0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja raczej też odpadam bo moja luba do mnie przyjeżdża
Cytat: Magiq w Marca 06, 2009, 11:34:03 amJa raczej też odpadam bo moja luba do mnie przyjeżdżaPopatrzy sobie jak grasz
Magik666 będziesz dzisiaj dostępny??? Jak coś to musimy być razem w drużynie, bo zawsze heady od ciebie dostawałem
Zrób, ale nie jakieś ch*** misje, tylko skillowego TDM
Cytat: Diuk w Marca 06, 2009, 16:54:49 pmZrób, ale nie jakieś ch*** misje, tylko skillowego TDM Nie pierdziel. Zrobimy wszystko, a Body Count zrobie po prostu dłuższy. Expowa dziwko, przecież nabiłeś już najwyższą rangę, po co Ci więcej ;]?
Cytat: tarniak w Marca 06, 2009, 16:57:33 pmCytat: Diuk w Marca 06, 2009, 16:54:49 pmZrób, ale nie jakieś ch*** misje, tylko skillowego TDM Nie pierdziel. Zrobimy wszystko, a Body Count zrobie po prostu dłuższy. Expowa dziwko, przecież nabiłeś już najwyższą rangę, po co Ci więcej ;]?Głupcze, muszę wbić się w top 1% najlepszych graczy na świecie, żeby pucharka dostać, bo później to już nie da rady
Cytat: Diuk w Marca 06, 2009, 17:00:15 pmCytat: tarniak w Marca 06, 2009, 16:57:33 pmCytat: Diuk w Marca 06, 2009, 16:54:49 pmZrób, ale nie jakieś ch*** misje, tylko skillowego TDM Nie pierdziel. Zrobimy wszystko, a Body Count zrobie po prostu dłuższy. Expowa dziwko, przecież nabiłeś już najwyższą rangę, po co Ci więcej ;]?Głupcze, muszę wbić się w top 1% najlepszych graczy na świecie, żeby pucharka dostać, bo później to już nie da rady Jest taki pucharek? Szmaty, takie trophiesy są wg mnie niedorobione.
Cytat: Diuk w Marca 06, 2009, 17:00:15 pmCytat: tarniak w Marca 06, 2009, 16:57:33 pmCytat: Diuk w Marca 06, 2009, 16:54:49 pmZrób, ale nie jakieś ch*** misje, tylko skillowego TDM Nie pierdziel. Zrobimy wszystko, a Body Count zrobie po prostu dłuższy. Expowa dziwko, przecież nabiłeś już najwyższą rangę, po co Ci więcej ;]?Głupcze, muszę wbić się w top 1% najlepszych graczy na świecie, żeby pucharka dostać, bo później to już nie da rady Grałem całą sobotę i dostałem te trofea
Cytat: Johnny B. Goode w Marca 06, 2009, 17:21:25 pmCytat: Diuk w Marca 06, 2009, 17:00:15 pmCytat: tarniak w Marca 06, 2009, 16:57:33 pmCytat: Diuk w Marca 06, 2009, 16:54:49 pmZrób, ale nie jakieś ch*** misje, tylko skillowego TDM Nie pierdziel. Zrobimy wszystko, a Body Count zrobie po prostu dłuższy. Expowa dziwko, przecież nabiłeś już najwyższą rangę, po co Ci więcej ;]?Głupcze, muszę wbić się w top 1% najlepszych graczy na świecie, żeby pucharka dostać, bo później to już nie da rady Grałem całą sobotę i dostałem te trofea A wiesz dlaczego? Bo był glitch rozdawający czerwoną wstęgę No chyba, że nawalałeś TDM. W ogóle ciekawe na jakiej zasadzie oni to rozdają, czy biorą pod uwagę miejsce, czy też ratio kd, a może jeszcze coś innego
Cytat: Diuk w Marca 06, 2009, 17:25:27 pmCytat: Johnny B. Goode w Marca 06, 2009, 17:21:25 pmCytat: Diuk w Marca 06, 2009, 17:00:15 pmCytat: tarniak w Marca 06, 2009, 16:57:33 pmCytat: Diuk w Marca 06, 2009, 16:54:49 pmZrób, ale nie jakieś ch*** misje, tylko skillowego TDM Nie pierdziel. Zrobimy wszystko, a Body Count zrobie po prostu dłuższy. Expowa dziwko, przecież nabiłeś już najwyższą rangę, po co Ci więcej ;]?Głupcze, muszę wbić się w top 1% najlepszych graczy na świecie, żeby pucharka dostać, bo później to już nie da rady Grałem całą sobotę i dostałem te trofea A wiesz dlaczego? Bo był glitch rozdawający czerwoną wstęgę No chyba, że nawalałeś TDM. W ogóle ciekawe na jakiej zasadzie oni to rozdają, czy biorą pod uwagę miejsce, czy też ratio kd, a może jeszcze coś innego TDM 1000 killsów nabiłem.
Pany, ja wam uruchomie, ale nie będę grał od razu, bo mam coś do załatwienia. Nie zabijajcie mnie na respie, proszę.
Ej wyzywaliście mnie od kampera bezpodstawnie Dzisiaj grało się super
Dzisiaj grało się bardzo dobrze tylko tarny lagował i nie mogłem go trafić z szotgana a później udawał, że jest afk no i ssman pokazał jakim jest kamperem ;p
Panowie a jak teraz jest z celowaniem bo ponoć coś poprawili. Odczuwalne? Jak walka na bliskich starciach?
Cytat: cappo w Marca 06, 2009, 22:05:24 pmDzisiaj grało się bardzo dobrze tylko tarny lagował i nie mogłem go trafić z szotgana a później udawał, że jest afk no i ssman pokazał jakim jest kamperem ;pNie pierdziel, nie lagowałem. Po prostu lamiłeś na shotgunowych duelach. Przypominam, że odczuwam wielką więź z moimi turretami, dlatego każde ZABÓJSTWO musiało zostać ukarane. Sam sobie cappo zasłużyłeś.
Kto się pisze na jutro? W Niedziele można wcześniej tak o 17:00 nawet.
A SP to farciarz jakich mało
W Niedziele można wcześniej tak o 17:00 nawet.