z tego co ja wiem to po przejsciu otwieraja sie dwa nowe tryby Mercenaries gdzie sie strzela na czas ( ; p ) oraz coś tam Ada gdzie gra się Adą i to wszystko, o zadnych innych dodatkowych scenariuszach nie slyszalem
Tak wiem i o te scenariusze mi chodzi :p:D tylko problem w tym ,że ja ich nie mam po ukończeniu tej gry , ale już się dowiedziałem o co biega
Nienawidze przez to Niemców!!!!! Śmiejcie się ,ale podobno wersja typowo niemiecka czyli ta pochodząca z mojego zestawu jest delikatnie mówiąc nieco obcięta ,mówiąc prościej nie mam po ukończeniu gry ,,chicago " oraz Mercenaries i scenariusza z Adą w roli głównej k***a jego j****a mać
Nie rozumiem takiego postępowania tego kraju. Po prostu mnie to irytuje
Przecież wiadomo ,że jest to tytuł przeznaczony dla graczy którzy zaczynają 18 lat i wiedzą już dawno ,że penis nie służy tylko do sikania , a ponadto nic ich nie powinno zaskoczyć nawet tak brutalne sceny jakie występują w owej grzez więc nie rozumiem tej zasranej ingerencji w gry tego kraju. Ktoś musiał się nieźle napracować żeby stworzyć klimat jaki występuje w grze , a jak wiemy całość tworzy ,,kupe" więc jak coś wytniemy to już nie będzie to samo. Zmierzam do tego ,że w tym przypadku praca developerów poszła po części na marne. Czy kiedyś się to zmieni??? Narzekamy w naszym kraju na dostępność tytułów , na ich ceny i wersje gier jakie sprzedawcy mają nam do zaoferowania i powiem wam ,że to ostatnie w moim przypadku będzie mnie interesowało od tej pory chyba najbardziej!!!! Ciesze się ,że jestem Polakiem i nie żyje w takim zdemoralizowanym pod względem gier kraju!!!!- Paranoja ludzie po prostu paranoja!!! Dobrze ,że w naszym kraju nie ma takiej ingerencji w gry!!!! Pozdro