W sumie ta produkcja mnie nie interesowała, nie za bardzo przepadam za dzikim zachodem...ale po tym trailerku ciśnienie mi podskoczyło. Wiadomo czy będzie jakieś demo czy coś?
Cytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 28, 2010, 21:57:54 pmW sumie ta produkcja mnie nie interesowała, nie za bardzo przepadam za dzikim zachodem...ale po tym trailerku ciśnienie mi podskoczyło. Wiadomo czy będzie jakieś demo czy coś?Nic jeszcze nie wspominano odnosnie dema, ale jest jeszcze czas, gdyz gra ma sie pojawic pod koniec kwietnia. Z drugiej strony, przed premiera GTA 4 rowniez nie dostalismy dema, wiec trudno powiedziec.
Cytat: bebbop w Stycznia 28, 2010, 22:03:28 pmCytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 28, 2010, 21:57:54 pmW sumie ta produkcja mnie nie interesowała, nie za bardzo przepadam za dzikim zachodem...ale po tym trailerku ciśnienie mi podskoczyło. Wiadomo czy będzie jakieś demo czy coś?Cytat: A-n w Stycznia 29, 2010, 08:08:07 amCytat: bebbop w Stycznia 28, 2010, 22:03:28 pmCytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 28, 2010, 21:57:54 pmW sumie ta produkcja mnie nie interesowała, nie za bardzo przepadam za dzikim zachodem...ale po tym trailerku ciśnienie mi podskoczyło. Wiadomo czy będzie jakieś demo czy coś?Nic jeszcze nie wspominano odnosnie dema, ale jest jeszcze czas, gdyz gra ma sie pojawic pod koniec kwietnia. Z drugiej strony, przed premiera GTA 4 rowniez nie dostalismy dema, wiec trudno powiedziec.GTA to marka nie potrzebująca dema, by się sprzedać. RDR - taką marką nie jest. Ja bez dema raczej nie kupię tej gry..Nic jeszcze nie wspominano odnosnie dema, ale jest jeszcze czas, gdyz gra ma sie pojawic pod koniec kwietnia. Z drugiej strony, przed premiera GTA 4 rowniez nie dostalismy dema, wiec trudno powiedziec.GTA to marka nie potrzebująca dema, by się sprzedać. RDR - taką marką nie jest. Ja bez dema raczej nie kupię tej gry..
Cytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 28, 2010, 21:57:54 pmW sumie ta produkcja mnie nie interesowała, nie za bardzo przepadam za dzikim zachodem...ale po tym trailerku ciśnienie mi podskoczyło. Wiadomo czy będzie jakieś demo czy coś?Cytat: A-n w Stycznia 29, 2010, 08:08:07 amCytat: bebbop w Stycznia 28, 2010, 22:03:28 pmCytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 28, 2010, 21:57:54 pmW sumie ta produkcja mnie nie interesowała, nie za bardzo przepadam za dzikim zachodem...ale po tym trailerku ciśnienie mi podskoczyło. Wiadomo czy będzie jakieś demo czy coś?Nic jeszcze nie wspominano odnosnie dema, ale jest jeszcze czas, gdyz gra ma sie pojawic pod koniec kwietnia. Z drugiej strony, przed premiera GTA 4 rowniez nie dostalismy dema, wiec trudno powiedziec.GTA to marka nie potrzebująca dema, by się sprzedać. RDR - taką marką nie jest. Ja bez dema raczej nie kupię tej gry..Nic jeszcze nie wspominano odnosnie dema, ale jest jeszcze czas, gdyz gra ma sie pojawic pod koniec kwietnia. Z drugiej strony, przed premiera GTA 4 rowniez nie dostalismy dema, wiec trudno powiedziec.
Cytat: bebbop w Stycznia 28, 2010, 22:03:28 pmCytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 28, 2010, 21:57:54 pmW sumie ta produkcja mnie nie interesowała, nie za bardzo przepadam za dzikim zachodem...ale po tym trailerku ciśnienie mi podskoczyło. Wiadomo czy będzie jakieś demo czy coś?Nic jeszcze nie wspominano odnosnie dema, ale jest jeszcze czas, gdyz gra ma sie pojawic pod koniec kwietnia. Z drugiej strony, przed premiera GTA 4 rowniez nie dostalismy dema, wiec trudno powiedziec.GTA to marka nie potrzebująca dema, by się sprzedać. RDR - taką marką nie jest. Ja bez dema raczej nie kupię tej gry..
RockstarGames Oh we will. New video coming tmrw! RT @JamesLoganRose I am in love with red dead redemption. Plz release something new on it every week...
WIELKA zmiana strony - http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/kur**, jak to wszystko wygląda @_@Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Reszta na stronie - ja leże i kwicze.
na fotach widac, ze beda tez misje w ktorych strerujemy jakims dziadkiem.
Wiem, że Cię zajebiście zaskoczę, ale......to jest silnik GTA IV !
RockstarGames We’ve got one coming next week – stay tuned! RT @shortall93 @RockstarGames Any new red dead redemption videos dis week??????
Nowy trailer - skupiający się na kobiecych postaciachhttp://www.gamespot.com/xbox360/action/reddeadredemption/video/6251680?hd=1&tag=topslot;watchlink;1
Dlaczego na tych wszystkich trailerach obraz tak tnie, że to chyba 20FPS jest?
Sorry guys – as you may have heard, it’s going to be just a few extra weeks of wait until the release of Red Dead Redemption on Xbox 360 and PS3. The game’s new release date – which we promise is final! – is May 18th, 2010 (May 21st in Europe).We at Rockstar have always prided ourselves on the uncompromising quality of our games - and will always opt to take a bit longer to polish and fine-tune a game to be as perfect as possible when we think it necessary. With Red Dead Redemption, we felt that these extra few weeks will make a big difference in helping us deliver you an experience beyond your expectations.Thanks for your patience. We believe it will be worth the wait.Rockstar Games