Oczywiscie Kresq nie zdodales wyczuc, ze jakas utrata dziewictwa i walenie konia to byly fejki ze strony Diuka
Chociaz faktycznie, niektore rozmowy z czata skizo.org byly ultra bekowe [ m.in. przerabianie nazw gier tak, by mialy slowo 'cum' w sobie ].
Ta akcja mnie zawsze rozwala, ale dlaczego mialbym ja traktowac jako zyciowego faila Diuka? o_0 To tylko plastikowa gra w komputer
Poza tym Kresq, to jest GameOnly, to jest Wór - ja tu bardzo rzadko kiedy pisze na powaznie. Np ze Svona sie tutaj nabijam, ze czitowal dla gs [ chociaz tak naprawde wiem, ze tak nie bylo ], itd. Mam takie podejscie, bo to jest takie forum, ze jak napiszesz cos dobrego o innej grze, niz plastikowa strzelanka, albo skrytykujesz jakis przereklamowany hit, to od razu po tobie jada [ vide twoja reakcja na moje odczucia o Big Game Hunter, czy czesci osob na moje narzekania na GoW2/Bioshock ], wiec na chu** mam trakowac GO powaznie, a w Worze pisac prawde? W sumie w dupie mam co o mnie myslisz, ale moze czasem sie zastanowisz, zanim wyjedziesz z tekstem, ze bekowa akcja Dawida w GoWie bylo jego zyciowym failem.