to jeszcze skomentuje to
"nie wspominając o tonach ołowu jakich trzeba uŻyć do zabicia oponenta"
mijanie się z prawdą to łagodne określenie dla tego cytatu, gram z jedną ze słabszych broni w bbc, nie ma czegoś takiego jak tony ołowiu, jak strzelasz celnie to zawsze zajmuje około 1 sekundy, w porywach do 1.5, o innych broniach nie wspominam bo jak wcześniej napisałem mam zawsze jedną z najsłabszych (przynajmniej na bliskie odległości)
polecam moje montage do obejrzenia, nie ma duŻo strzelania, ale zawsze ubicie typa zajmuje wspomniane 1/1.5 sek http://patrz.pl/filmy/id/423927
To ty Niemrawy!!! HEHE Ile razy widziałem cię na mapach
.Nie wiedziałem, Że jesteś na forum neo+.
: Kwiecień 02, 2009, 13:51:50 pm
Widzę, Że tu psy jakieś obszczekują moją ukochaną grę Oczywiście bez urazy.
Poza tymi rzeczami, które wymieniłem w jednym z ostatnich postów, BC jest świetną grą online. Jedyne co mógłbym jeszcze zaryzykować na miejscu DICE to dodanie trybu hardcore jak w CoD, gdzie poprawiono by obraŻenia zadawane przez broń, ilości amunicji w magach itp.
Ja nie wiem czego wy chcecie od tych pojazdów. Najprawdopodobniej kaŻdy nowy w BF-ie liczy, Że wsiądzie do czołgu i ma maszynkę do robienia fragów. A tu dupa Tak samo do helikoptera, z tym Że helikopter dla nowicjuszy potrafi być zabójczy zaraz po starcie. Na teamkille za zajmowanie działa jest jedna rada - wsiadasz do czołgu i rozjeŻdŻasz działo (ale trzeba przedtem sprawdzić, czy teamkiller je obsługuje) - zamiast teamkilla tobie, gra zalicza suicide kolesiowi w dziale.
Ja teŻ nie rozumiem tych narzekań na pojazdy, jak ktoś jest słaby to niech się nie dziwi, Że nie umie pojazdów opanować, ale wierzcie mi jak ktoś ma dobrego skila to zarówno w czołgu jak i w helikopterze
moŻe siać postrach!!!
Ile ci brakuje orderów do zdobycia trofeum ,, achieve all the awards"?, czy jakoś tak , bo mi tak ok.15 .
Żeby konsola mi się nie zepsuła to bym walczył o platynę, bo tylko to trofeum mi zostało. Mam 84%
: Kwiecień 02, 2009, 14:09:57 pm
polecam moje montage do obejrzenia, nie ma dużo strzelania, ale zawsze ubicie typa zajmuje wspomniane 1/1.5 sek http://patrz.pl/filmy/id/423927
To montage potwierdza, że sterowanie jest zajebiście zbalansowane, to niech żaden słabeusz
nie pisze, że sterowanie jest złe.
Swoją drogą Niemrawy wymiatasz, zresztą jak większość polaków grających w B:BC
.