Słuchajcie, a w kampanii to będzie co-op może w odróżnieniu od części pierwszej?
Takze pewnosci nie mam ale nie sadze zeby znalazl sie co-op (chociaz gra az sie o to prosi). Mysle ze co-op moglby troche namieszac w skryptach w singlu i nie wszystko bylo by tak jakby chcieli autorzy, co ostatecznie moglo by popsuc sporo w kampani. Poza tym jesli mialby byc co-op to pewnie od dawna bylby glosno zapowiadany
Battlefield: Bad Company 2 executive producer Charles Magnusson has claimed that the games online multiplayer mode is "simply" better than that of Modern Warfare 2. In an interview with Eurogamer.de, Magnusson said;"I certainly respect our colleagues and they have made a first-class title on the legs, but I think we simply have a better, richer multiplayer experience. Exactly what we wanted to achieve and I believe we succeeded in that, too."The beta of the game started in November for PlayStation 3 gamers, and impressed immensely, pounding more pressure on Modern Warfare 2.
sprawa co-opahttp://connectedconsoles.com/ps3-DICE-Want-Coop-In-Bad-Company-2.cfmpewnie wyjdzie DLC z co-opem
A czym się różniła poprzedniczka na obu sprzętach, bo nie grałem?
Cytat: Ryo w Lutego 02, 2010, 12:25:05 pmA czym się różniła poprzedniczka na obu sprzętach, bo nie grałem?Słabsze tekstury na PS3, gorszy framerate.
Cytat: BoBaN w Lutego 02, 2010, 12:45:37 pmCytat: Ryo w Lutego 02, 2010, 12:25:05 pmA czym się różniła poprzedniczka na obu sprzętach, bo nie grałem?Słabsze tekstury na PS3, gorszy framerate. +gorsze aa, brak bupmappingu na podlodze,jakies problemy z komunikacja i dzwiekiem i gorsze wolniejsze sensivity...szczczegoly
Te serwery dedykowane to chyba tylko dla jakiś uber oficjalnych klanów, bo nie wierzę że sa w stanie udostępnić tyle serwerów. Jednak jeśli to prawda to jest to mocarny kop w jajca IW i bardzo dobrze.
Ryo, sprawdzalem ta snajperke i nie dziala ten sposob o ktorym ty piszesz, moze bedzie w fullu bo w demie go nie ma. Co bys nie robil to i tak wychodzi z zooma, robi reload po czym wraca ponownie.
BTW: Pewnie dzis wpadnie tysieczny kill w demku lol
A tak btw to sa juz znane trofea? Nie chce mi sie szukac, a ciekaw jestem czy da rade platyne wbic
Cytat: _ReD_ w Lutego 02, 2010, 14:13:57 pmRyo, sprawdzalem ta snajperke i nie dziala ten sposob o ktorym ty piszesz, moze bedzie w fullu bo w demie go nie ma. Co bys nie robil to i tak wychodzi z zooma, robi reload po czym wraca ponownie.Ehh, szkoda. Może w fullu będzie. Dzięki za info.Cytat: _ReD_ w Lutego 02, 2010, 14:13:57 pmBTW: Pewnie dzis wpadnie tysieczny kill w demku lolPrawdopodobnie jeszcze 9003 i w pełnej byś miał trophy
Mam nadzieje ze statsy i wogole wszystko z demka przejdzie do fulla tak jak bylo w jedynce
Cytat: _ReD_ w Lutego 02, 2010, 14:23:16 pmMam nadzieje ze statsy i wogole wszystko z demka przejdzie do fulla tak jak bylo w jedynceTak było w jedynce? Fajnie.
Cytat: Ryo w Lutego 02, 2010, 14:26:16 pmCytat: _ReD_ w Lutego 02, 2010, 14:23:16 pmMam nadzieje ze statsy i wogole wszystko z demka przejdzie do fulla tak jak bylo w jedynceTak było w jedynce? Fajnie.Tak, statsy i rangi przechodzily do fulla, do tego w demie mogles odblokowac bron, kora potem miales dostepna w fullu.
Moim zdaniem lepiej by było, gdyby poszli po rozum do głowy i odpuścili sobie pucharek za wszystkie odznaki - tym bardziej, jeżeli znów mają zamiar dać jakieś durnoty typu rozjedź 4 ludzi helikopterem, łódką, 52 fragi w jednym meczu, itp...
A można odznaki z dwójki przejrzeć gdzieś na necie, czy tylko z poziomu demka? Chętnie bym obczaił co i jak
Cytat: juve26 w Lutego 02, 2010, 15:30:55 pmA można odznaki z dwójki przejrzeć gdzieś na necie, czy tylko z poziomu demka? Chętnie bym obczaił co i jak Proszę:Insigniahttp://www.online-gaming-forums.com/ftopict-5486.htmlPinsyhttp://online-gaming-forums.com/ftopict-5485.html
Ciężka jest też odznaka za zabicie ponad 10 typa i nie zginięcie w meczu
Cytat: Ryo w Lutego 02, 2010, 15:20:28 pmCiężka jest też odznaka za zabicie ponad 10 typa i nie zginięcie w meczu W demie takiej nie ma, jest za killing streak 6 i 8
DISTINGUISHED COMBAT EFFICIENCYIn a round get 10 kills and zero deaths