyt szybko trzeba zmieniac biegi by mozna bylo to robic prawa galka [a jakos na L1/R1 mi srednio wygodnie sie gra]?

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #81 dnia: Września 08, 2009, 23:38:42 pm »
Kup kierownice, bo mam wrażenie że ta gra była pod nią robiona po ograniu demka na jednym i drugim, na padzie jest lipnie, znaczy nie, źle się wyraziłem, jest dobrze, ale na kierownicy jest zdecydowanie lepiej.

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
« Odpowiedź #82 dnia: Września 09, 2009, 11:13:33 am »
Kup kierownice, bo mam wrażenie że ta gra była pod nią robiona po ograniu demka na jednym i drugim, na padzie jest lipnie, znaczy nie, źle się wyraziłem, jest dobrze, ale na kierownicy jest zdecydowanie lepiej.
Nawet nie wiesz jakbym chcial kupic kierownice, ale nie mam warunkow w pokoju by ja trzymac ;\

BTW juz wiem jak sie spowalnia czas podczas replay'ow - wciskamy X i potem lewa galka przewijamy replay'a z predkoscia jaka chcemy ;]

Co do ustawienia to narazie jezdze na takim jak w GT, ale biegi zmienia X i kwadrat, nawet cos tam wychodzi. Za to teraz mnie drazni fakt nie moznosci ustawienia czulosci galek, sa za czule i ciezko przy duzych predkosciach samochodem manewrowac, zreszta przy wysokich obrotach na malych zakretach tez.

Sylvan Wielki

• Gagarin
  • Reputacja: 253
« Odpowiedź #83 dnia: Września 10, 2009, 12:24:19 pm »
Playstation Official Magazine AU dał zaskakujące 7/10.
Ale ogólnie reszta bardziej docenia grę - średnia 88%.

Co ciekawe w CDA dali 9+ (czyli najdurniejszą ocenę w historii, o pardon, w N+ ongiś FF X dostała gorszą - 9.9/10), dla wersji konsolowej. Ale autor wspominał, że PC ver. z racji lepszej oprawy może zasłużyć nawet na 10/10.

Gromexx

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #84 dnia: Września 10, 2009, 19:52:58 pm »
Przez  pomyłkę założyłem wątek w dziale X360, nie wiedziałem że tutaj jest...
Co do gry to gram już od wczoraj i jest boska. Wg mnie grafa lepsza niż na filmikach z Forzy 3.
Efekty takie jak woda, światła, odbicia są na najwyższym poziomie. Texturki ostre jak brzytwa, no i nie ma takiego aliasingu jak na filmikach z Forzy 3

ngx

• Towarzysz
« Odpowiedź #85 dnia: Września 11, 2009, 03:20:36 am »
Gram na kierownicy Drive Race FX do X360 - gra się rewelacyjnie, uczucie prędkości i oddanie wrażeń z jazdy jest doskonałe, a to przecież tylko axial feedback, chciałbym w to pograć na lepszej kierownicy. Jestem aktualnie na 17 poziomie i na chwilę przed rozegraniem drugich X-Games, do tej pory ani chwili nudy. Sama gra jak najbardziej godna polecenia, przede wszystkim bardzo wciągająca - ciężko się oderwać, syndrom "jeszcze jeden wyścig" daje się we znaki :) Grafika - hm, bardzo dobra, momentami rewelacyjna (trasy w Chorwacji!), ale niektóre efekty i tekstury odbiegają od reszty (co widać tylko i wyłącznie podczas podziwiania powtórek w zwolnionym tempie, albo przy pierdyknięciu w coś okraszonego gorszą teksturą :) ). Bajerki typu laleczki na desce rozdzielczej czy inne odświeżacze powietrza albo klaksony brzmiące jak syrena policyjna do odblokowania, no i cała ta "luzacka" otoczka z ziomalskim zachowaniem kierowców akurat mnie nie jarają, ale może komuś się spodoba. Fajne achievementy, nie czytałem wcześniej listy i zdziwiłem się po otrzymaniu osiągnięcia gdy wygrałem rajd po wcześniejszym zupełnie przypadkowym koziołkowaniu :) Ogólnie gra jak najbardziej na plus, solidne 8 na 10, chociaż nadal czekam na Shifta i nową Forzę. No i jeszcze jedna rzecz - czemu nie ma tu więcej typowych rajdów...
« Ostatnia zmiana: Września 11, 2009, 03:25:22 am wysłana przez ngx »

Gromexx

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #86 dnia: Września 11, 2009, 13:09:20 pm »
Ja z kwiatków graficznych zauważyłem narazie tylko bitmapowe kwiatki i trawki które ustawiają się do kamery przodem podczas obracania ekranu na replayu, no i woda podczas cofania replayu rozpływa sie i faluje, choć nie powinna. Ale to takie drobniutkie bugi, że nawet nie ma co na to uwagi zwracać. Dla mnie to i tak najładniejsze wyścigi jakie do tej pory wyszły na cokolwiek.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #87 dnia: Września 12, 2009, 00:27:32 am »
Kurde ze tez zauwazacie takie szczegoly :) Po spedzeniu kilku chwil z gra musze powiedziec ze Dirt 2 to prawdziwa slicznotka, zdecydowanie najladniejsza gra wyscigowa. Wciaga jak cholera, mialem zagrac tylko jeden wyscig a wyszlo znacznie wiecej. Jak pisali koledzy syndrom jeszcze jednego wyscigu jest jak najbardziej obecny. Kariera zapowiada sie swietnie, nie ma mowy o nudzie. W sumie to cala otoczka w Dirt 2 cholernie mi sie podoba, muza, dzwieki, menu wszystko to daje nam do zrozumienia ze mamy doczynienia z racerem z najwyzszej polki. Ocena wstepna to solidne 9/10, jak pogram wiecej to zdam wieksza relacje.

: Wrzesień 11, 2009, 10:34:44 am
Zapomnialem dodac ze zajebiscie podoba mi sie motyw z ksywkami. Kolesie i laski w grze centralnie mowia do mnie RED co jeszcze bardziej pozwala wczuc sie w klimat :)

Gromexx

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: Września 12, 2009, 19:26:31 pm »
Ja mam już ukończone 18% gry. 14 poziom i gra coraz bardziej mi się podoba. Niektóre trasy przyprawiają o zawrót głowy niesamowitą grafą. Najlepsze i najładniejsze samochody. Dzisiaj wpadł mi w łapy NFS Shift i trochę pograłem, ale graficznie do Dirta 2 się nie umywa.
Jedynie widok z kabiny lepszy i przystępniejszy bo większa widoczność. Oj Forza 3 będzie miała ciężko...

LesiuPL

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #89 dnia: Września 12, 2009, 20:11:52 pm »
Greałem narazie z godzinkę. Pierwsze wrażenia takie sobie. Mi to wygląda na skrzyżowanie Grida z klimatem Tonego Hawka.

Sylvan Wielki

• Gagarin
« Odpowiedź #90 dnia: Października 02, 2009, 14:12:10 pm »
Jako, iż znudziło mi się czekanie na Dirt 2 na PC, moja świnka skarbona stała się lżejsza o 4 Kazimierze i kupiłem sobie ją na konsole. Całkowicie odmienny klimat od starych Colinów, ale tez sympatyczny.
Widok z kokpitu ni jak ma się do tego z Shift, ale i tak gra się wybornie. Jednak tutaj pojazdy pięknie się niszczą. A jak ślizgają po powierzchni .... To nie Ferrari Challange....

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #91 dnia: Października 02, 2009, 15:29:01 pm »
Mozna powiedziec ze DIRT 2 zostal juz potwornie wymeczony bo w sumie to spedzilem mase czasu przy tej grze zarowno grajac offline kariere i cisnac czasowki jak i scigajac sie online, glownie eventach Rally i chyba pasowalo by cos na ten temat napisac. Generalnie gierka bardzo dobra i nie mam co do niej wiekszych zastrzezen. Sliczna grafika, calkiem niezla muza, fajny klimat i otoczka, troche lepszy model jazdy niz w DIRT. Bardzo urozmaicona i dosyc dluga kariera, calkiem niezly dobor aut (chociaz brakowalo troche klasykow) to wszystko wplynelo na plus. Jedyna rzecz do ktorej moge sie przyczepic (pomijajac problemy z duchami i DIRTNetem) to ilosc zawodow Rally jak i ilosc tras na nie przeznaczona. Jesli Codies maja zamiar robic kolejna czesc (mysle ze i tak teraz rusza pelna para prace nad GRID 2) to bardzo bym chcial aby wrocili do korzeni i zrobili z tego gre tylko i wylacznie o Rally, nie ma takiej gry na tej generacji i cholernie tego brakuje. Jesli zrobili by to nawet na tym silniku to wygladalo by to wszystko bosko. Mogli by takze dorzucic deszcz, mgle, wyscigi noca i na sniegu, jakis tuning i bylo by gicior. Ja wiem ze sie troche rozmazylem i raczej to nie nastapi ale chyba wszyscy przyznacie ze brakuje tego?  Jesli ktos jeszcze nie gral to bardzo polecam bo gra naprawde warta uwagi.

Sylvan Wielki

• Gagarin
« Odpowiedź #92 dnia: Października 02, 2009, 18:11:27 pm »
I trzyma się nawet lepiej cenowo, niż znakomity Shift. Tz. NfS można już za mniej niż 169zł kupić. Dirt 2 niekoniecznie.
Ja właśnie postawiłem sobie uroczą czaszkę na desce rozdzielczej. Jak zabawnie jej poruszają się oczy.  :-D

+ z miejsca _ReD_ bowiem, nie jesteś jedyną osobą, która pomyślała właśnie o tym :

bardzo bym chcial aby wrocili do korzeni i zrobili z tego gre tylko i wylacznie o Rally, nie ma takiej gry na tej generacji i cholernie tego brakuje. Jesli zrobili by to nawet na tym silniku to wygladalo by to wszystko bosko. Mogli by takze dorzucic deszcz, mgle, wyscigi noca i na sniegu, jakis tuning i bylo by gicior

To było by coś....

marcingt

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 58
« Odpowiedź #93 dnia: Października 02, 2009, 18:14:56 pm »
Ralli Sport Challenge i WRC nowej generacji, to DOPIERO byłoby coś.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #94 dnia: Października 02, 2009, 18:34:47 pm »
Co prawda Rally Sport Challenge to nie bedzie, ale jak to mowia lepszy rydz niz nic. W sumie to nie wiem czy kolesie, o ktorych bedzie mowa ponizej zrobili cos konkretnego. Moze gra sie uda moze nie, ale z racji suszy i tak kupie :)

Cytat: Onlinecenter.pl
Firma Black Bean informuje, że na podstawie umowy zawartej z Międzynarodową Federacją Samochodową wyda w przyszłym roku na Xbox 360, PlayStation 3 oraz PC grę bazującą na licencji Rajdowych Mistrzostw Świata (World Rally Championship). Za produkcję odpowiadać będzie studio Milestone, które raczy nas kolejnymi odsłonami serii SBK Superbike World Championship, a ostatnio wypluło na rynek Superstars V8 Racing. Podobno ich bogate doświadczenie w gatunku gier o sportach motorowych pozwoli im stworzyć świetną pozycję skupiającą się na WRC. Być może Włosi wreszcie nas pozytywnie zaskoczą, ale fajerwerków raczej nie ma co się spodziewać.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #95 dnia: Października 02, 2009, 18:45:54 pm »
Zauważcie, że na tą generację konsol w ogóle nie ma rajdowych symujacji. W poprzednich generacjach konsol, wyscigi dzieliły się na szosówki i rajdówki. Teraz tych ostatnich jest bardzo mało, a jak już sa to mega arcade.

Ja osobiście wolałem wyścigi szutrowe od ścigałem asfaltowych (jedynie Gran Turismo i NFS były wyjątkami). Coliny na PSX-a czy WRC na PS2 to były rewelacyjne wyscigi. Również V-Rally 2 i 3 były bardzo dobre. Teraz mamy posuchę.

Mam nadzieję, że w GT5 będzie duzo tras szutrowych i choć w części nasyce swój głód szutrowej symulacji.

Sylvan Wielki

• Gagarin
« Odpowiedź #96 dnia: Października 25, 2009, 02:34:03 am »
Ha. Mam niemal dokładnie to samo zdanie (+). Pewnie, przydało by się coś w tym temacie. Dirt 2 jest znakomity, ale ....
Teraz zastanawiam się jak przejechać linię mety na dwóch kołach/dachu....

Ktoś chce wymagającej symulacji (tyle , że na asfalcie) , polecam Farrari Challange.
: Październik 04, 2009, 22:30:21 pm
Platyna coraz bliżej.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #97 dnia: Stycznia 22, 2010, 17:01:47 pm »
Czy ktoś z tego forum grywa w Dirt 2 po sieci? Ja bardzo chętnie pośmigam. Preferuję Rallycross, ale w innych kategoriach też chętnie powalczę.

Wooyek

• Łajka
« Odpowiedź #98 dnia: Stycznia 22, 2010, 19:02:04 pm »
Ja grywam :naughty:, ale fajnie by było zagrać większą ekipą :mrgreen:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #99 dnia: Stycznia 22, 2010, 21:33:50 pm »
Dlatego też liczę że zbierze się więcej osób i pośmigamy w rallycross'ie.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #100 dnia: Stycznia 22, 2010, 22:00:12 pm »
Taki dobry ten DIRT 2, bo nawet demka nie obczajałem?

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #101 dnia: Stycznia 22, 2010, 22:14:42 pm »
Wyjebisty. :)

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #102 dnia: Stycznia 22, 2010, 22:17:05 pm »
No to trza będzie kiedy kupić. :)

Sylvan Wielki

• Gagarin
« Odpowiedź #103 dnia: Stycznia 23, 2010, 17:15:28 pm »
Taki dobry ten DIRT 2, bo nawet demka nie obczajałem?
Świetny. Co prawda Shift chyba bardziej mi się podobał, ale i D2 ma swe uroki. Model jazdy, grafika, et cetera.

Ogólnie chciałbym teraz porządnego WRC.  :naughty:

Tango

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Stycznia 23, 2010, 18:45:16 pm »
Gra byla tak nudna, ze nie skonczylem. Czekam na gre rally z prawdziwego zdarzenia, a nie mix MTV.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 23, 2010, 19:48:20 pm »
Single jest nudny, to fakt. Jednak online ma siłę okrutną. 8)

Sylvan Wielki

• Gagarin
« Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 24, 2010, 09:51:27 am »
No i ma ciekawie dzbany.  8) Naprawdę, platynę nie jest zdobyć, o tak - hop, siup. Ktoś nad tym posiedział, nie to co w namco przy T6.  :hahaha:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 24, 2010, 14:34:26 pm »
Ja nigdy nie gram na trofea, ale widziałem w statystykach że jedno z nich nazywa się "2cups 1girl". :lol: :lol: :lol:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 28, 2010, 18:18:17 pm »
Właśnie dlatego ta gra jest tak zajebista.

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

Wyścig trwa ponad 6 minut, a pozycja na mecie to różnica setnych. Tutaj walka jest cały czas. Gdyby wszystkie gry wyścigowe miały tak dobry i wyważony tryb sieciowy to byłbym szczęśliwy. W GT5 nie ma szans na coś takiego.

PS. Mały bonus, pokazujący że ilość godzin przed konsolą =/= wyśrubowane umiejętności.

Level na poziomie 139, to już jakaś masakra. Nie wiem jak długo i jak skutecznie trzeba grać żeby to osiągnąć. Ja mam zaledwie 30 jak widać.

Jednak wyniki wyścigów w ProTour Rallycross pokazują że wysoki LvL nie oznacza, że ktoś jest bardzo szybki.

Potwierdzenie wyników zawodów.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 28, 2010, 18:21:01 pm wysłana przez BoBaN »

Wooyek

• Łajka
« Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 28, 2010, 18:21:49 pm »
Wiemy że dobrze jeździsz, nie musisz się tak chwalić :hihi:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #110 dnia: Stycznia 28, 2010, 18:22:35 pm »
Odejdź stąd.

Wiadomość scalona: Stycznia 29, 2010, 09:41:15 am
Swoją drogą straszna lipa, że nie ma DLC do tej gry. Naprawdę dla mnie to jedna z bardziej zajebistych gier wyścigowych. Głównie przez online, bo singla tylko trochę pograłem. Szkoda że na forum tak mało osób gra. Nie zdajecie sobie sprawy jaka frajdę daje ten tytuł na kierownicy. Ustawki sieciowe byłby konkretne. Podejrzewam że gdyby wypuścili typowego Colina ściśle związanego z WRC i do tego dodali Rallycross, to gra cieszyłaby sie większą popularnością.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2010, 09:41:15 am wysłana przez BoBaN »

Sylvan Wielki

• Gagarin
« Odpowiedź #111 dnia: Lutego 08, 2010, 23:27:51 pm »
Większość BoBaN'ie wybrała Shifta. Choć przyłączam się do owego postulatu. Zresztą, jeśli ktoś lubi gry wyścigowe, powinien mieć je obie.
A wer. na PC została okrzyknięta najładniejszą pozycją 2009 r.

prart

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 95
  • PSN ID: prarts
« Odpowiedź #112 dnia: Lipca 23, 2010, 08:51:53 am »
dirt 2 ma jedna zajebista funkcje, bardo rzadko implementowana przez developerow - robienie screenshotow przez ps3 z poziomu xmb. kapitalna funkcjonalnosc konsoli, z ktorej niestety prawie nikt nie korzysta. ponizej moje fotki z wakacji w dzungli  ;)

grafika jest swietna, bardzo bardzo swietna.
skonczylem singla - dlugi i nudzil juz mnie pod koniec. czas na multi!

prart

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #113 dnia: Lipca 27, 2010, 08:38:53 am »
pogralem troche w multi, glownie w trybie skirmish (rallycross, raid, landrush - czyli dyscypliny kontaktowe) bo tam dzieje sie moim zdaniem najwiecej i jest najciekawiej. moje dwa przypuszczenia sprzed rozpoczecia zabawy sie potwierdzily:
- pelno pojebow (grid sie kalania), ktorzy za wszelka cene nie chca ci przepuscic, nawet kosztem wlasnego dzwonu i straty nie jednej a kilku pozycji. przepychanki na starcie czy o pozycje na torze (np. ustawianie sie do wejscia w zakret) uwazam za normalne i te nie przeszkadzaja. tu oczywiscie nie ma bledu gry, po prostu tak ludzie graja.
- nie dorasta do piet trybowi multi w motorstorm pr. duzo mniejsze urozmaicenie, duzo prostszy i mniej rozbudowany. mniej kombonowania na trasie, niemal zero kombinowania z wyborem pojazdu, mniej pojazdow na torze, mniej sie dzieje. to opinia mocno subiektywna, bo motorstorm to jednak czyste arcade z boostem a dirt stara sie byc bardziej symulacyjny.
ale pomimo tego jezdzi sie zajebiscie i to sa te emocje o ktore chodzi - twarda walka do samego konca wyscigu przy ryku silnika i gietej blasze. generalnie najczesciej lapie sie na podium, kilka wygranych tez juz wpadlo. zdarzaja sie oczywiscie cyborgi "nie_do_ugryzienia" z kierownicami (hi Boban  ;) ). wczoraj battersea udalo sie wygrac w pelnej osmioosobowej stawce z kilkoma graczami na levelu w okolicy 100, takze wkrecam sie coraz bardziej a i droga do platyny stoi otworem (info dla zbieraczy - wygrana online w pelnym skladzie to jedyny problemowy puchar).
nie zrazajcie sie wymienionymi przeze mnie powyzej wadami trybu multi - pierwszy wynika z popierdolenstwa pojebow, na ktore ani Codies ani nikt inny nie ma wplywu, a drugi z mojej slabosci do motorstroma. gra jest swietna, warta kazdej wydanej zlotowki i jak najbardziej oplaca sie ja kupic: dlugi i urozmaicony singiel, swietne multi, oprawa z najwyzszej polki - brac i sie nie zastanawiac.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #114 dnia: Lipca 27, 2010, 09:40:55 am »
pogralem troche w multi, glownie w trybie skirmish (rallycross, raid, landrush - czyli dyscypliny kontaktowe) bo tam dzieje sie moim zdaniem najwiecej i jest najciekawiej. moje dwa przypuszczenia sprzed rozpoczecia zabawy sie potwierdzily:

To racja. Te tryby są zdecydowanie najciekawsze. Ogólnie gram najwięcej w RallyCross, ale w ProTour wybieram właśnie mieszankę Skirmish.

- pelno pojebow (grid sie kalania), ktorzy za wszelka cene nie chca ci przepuscic, nawet kosztem wlasnego dzwonu i straty nie jednej a kilku pozycji. przepychanki na starcie czy o pozycje na torze (np. ustawianie sie do wejscia w zakret) uwazam za normalne i te nie przeszkadzaja. tu oczywiscie nie ma bledu gry, po prostu tak ludzie graja.

Powiem Ci, że nie jest tak tragicznie jak w GRID'zie. Tam gracze przesadzają notorycznie. Na szczęście w Dirt 2 jeśli jakiś dupek specjalnie czeka okrążenie żeby się w kogoś wjebać, to jego auto staje się przezroczyste.

- nie dorasta do piet trybowi multi w motorstorm pr. duzo mniejsze urozmaicenie, duzo prostszy i mniej rozbudowany. mniej kombonowania na trasie, niemal zero kombinowania z wyborem pojazdu, mniej pojazdow na torze, mniej sie dzieje. to opinia mocno subiektywna, bo motorstorm to jednak czyste arcade z boostem a dirt stara sie byc bardziej symulacyjny.

Multi w MotorStorm jest zupełnie czymś innym. Polecam Ci zakupić kierownicę i zobaczysz jak multi w Dirt 2 różni się od tego z MS. Owszem masz rację pisząc o rozbudowaniu tego trybu. MotorStorm ma dużo ciekawiej rozwiązane multi. Poza tym na trasie jest więcej aut w MS i rozpierducha też potężniejsza. Jednak jeśli chodzi o walkę bark w bark, to Dirt 2 nie ma sobie tutaj równych. Niezależnie od liczby okrążeń różnice między graczami na mecie są zazwyczaj bardzo niewielkie.

ale pomimo tego jezdzi sie zajebiscie i to sa te emocje o ktore chodzi - twarda walka do samego konca wyscigu przy ryku silnika i gietej blasze. generalnie najczesciej lapie sie na podium, kilka wygranych tez juz wpadlo. zdarzaja sie oczywiscie cyborgi "nie_do_ugryzienia" z kierownicami (hi Boban  ;) ).

Hehe dzięki. Kiedyś jakiś koleś nazwał mnie nerdem jak sprawdził moje win ratio, także cyborg przy tym to bardzo miłe i łagodne określenie. ;) Tak na poważnie to spośród polskich graczy z którymi grałem, Ty jesteś w najszybszy. Walka na Shibuya była zacięta przez pierwsze dwa okrążenia. Gdybyś miał kierownicę to zapewne byłoby jeszcze lepiej. Ogólnie Dirt 2 w trybie RallyCross bardzo przypomina (w sensie natężenia walki i szybkości zdarzeń na torze oraz walki z kierownicą) jazdę gokartami.

wczoraj battersea udalo sie wygrac w pelnej osmioosobowej stawce z kilkoma graczami na levelu w okolicy 100, takze wkrecam sie coraz bardziej a i droga do platyny stoi otworem (info dla zbieraczy - wygrana online w pelnym skladzie to jedyny problemowy puchar).

Ci kolesie z najwyższymi levelami najczęściej zdobywają je grając całymi dniami. Rzadko kiedy trafia się dobry koleś z wysokim levelem. Ostatnio grałem z gościem, który miał 15lvl i był zajebiście szybki.

nie zrazajcie sie wymienionymi przeze mnie powyzej wadami trybu multi - pierwszy wynika z popierdolenstwa pojebow, na ktore ani Codies ani nikt inny nie ma wplywu, a drugi z mojej slabosci do motorstroma. gra jest swietna, warta kazdej wydanej zlotowki i jak najbardziej oplaca sie ja kupic: dlugi i urozmaicony singiel, swietne multi, oprawa z najwyzszej polki - brac i sie nie zastanawiac.

Tu podpisuje się obiema rękami. Ja Dirt 2 uważam za najlepszy racer jaki można kupić na PS3. Żadnego tytuły wyścigowego nie odpalam po takim czasie od premiery, a Dirt 2 kręci się w czytniki mojej konsoli bardzo często.

Do zobaczenia na torze Prart!
« Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2010, 09:43:34 am wysłana przez BoBaN »

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: Sierpnia 02, 2010, 00:11:04 am »

prart

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #116 dnia: Sierpnia 02, 2010, 08:37:54 am »
WTF - easter egg czy ktos to zmontowal?

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #117 dnia: Sierpnia 02, 2010, 11:17:02 am »
WTF - easter egg czy ktos to zmontowal?
No proszę Cię  :lol: Świeże zdjęcie Keanu Reevesa, na wzór tego najbardziej wyśmianego, easter eggiem w DIRCie 2.

prart

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #118 dnia: Sierpnia 02, 2010, 12:04:05 pm »
nie poznalem go na zdjeciu, gdzie jego twarz jest mniejsza od mojego najmniejszego paznokcia + tego wysmianego wczesniej zdjecia nie widzialem.
tak czy srak - my bad.

Lem++

• Global Moderator
  • Major Hermaszewski
  • Reputacja: 209
  • 07.11.2008 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #119 dnia: Sierpnia 02, 2010, 13:57:26 pm »
Chodzi o to zdjecie, gdzie smutny siedzi sam na lawce i cos wpierdziala?