Cytat: DEVIL w Stycznia 13, 2009, 21:01:53 pmCytat: Patosław w Stycznia 13, 2009, 20:54:42 pmPoszedłbym sobie po piwko, ale wiem, że kupie też fajki, a staram się żyć tylko na tabace Imo znalazłem jedną prześwietną, jest lepsza od Gawitha, polecam wszystkim : Tabaka też szkodzi zdrowiu , już fajki lepsze!Tak tylko, że za pudełeczko mojej ulubionej tabaki płacę 15 zł. Takie pudełko (10g) starcza mi na miesiąc. A jeżeli pale tak jak pale to wydaję 8,30 dziennie. Pomnóż sobie 8,30 x 31 i wychodzi co jej lepsze dla mojego portfela
Cytat: Patosław w Stycznia 13, 2009, 20:54:42 pmPoszedłbym sobie po piwko, ale wiem, że kupie też fajki, a staram się żyć tylko na tabace Imo znalazłem jedną prześwietną, jest lepsza od Gawitha, polecam wszystkim : Tabaka też szkodzi zdrowiu , już fajki lepsze!
Poszedłbym sobie po piwko, ale wiem, że kupie też fajki, a staram się żyć tylko na tabace Imo znalazłem jedną prześwietną, jest lepsza od Gawitha, polecam wszystkim :
Chyba ad.
Jutro startuje..... dam dam dam..... <werble>. o to:Zbieram materiały i takie tam.
Cytat: tarniak w Stycznia 13, 2009, 21:14:15 pmChyba ad. Być może, być może... Ale czego się spodziewasz po trollu, przesiąkniętym jadem.
ku*** pamiętam, jak w gimnazjum napierdalaliśmy tabakę. We 2 potrafiliśmy opierdolić 1 pudełko na dzień.Musze odnaleźć gdzieś filmik, jak wciągam krechę na długość całej ławki.
Ich hab' Sehnsucht nach jdm,den ich eigentlich nicht kenne...
Ej, ktoś wie co to znaczy?CytujIch hab' Sehnsucht nach jdm,den ich eigentlich nicht kenne...
witam.....nie jestem rdzennym poznaniakiem ale juz dosyc dlugo tutaj mieszkam....powiem tak...cholera naprawde jest ciezko kiedy nie ma z kim pogadac o swoim chobby a moze raczej o pasji czyli o grach...wszyscy niby rozumieja a i tak wiem ze patrza sie na mnie z politowaniem,,kuzwa czy ja jestem jakis inny,,,nie wiedzialem ze tak ciezko bedzie spotkac sie z bratnia dusza,,,,mam 29 lat i juz powoli zaczynam wierzyc ze to dziecinada....wydaje mi sie ze otaczja mnie same buraki i imbecyle bo jesli powiesz komus ze grasz to widzisz lekki usmieszek na twarzy,,,,,gry kupuje od czasu do czasu bo czesciej wymieniam,,,,,wiekszosc ludzi a wlasciwie wszyscy maja komputery...zreszta niewazne bo i tak wykorzytuja je na nasza klase....eh tyle chcialbym powiedziec a sam nie wiem co....niedawnobojakies pol roku temu kupilem ps3 Very Happy Shocked Laughing Razz Shocked.....cholera chyba sie z nia ozenie Very Happy....no co ..dziewictwo stracila ze mna kiedy jej wlozylem unchardeta [teraz to sie tak nazywa]pierwszy raz....................ok polecialem.....nie to nie jest hobby to jest pasja......bo jak nazwac polerke konsoli skarpetkami najacza najwyszej jakosci od juz bylej laski..... :grin:no tak ju bylej :lol:kobieta nie wytrzymala rywalizacji w postaci czarnej Very Happy,,, muwi sie ze faceci mysla wylacznie o seksie.....ja do tego dodam jeszcze granie.......pieprze juz jak potluczony.....przejde do konkretu...jezeli jest jakis zapaleniec chcacy czasami pogadac,wymienic sie gra,chetny na calodniowe maratony przylekkiej chmurce tez Very Happy Cool to poprostu odpisz.......cykam teraz w army of two,,,,no niezla Surprised
Pati oddaje H3 do czyszczenia pogram chętnie kilka meczów na weekendzie. Tylko zamiast tabaki kup hs. Btw ile może kosztować czyszczenie?
Do której fali dochodzą girsowi wymiatacze ?
ku***, a ja jutro geografie zaliczam. Mam nadzieje gruby, że jutro grając w Gowa będziemy mogli sobie poopowiadać, że zdaliśmy.
Cytat: Bloo w Stycznia 13, 2009, 22:15:34 pmDo której fali dochodzą girsowi wymiatacze ?Nie nokurwa i znów się muszę chwalić ze tak z 6 razy 50 fal przeszedłem Chętnie jebnę raz jeszcze.
Cytat: Ciapkas w Stycznia 13, 2009, 22:18:35 pmCytat: Bloo w Stycznia 13, 2009, 22:15:34 pmDo której fali dochodzą girsowi wymiatacze ?Nie nokurwa i znów się muszę chwalić ze tak z 6 razy 50 fal przeszedłem Chętnie jebnę raz jeszcze.A czy przy 50 wyskakuje jakiś masakrator, czy wzór jest dla kazdej 10 fal ten sam ?
Cytat: Ibra w Stycznia 13, 2009, 22:16:47 pmku***, a ja jutro geografie zaliczam. Mam nadzieje gruby, że jutro grając w Gowa będziemy mogli sobie poopowiadać, że zdaliśmy. Oby, oby Ja z geografii mam kapcia, muszę iść się spytać czy mogę jeszcze coś zrobić z tym : Styczeń 13, 2009, 22:19:07 pmPati i co za drogie moje COD 4 jest ?
Cytat: Bloo w Stycznia 13, 2009, 22:19:42 pmCytat: Ciapkas w Stycznia 13, 2009, 22:18:35 pmCytat: Bloo w Stycznia 13, 2009, 22:15:34 pmDo której fali dochodzą girsowi wymiatacze ?Nie nokurwa i znów się muszę chwalić ze tak z 6 razy 50 fal przeszedłem Chętnie jebnę raz jeszcze.A czy przy 50 wyskakuje jakiś masakrator, czy wzór jest dla kazdej 10 fal ten sam ?Właśnie nie. Jest taki cykl: od 1 do 10 sie zwiększa ilośc przeciwników, a w 11 juz tyle ile w 1. Tylko, że co 10 zwiększa się siła hordy(obrażenia, celnośc, wytrzymałość). No, ale nie jest zabawnie jak Ci w 50 4 juchacze na raz wyskoczą.
Cytat: Ciapkas w Stycznia 13, 2009, 22:21:23 pmCytat: Bloo w Stycznia 13, 2009, 22:19:42 pmCytat: Ciapkas w Stycznia 13, 2009, 22:18:35 pmCytat: Bloo w Stycznia 13, 2009, 22:15:34 pmDo której fali dochodzą girsowi wymiatacze ?Nie nokurwa i znów się muszę chwalić ze tak z 6 razy 50 fal przeszedłem Chętnie jebnę raz jeszcze.A czy przy 50 wyskakuje jakiś masakrator, czy wzór jest dla kazdej 10 fal ten sam ?Właśnie nie. Jest taki cykl: od 1 do 10 sie zwiększa ilośc przeciwników, a w 11 juz tyle ile w 1. Tylko, że co 10 zwiększa się siła hordy(obrażenia, celnośc, wytrzymałość). No, ale nie jest zabawnie jak Ci w 50 4 juchacze na raz wyskoczą.Ja grałem na rzecze to podczas konkretnych szturmów chowaliśmy się w domku, wejście blokowaliśmy tarczami i jazda
Cytat: Patosław w Stycznia 13, 2009, 22:23:39 pmCytat: Ciapkas w Stycznia 13, 2009, 22:21:23 pmCytat: Bloo w Stycznia 13, 2009, 22:19:42 pmCytat: Ciapkas w Stycznia 13, 2009, 22:18:35 pmCytat: Bloo w Stycznia 13, 2009, 22:15:34 pmDo której fali dochodzą girsowi wymiatacze ?Nie nokurwa i znów się muszę chwalić ze tak z 6 razy 50 fal przeszedłem Chętnie jebnę raz jeszcze.A czy przy 50 wyskakuje jakiś masakrator, czy wzór jest dla kazdej 10 fal ten sam ?Właśnie nie. Jest taki cykl: od 1 do 10 sie zwiększa ilośc przeciwników, a w 11 juz tyle ile w 1. Tylko, że co 10 zwiększa się siła hordy(obrażenia, celnośc, wytrzymałość). No, ale nie jest zabawnie jak Ci w 50 4 juchacze na raz wyskoczą.Ja grałem na rzecze to podczas konkretnych szturmów chowaliśmy się w domku, wejście blokowaliśmy tarczami i jazda Damy radę zią, jakąś fajną mapkę się weźmie i jazda.Bloo, a Ty masz gowa2?
Soul nie jest tragicznie tylko, że na razie bez forsy jestem